Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 391
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 396
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 386
seyirturk, turkvod ya da inat box apk flash belleğe indirip tv den gogole play üzerinden dosya yöneticisi kurduktan sonra dosya yöneticisini açıp flash bellek içerisine girerek apk dosyalarını kurarak izleyebilirsiniz :fiskos

Merhaba 165 ekranı hareketli askı aparatiyla duvara sabitlesem ayakları kullanmadan . Haraketli aski aparatı taşır mı 25 kilo televizyonu
satın aldığım dreamstar mh-55 askı aparatı 38-72" maksimum 60kg a kadar taşıyabiliyor(muş). Çift dirsekli en az 35kg taşıyan bir askı aparatının iş görmesi gerekir.

Arkadaslar bu tv de netten film izlemek icin tarayıcı browser yada Chrome varmi
yok ancak playstore dan cx file browser gibi bir dosya yönetici ile istediğiniz apk yı kurabilirsiniz. Yalnız dışarıdan yüklediğiniz chrome gibi bazı apk lar ev menüsünde gözükmeyecektir ayarlar uygulamalar başlığı altından çalıştırmanız gerekiyor.

Dostlar maalesef benim tv de de sol üst köşelerde gri ve beyaz renklerde siyah leke şeklinde kararma var çok hafif fakat gözüme takılıyor servis oluşturdum servis normal olduğunu söyledi aslında çok ilgililer fakat bölgenin elamanları durumu kabullenmedi değişim talebine red verdi. Tabi ben de bu durumu kabullenmedim alalı daha 1 ay olmadı ben premium bir tv aldım bu şekilde ayıplı ürün olduğunu söyledim bakalım artık iş orada mı THH de mi sonuçlanır bilemem ama bildiğim bir şey var müşteri memnuniyeti 1 numaralı etken olmalıdır. Sonuçta üretim kalitesini ne kadar artırırsanız o kadar tutulursunuz. Gelişmeleri buradan aktarırım diye düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-03-06 saat 21.58.32_f103078f.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-03-06 saat 21.58.32_f103078f.jpg
    16.5 KB · Görüntüleme: 128
  • WhatsApp Görsel 2024-03-06 saat 21.57.49_7eaadeff.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-03-06 saat 21.57.49_7eaadeff.jpg
    21.9 KB · Görüntüleme: 118
  • g1.png
    g1.png
    268.1 KB · Görüntüleme: 120
  • g1.png
    g1.png
    270 KB · Görüntüleme: 126
Dostlar maalesef benim tv de de sol üst köşelerde gri ve beyaz renklerde siyah leke şeklinde kararma var çok hafif fakat gözüme takılıyor servis oluşturdum servis normal olduğunu söyledi aslında çok ilgililer fakat bölgenin elamanları durumu kabullenmedi değişim talebine red verdi. Tabi ben de bu durumu kabullenmedim alalı daha 1 ay olmadı ben premium bir tv aldım bu şekilde ayıplı ürün olduğunu söyledim bakalım artık iş orada mı THH de mi sonuçlanır bilemem ama bildiğim bir şey var müşteri memnuniyeti 1 numaralı etken olmalıdır. Sonuçta üretim kalitesini ne kadar artırırsanız o kadar tutulursunuz. Gelişmeleri buradan aktarırım diye düşünüyorum.
sonucu bıldırırmısınız benımde var aynı yerde

Bu kadarı normal değil mi acaba üstad lar IPS panellerde normal olduğunu söyledi diye hatırlıyorum. @Murat ALA

Merhaba Basri Bey,

Evet bugün kargoya verdiler mesaj geldi. Galiba sizin çabalarınız ile oldu. Ben 2 gün daha bekletirler diye düşünüyordum.
Cihazi kurması için servisi çağırıyoruz. Servis kurulum için ücret talep ediyor mu.
Askı aparatı servisten mi satın alıyoruz.
kurulum ücretsiz . Kutunun içinden askı aparatı çıkıyor mu bende bilmiyorum .

Aynısı benim tv'de de var. İlk kullanımda özellikle kusur aradığım için gözümer battı ama zamanla alışılıyor ve fark edilmiyor bile. Olmasa iyi, ama lcd teknolojisinin doğası gereği az veya çok oluyor. Hiç olmayanı yok.

Bence siz arka ışığı kısın (100 çok fazla, hem gözü hem cihazı öldürüyor) ve cihazdan keyif almaya bakın. Paneliniz gayet iyi.

Bu arada, fotoğraflarınız öyle iyi çıkmış ki dikkatli bakınca arka aydınlatma dizilimi belli oluyor. :) Merak ettiğim bir şeydi, iyi oldu.

Aynısı benim tv'de de var. İlk kullanımda özellikle kusur aradığım için gözümer battı ama zamanla alışılıyor ve fark edilmiyor bile. Olmasa iyi, ama lcd teknolojisinin doğası gereği az veya çok oluyor. Hiç olmayanı yok.

Bence siz arka ışığı kısın (100 çok fazla, hem gözü hem cihazı öldürüyor) ve cihazdan keyif almaya bakın. Paneliniz gayet iyi.

Bu arada, fotoğraflarınız öyle iyi çıkmış ki dikkatli bakınca arka aydınlatma dizilimi belli oluyor. :) Merak ettiğim bir şeydi, iyi oldu.
Değişim hayır para iadesi tamam dediler çünkü hepsinde az çok olur doğası gereği bu şekildeymiş ne yapsam aceba fakat çok iyi yaklaşımla izah ettiler sağolsunlar...🤔

Son düzenleme:
Değişim hayır para iadesi tamam dediler hepsinde az çok olur doğası gereği bu şekildeymiş ne yapsam aceba ama çok iyi yaklaşımla ve izah ettiler sağolsunlar...🤔

Valla ben de baş ta acaba değiştirsem mi dedim ama vazgeçtim, pişman değilim. :) Bence takılmayın kullanın. Göz alışıyor görmüyor bile. Eldeki LG S-IPS ve Samsung VA panellerle kıyaslayınca siyah başarımı şaşırtıcı derecede iyi. Öyle ki LG siyahları artık resmen gri görünüyor gözüme, kalibreli ekranda bile.

Valla ben de baş ta acaba değiştirsem mi dedim ama vazgeçtim, pişman değilim. :) Bence takılmayın kullanın. Göz alışıyor görmüyor bile. Eldeki LG S-IPS ve Samsung VA panellerle kıyaslayınca siyah başarımı şaşırtıcı derecede iyi. Öyle ki LG siyahları artık resmen gri görünüyor gözüme, kalibreli ekranda bile.
Mantıklı...tüm modellerde olağandışı atraksiyonlar olur... fakat kalite başka bir şey bir kez daha anladım. Tv yi uygun fiyata almam beni ferenliyor açık söyleyeyim fakat son yapılan zam olmadı...Bu şekilde yüksek zam nereye evrileceğini gösyetecek bu tv nin.Arçelikteki teknisyenlerden hala yeni yazılım bekliyoruz upscale için😎 burayıtakip ettiğinizi düşünüyorum....Bu resim hateketlerindeki iyleştirme çok önemli...Anlık takılmalar ram yönetiminin yetersiz olduğunu gösyeriyor Yada işlemcinin ya da o ara aparattaki fakerate upscale nin

Son düzenleme:
Mantıklı...tüm modellerde olağandışı atraksiyonlar olur... fakat kalite başka bir şey bir kez daha anladım. Tv yi uygun fiyata almam beni ferenliyor açık söyleyeyim fakat son yapılan zam olmadı...Bu şekilde yüksek zam nereye evrileceğini gösyetecek bu tv nin.Arçelikteki teknisyenlerden hala yeni yazılım bekliyoruz upscale için😎 burayıtakip ettiğinizi düşünüyorum....Bu resim hateketlerindeki iyleştirme çok önemli...Anlık takılmalar ram yönetiminin yetersiz olduğunu gösyeriyor Yada işlemcinin ya da o ara aparattaki fakerate upscale nin
Siz tv yi dahili uydu alıcısı ilemi kullaniyorsunuz sanirim bu anlık takilma kendi alicisindan kaynaklı olabilir mi

Ben hdmi uzerinden d smart uydu alici kullaniyorum broadcom islemcili ve görüntü kalitesi yuksek bir cihaz ve su anlik görüntüde takılma gözüme takılmadı.henuz cok uzun süre test etmedim daha

Ani sahne değişikliklerinde falan yakalayamadığı oluyor, muhtemelen yazılımla biraz toparlar. Hiç sorunsuz memc görmedim gerçi, realtime sorunsuz yapmak her halukarda imkansıza yakın bir iş, en azındna şu an için.

120 Hz memc çalışıyor bu arada. 60 fps test videolarında baktım, memc aktif olunca daha bir net ve akıcı oluyor.

Memc farkını test etmek için bazı videolar:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Siz tv yi dahili uydu alıcısı ilemi kullaniyorsunuz sanirim bu anlık takilma kendi alicisindan kaynaklı olabilir mi

Ben hdmi uzerinden d smart uydu alici kullaniyorum broadcom islemcili ve görüntü kalitesi yuksek bir cihaz ve su anlik görüntüde takılma gözüme takılmadı.henuz cok uzun süre test etmedim daha
Evet ama kalite açısından bu bir mazeret olmamalı...

Bende yakaladım 1 2 kere 2 günlük izlemede, 10 yıllık 4K Lg tv im de kendi uydu cihaziydi denk gelmedim hiç

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri