Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi GREE ve MİDEA arasında kararsız kaldım

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

REMZİ96

Klimatör
Kadim Üye
Bütçe
25.000
Marka Model Bilgisi
Midea Gree
Geçen aylarda aldığım ME noviro me klimamı düşük seslerde çıkardığı gaz sesi yüzünden iade ettim ME firmasıda çok ilgiliydi kabul etti hatta bir üst model cihaz önerdiler kabul etmedim verdim cihazı şimdi yeni cihaz bakıyorum iki marka arasında kaldım yardıma ihtiyacım var.

20 m2 oturma odasında kullanacağım Gaziantep yazın çok sıcak oluyor bizim apartmanda da yalıtım yok oyüzden klimada 2 özellik arıyorum 1-enerji tasarrufu 2-uzun yıllar kullanabileceğim sağlam bir ürün. Kışın ise çok soğuk günlerde kullanabilirim normalde evde doğalgaz var ama geçen ay çocuk oldu o kışın üşüyebilir Gaziantep soğuk yalıtım yok :)

Gree Fairy 12’lik = 19.000₺
Gree G-Tech 12’lik = 25.000₺

Midea Xtreme Save 12’lik = 21.000₺
Midea All Easy Pro 12’lik = 30.000
Midea Brezlees 12’lik = 33.000₺

Klima’ya ayıracak bütçem normalde çok yok oyüzden birkere alıyım hem az fatura gelsin hemde uzun yıllar kullanayım diyorum fiyat performans olarak hangi ürün fiyatını hakediyor sizlerin düşüncesi nedir acaba?

@Adem Helvacı @mbirol

Ya ne güzel şey şu forum ortamları :love:
Sayende abi minnettarız ?

Yalnız ben bu sem5000 i başıma bela almışım neme gerek benimde?

3gundur csv formatını grafikli okuyucu arıyorum

Senin inceleriz.com daki verdiğin el4000 voltsoft programı sem5000 dataları okurmu acaba adem abi.
ben pc ye zor kurdum o programı net famework 2.0 otomatik yüklemiyordu Microsoft sitesinden manuel kurup yükledim ve voltsoftu anca öyle kurabildim.

amma ve lakin add device den cihaz eklerken sem5000 yada türevi bulamadım muhtemelen programın tarihî ile cihazın çıkış tarihi dolayısıyla

Senin inceleriz.com daki verdiğin el4000 voltsoft programı sem5000 dataları okurmu acaba adem abi.
ben pc ye zor kurdum o programı net famework 2.0 otomatik yüklemiyordu Microsoft sitesinden manuel kurup yükledim ve voltsoftu anca öyle kurabildim.

amma ve lakin add device den cihaz eklerken sem5000 yada türevi bulamadım muhtemelen programın tarihî ile cihazın çıkış tarihi dolayısıyla
Abi ne yalan söyleyeyimn ben de EL4000 ilk geldiğinde Voltsoft uygulamasının nasıl çalıştığını çözememiştim. Onu oradan seç, bunu buradan seç vs halen bana saçma geliyor ama grafik sonucu çok çok memnun ediyor beni.

SEM5000 için EL4000 voltsoft uygulaması işe yarar mı inan bilemiyorum.

Uygulamanın indirilebilri hali sitede var biliyorsun.

Abi ne yalan söyleyeyimn ben de EL4000 ilk geldiğinde Voltsoft uygulamasının nasıl çalıştığını çözememiştim. Onu oradan seç, bunu buradan seç vs halen bana saçma geliyor ama grafik sonucu çok çok memnun ediyor beni.

SEM5000 için EL4000 voltsoft uygulaması işe yarar mı inan bilemiyorum.

Uygulamanın indirilebilri hali sitede var biliyorsun.

Evet oradan indirip kurdum aygıt listesinde sem5000 bulamadım.

Durum öyle olunca voltcraft üreticisi olan conrad a mail attım dedim sem5000 data logger yazılımını nereden temin edebilirim diye onlarda şaka gibi cevap vermiş sitemizde ürünlerimize ulaşabilirsiniz diye.
Sanki ben bakmadım oralara?

Şimdi işte belki el4000 ile sem5000 kayıt formatı farklı formatta olabilir düşüncesiyle Kasım ayının sonunu bekliyorum.

Onuda anca hafıza kartına verileri kayıt edince pc den görebilirim duruma göre o formata uygun grafikli data okuyucu bulursam bulurum artık

bulamazsam da sağlık olsun der geçerim valla hiç kafa yorasım gelmiyor ?
Screenshot_2023-11-28-16-12-39-24_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

Evet oradan indirip kurdum aygıt listesinde sem5000 bulamadım.

Durum öyle olunca voltcraft üreticisi olan conrad a mail attım dedim sem5000 data logger yazılımını nereden temin edebilirim diye onlarda şaka gibi cevap vermiş sitemizde ürünlerimize ulaşabilirsiniz diye.
Sanki ben bakmadım oralara?

Şimdi işte belki el4000 ile sem5000 kayıt formatı farklı formatta olabilir düşüncesiyle Kasım ayının sonunu bekliyorum.

Onuda anca hafıza kartına verileri kayıt edince pc den görebilirim duruma göre o formata uygun grafikli data okuyucu bulursam bulurum artık

bulamazsam da sağlık olsun der geçerim valla hiç kafa yorasım gelmiyor ?
Ekli dosyayı görüntüle 9941
Hatta şimdi kayıtları alayım da bende meraktan kurtulmuş olayım bakalım hangi formatta kayıt ediyor Muş ??

bendekiler .rec gibi bir şeydi sanırım ama yok yok, .rec olan testolardı, bu alet .bin uzantılı küçücük dosyalar veriyor. sonra içinden dev çıkıyor :D
Evet abi seninkisi bin. Uzantılı
Maalesef bendeki csv uzantılı imiş bu durumda
Voltsoft okumuyor
Uzantısını değiştirdim bendekinin bu sefer hata verdi voltsoft
Zalım sem5000 yaktın beni:tara
IMG_20231123_231807.jpg

Bunlar nekadar çok yabancı kelime? teste hazır mısın abi

Ozaman bende 26 yaptım açtım şuan odada kimse yok boş çalışacak ?
Yaaa allaaahhh ateşşş :kop
Set 26 flap tam yerde odada klima 18 gündür kapanmadı eşyalar sıcak şuan klima kaldığı yerden devam edecek muhtemelen de sabaha kadar kapanmaz hava sert olduğu için vee başladı :tara

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-11-29-00-00-59-45_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg
    Screenshot_2023-11-29-00-00-59-45_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg
    25.4 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_2023-11-29-00-01-15-81_ffcbf0a849eb2d1a437fc62150eff770.jpg
    Screenshot_2023-11-29-00-01-15-81_ffcbf0a849eb2d1a437fc62150eff770.jpg
    28.4 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_2023-11-29-00-14-53-63_6b56228b05e23c2a174bb38e0a9efb9f.jpg
    Screenshot_2023-11-29-00-14-53-63_6b56228b05e23c2a174bb38e0a9efb9f.jpg
    33.2 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Yaaa allaaahhh ateşşş :kop
Set 26 flap tam yerde odada klima 18 gündür kapanmadı eşyalar sıcak şuan klima kaldığı yerden devam edecek muhtemelen de sabaha kadar kapanmaz hava sert olduğu için vee başladı :tara
Bende 00-00 da ateşledim abi iç dış ortam bu :)

Ekli dosyalar

• IMG_1269.jpeg
    IMG_1269.jpeg
    30 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_1268.png
    IMG_1268.png
    162.5 KB · Görüntüleme: 15
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri