Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi GREE ve MİDEA arasında kararsız kaldım

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

REMZİ96

Klimatör
Kadim Üye
Bütçe
25.000
Marka Model Bilgisi
Midea Gree
Geçen aylarda aldığım ME noviro me klimamı düşük seslerde çıkardığı gaz sesi yüzünden iade ettim ME firmasıda çok ilgiliydi kabul etti hatta bir üst model cihaz önerdiler kabul etmedim verdim cihazı şimdi yeni cihaz bakıyorum iki marka arasında kaldım yardıma ihtiyacım var.

20 m2 oturma odasında kullanacağım Gaziantep yazın çok sıcak oluyor bizim apartmanda da yalıtım yok oyüzden klimada 2 özellik arıyorum 1-enerji tasarrufu 2-uzun yıllar kullanabileceğim sağlam bir ürün. Kışın ise çok soğuk günlerde kullanabilirim normalde evde doğalgaz var ama geçen ay çocuk oldu o kışın üşüyebilir Gaziantep soğuk yalıtım yok :)

Gree Fairy 12’lik = 19.000₺
Gree G-Tech 12’lik = 25.000₺

Midea Xtreme Save 12’lik = 21.000₺
Midea All Easy Pro 12’lik = 30.000
Midea Brezlees 12’lik = 33.000₺

Klima’ya ayıracak bütçem normalde çok yok oyüzden birkere alıyım hem az fatura gelsin hemde uzun yıllar kullanayım diyorum fiyat performans olarak hangi ürün fiyatını hakediyor sizlerin düşüncesi nedir acaba?

@Adem Helvacı @mbirol

Abi ozaman gerçekten insanlar midea kullanmayarak topuklarana sıkıyor ısıtma konusunda bukadar fark çok ciddi bir rakam kimisi 400₺ ye ısınırken kimisi 1,5 2 ye ısınması çok ciddi bir rakam insanlara bu konuda daha çok bilgi yaymalıyız :)
Abim insanlara iyiyi tavsiye edince birde sana inanmama sorunu çıkıyor ortaya birşey deyince acaba doğrumu söylüyor diye gözünün içine bakıyor lar ozamanda benim zoruma gidiyor.

Buna en yakın örnek kendi arkadaşım yalvar yakar xreme aldıramamış tım.

Gidip gene kendi bildiğini almıştı.
döne dönede anlattım ha şöyle böyle iyi hoş kendimde tecrübe ediyorum memnun um diye.

baktım millet kendi bildiğini doğru bilip bir düzlükte gidiyor gözünü açmak istemiyor bende bir yerden sonra bıktım artık.
Kendi ailem hariç hiç kimseye karışmıyorum kendi çevremde.

İşine gelen arar bulur sen hiç takma kafana yeterki insanların işine gelsin ozaman gör bak nasıl oluyor.

Abi ozaman gerçekten insanlar midea kullanmayarak topuklarana sıkıyor ısıtma konusunda bukadar fark çok ciddi bir rakam kimisi 400₺ ye ısınırken kimisi 1,5 2 ye ısınması çok ciddi bir rakam insanlara bu konuda daha çok bilgi yaymalıyız :)
Demek ki aramıza bir gönüllü daha geldi :D

Biz de insanlara yıllardır enerji verimliliği ve hem haneye hem de dünyaya etkilerini anlatmaya çalışıyoruz.

Dışarıdan öyle görülse de aslında hkikatane hiç marka takıntımız yok, bize iyi ürünü kaliteli hizmet ile ve mümkün olduğunc auygun fiyata versinler, dünya kaynakları ve hane gelirini sömürmeyen ürün olsun başka bir şey istemiyoruz. Bunu başaran GREE ise bize GREE kraldır, hatta bunu vestel efendi başarsın bizim için o kraldır.

Veri paylaşmamzıın en önemli nedenlerinden birisi de bu zaten. Sadece beyana dayalı ilerlemiyoruz.

Ben testlerini yaptığım ürünlerde güneşin doğduğu yönden battığı yöne, binanın cephesine, yaşadığım yerin rakımına varana kadar bu nedenle hep bilgi paylaşıyorum.

Bu güne kadar m2 anlamında sınırları zorlamamıştık ama bu see bilerek 12 lik klimayı sınır değerde yani 30m2 de test edeceğiz. Bakalım 30m2 (450x650x260cm) alanda kış koşullarında 12 lik klima bu sefer ne tüketecek.

Abi zaten bir açılışı var vzzz diye hafif bir makine sesi çıkarak açılıyor aha geliyor şovalye diyorum. Şuan klima tüketimlerinden ve gelen genleşme seslerinde mutlu olmasamda kullanışlılık bakımından üfleme kanadını bu şekilde yapmak ve sağ sol yönlendiricileri oraya koymak kullanış bakımından çok iyi hava sağ sol yaparken nerdeyse 360 derece çevirecek havayı ?
Genleşme sesi zamanla geçer bence.
Tüketim olarak ta toplam ne yaktı şuana kadar?

Biz de insanlara yıllardır enerji verimliliği ve hem haneye hem de dünyaya etkilerini anlatmaya çalışıyoruz.

Dışarıdan öyle görülse de aslında hkikatane hiç marka takıntımız yok, bize iyi ürünü kaliteli hizmet ile ve mümkün olduğunc auygun fiyata versinler, dünya kaynakları ve hane gelirini sömürmeyen ürün olsun başka bir şey istemiyoruz. Bunu başaran GREE ise bize GREE kraldır, hatta bunu vestel efendi başarsın bizim için o kraldır.

Veri paylaşmamzıın en önemli nedenlerinden birisi de bu zaten. Sadece beyana dayalı ilerlemiyoruz.

Ben testlerini yaptığım ürünlerde güneşin doğduğu yönden battığı yöne, binanın cephesine, yaşadığım yerin rakımına varana kadar bu nedenle hep bilgi paylaşıyorum.

Bu güne kadar m2 anlamında sınırları zorlamamıştık ama bu see bilerek 12 lik klimayı sınır değerde yani 30m2 de test edeceğiz. Bakalım 30m2 (450x650x260cm) alanda kış koşullarında 12 lik klima bu sefer ne tüketecek.
Abi Vestel in kral olması için önce klima malzeme kalitesinden başlaması lazım.

Bi ara arkadaşın flora ya bakarken
İç ünite kapağını kırarım diye açmaya çekindim kaldırdım geri bıraktım pet şişe gibi aynı

Ve şuan fiyatı da 20 bin civarı el insaf o fiyata ne klimalar var.

Genleşme sesi zamanla geçer bence.
Tüketim olarak ta toplam ne yaktı şuana kadar?
Bir ara aslında Gree G Tech ana başlığı oluşturup onun altında tüm bu bilgileri derlesek keşke.
Bir de @REMZİ96 kısa kısa o flap kapağın kontrollerini videoy akaydedip youtube da yükleyip buraya eklesen nasıl olur?

Ben mesela Breezeless klimanın ana kapağının çift motorlu olması kaynaklı gecenin sessizliğinde hareketinin sesini duyuyor olmanın kimilerini rahatsız edebileceğini düşündüğüm için bunu da Breezeless ana başlığı altında yayınlayacağım ki insanların bilgisi olsun.

Hareket süresi, avantajları, sesi vs bu detayları paylaşalım herkese :ok

Bir ara aslında Gree G Tech ana başlığı oluşturup onun altında tüm bu bilgileri derlesek keşke.
Bir de @REMZİ96 kısa kısa o flap kapağın kontrollerini videoy akaydedip youtube da yükleyip buraya eklesen nasıl olur?

Ben mesela Breezeless klimanın ana kapağının çift motorlu olması kaynaklı gecenin sessizliğinde hareketinin sesini duyuyor olmanın kimilerini rahatsız edebileceğini düşündüğüm için bunu da Breezeless ana başlığı altında yayınlayacağım ki insanların bilgisi olsun.

Hareket süresi, avantajları, sesi vs bu detayları paylaşalım herkese :ok
Bugün misafirliyteyim abi yarın hem ürünün detaylı videosunu hemde üfleme kanadının detaylı videolarını çekip yeni bir başlık altında yayınlayayım :)

Abi ben gerçek anlamda çok ilgi duydum bu klima işine midea satış bayisi açsam antebe klimaları peşin para ödeyip mi almam lazım yoksa midea verir mi bana satınca parasını verirsin der mi :) çok para yokta ?

Abi ben gerçek anlamda çok ilgi duydum bu klima işine midea satış bayisi açsam antebe klimaları peşin para ödeyip mi almam lazım yoksa midea verir mi bana satınca parasını verirsin der mi :) çok para yokta ?
Ben babamların xreme save için servise nakit vermiştim ozamanlar.
Çok sevinmişti akşamdan gidip klima alacam demişti.
Muhtemelen al ver gülüm mantığı işliyor onların arasında ?

Tüketim 4 kwh şuan ama çok çalışmadı 4 5 kere 4 5 saat açtık sadece
Bende 5 gündür akşam 6 11 arası açıyorum havalar biraz daha soğuyunca artık kapatmam.

Şuan sadece düz wat ölçere güvene biliyorum oda toplamı gösteriyor.

Öbür cihaza hâlâ hafıza kartı takamadım kart almam lazım hatta ayarlarını dahi yapamadım baya karışık.

Ben babamların xreme save için servise nakit vermiştim ozamanlar.
Çok sevinmişti akşamdan gidip klima alacam demişti.
Muhtemelen al ver gülüm mantığı işliyor onların arasında ?
Ciddi diyorum ama sadece satış üzerine insanları bilinçlendirip satacağım bir küçük işyeri açsam midea şartları ne acaba ?

Bende 5 gündür akşam 6 11 arası açıyorum havalar biraz daha soğuyunca artık kapatmam.

Şuan sadece düz wat ölçere güvene biliyorum oda toplamı gösteriyor.

Öbür cihaza hâlâ hafıza kartı takamadım kart almam lazım hatta ayarlarını dahi yapamadım baya karışık.
Bizde kalörifer var abi haftaya açarım onu :)

Ciddi diyorum ama sadece satış üzerine insanları bilinçlendirip satacağım bir küçük işyeri açsam midea şartları ne acaba ?
Açarsın inşallah kardeşim gönülden isterim açmanı.
O sektörde işler nasıl yürüyor adem babaya sormak lazım.
Geçmiş yıllarda yanılmıyorsam bayii ligi vardı ve bırakmıştı.
Adem abinin YouTube videolarını karıştırın ca görmüştüm.

Açarsın inşallah kardeşim gönülden isterim açmanı.
O sektörde işler nasıl yürüyor adem babaya sormak lazım.
Geçmiş yıllarda yanılmıyorsam bayii ligi vardı ve bırakmıştı.
Adem abinin YouTube videolarını karıştırın ca görmüştüm.
Aa ciddi misin ne bayiiliği varmış ben bulamadım videolarını çok izliyorum denk gelmedim öyle birşeye sadece teknik serviste çalıştı diye biliyordum :)

Aa ciddi misin ne bayiiliği varmış ben bulamadım videolarını çok izliyorum denk gelmedim öyle birşeye sadece teknik serviste çalıştı diye biliyordum :)
İşte servisi varmış ben bayii dedim ama servisle bayii birmi acaba?
Vestel servisi sanırım YouTube anılar serisinde olacaktı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri