Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 342
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 338
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 329
Beko hali ile Arçelik hali de artık aynı para. TV'ye Beko reklamı olarak verdikten sonra yaptılar (Oliz üzerinden aynı parayalar sadece):
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Uzman birisi acaba sorunları özet halinde servise iletebileceğimiz bir metin hazırlayıp paylaşabilir mi? Hem sorunları toplu şekilde iletmiş oluruz daha çabuk ilerleme sağlarız

Uzman birisi acaba sorunları özet halinde servise iletebileceğimiz bir metin hazırlayıp paylaşabilir mi? Hem sorunları toplu şekilde iletmiş oluruz daha çabuk ilerleme sağlarız
Kesinlikle katılıyorum, arçelik servisinin bu konuda çok duyarlı olacağını düşünüyorum.Eğer geri dönüşümleri çözerse dediğim gibi hem servis hem de fiyat performans anlamında tercih sebebi sayısı artacaktır...

Tv'nin bambaşka bir sıkıntısı var sanırım. Twitch de canlı yayın izlerken takılmalar bu İnternet hızıyla alakalı değil fps drop gibi. Aynı şey stremio da 4k yayın izlerkende oluyor saniyelik takılmalar oluyor sebebini anlamadım. Evimde ayrıca Sony x90j var o tv de hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.
Şimdi Sony x90j ile aynı içeriği izlediğimde herhangi bir takılma olmadan izleyebildim. Tahmini olarak sanırım Tv'nin stream yayınlarında sıkıntıları var yazılımla çözülebilir mi bilemiyorum. X90j de 4k 120hz desteği var ondan dolayı olabilir mi bilmiyorum. Bu saliselik takılma olayı Netflix ve Amazon Prime içeriklerinde olmuyor. Tv'ye konsol bağlayıp yeni nesil 4k oyun oynayan arkadaşlarda takılmalar yaşayıp yaşamadığını belirtilse sevirinirim.

Arkadaşlar selam. 55ghq9500
Media marktan satın aldım 120 hz televizyom sordum ps5 için bunu gösterdiler.
Yalnız kumandanın info bölümüne bastığımda 2080p 60 hz yazıyor 120 hz e çekemiyorum. Ps5 de tüm ayarlar doğru. Çıkış ayarlarında 120 hz göstermiyor. Sorunu çözen var mı yardım lütfen.

Yalnız kumandanın info bölümüne bastığımda 2080p 60 hz yazıyor 120 hz e çekemiyorum. Ps5 de tüm ayarlar doğru. Çıkış ayarlarında 120 hz göstermiyor. Sorunu çözen var mı yardım lütfen.
4k 120hz desteklemiyor bu TV 1080p 120hz destekliyor sanırım. Bi de Ps5i bağlandığını hdmi girişlerini kontrol edin eğer 4k 120hz destekliyorsa bizlere de bilgi verirseniz sevinirim.

4k 120hz desteklemiyor bu TV 1080p 120hz destekliyor sanırım. Bi de Ps5i bağlandığını hdmi girişlerini kontrol edin eğer 4k 120hz destekliyorsa bizlere de bilgi verirseniz sevinirim
Media marktaki arkadaşlar desteklediğini söyledi. Hdmi1 portunda earc yazıyor yani 2.1 sanırım. Kablom 2.1 1080p ye aldığımdada yanında 60 hz yazıyor. Bu yazıyor dediklerim tvden çıkış değiştirdiğimde sağ üstte tvinin yazdığı bilgi. Arçeliği aradım cevap veremediler yarın için dönüş bekliyorum.Bu tvyi alıpda ps5 takan arkadaşlar yorum atabilir mi çözen var mı ? Acaba ps5 in ana menüsü mü 60 hz destekliyor. Oyuna göre mi 120 alıcaz anlayamadım.

Kablonuz gerçekten hdmi2.1 mi?

1080p 120 kullanmak istemenizin nedeni nedir? HDMI 2.1a (2.1 diyenler de olur) kablo lazım size. 4K 120Hz kullanmayı deneyin sonra.

TVde herhgangi bir hdmi sürüm ayarı yok tv sürümü güncel. HDMİ1 PORTUNDA EARC YAZIYOR.MEDİA MARKT SİTESİNDE Kİ HDMİ 2.1 PORTU YAZIYOR EKLİYORUM RESİM.

1708329920183.png

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri