Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 390
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 395
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 385
Benim tv de duvara monteliydi.once mh aradi tvniz duvara monteli ama vida baglanti kismi güçlendirilmiş yeni ayak güncellemesi oldu isterseniz ücretsiz degistirelim dedi tamam sevinirim dedim.

Ardindan servis aradı cumaya randevu verdi.

Grundig sirbistandaki bizim tv

Portekiz:
Rusya:

Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..
Kesinlikle tek başına yapmayın Tv taşımayı

Benim tv de duvara monteliydi.once mh aradi tvniz duvara monteli ama vida baglanti kismi güçlendirilmiş yeni ayak güncellemesi oldu isterseniz ücretsiz degistirelim dedi tamam sevinirim dedim.

Ardindan servis aradı cumaya randevu verdi.

Beni arayan yok henüz.

Kontrol ettim, bendeki eski versiyon doğal olarak. Bakalım ne zaman arayacaklar? :)

Dün beni de aradılar Arçelik servisinden. Ayak değişimi istiyormusunuz dediler. Evet deyince servis açtılar ama servis değişim için daha aramadı.

1712307984870.png

Yazılım Sorguladığımda arçelik sitesinden bu çıktı.

Ama indiremiyorum hata veriyor. Site sanırım dosya yüklü değil.

Ayrıca TV'de 1 Eylül güvenlik güncellemesi var. Sanırım güncel tarih o oluyor.
Zaten GO.V01.006.00 versiyonu mevcut. Son olanda galiba ekstra -0045 ifadesi var sanırım.
Diğer arkadaşlarda bunu kontrol edebilir mi? Aşağıdaki görseldeki gibi ilgili yerdeki seri no ile aratmanız lazım. Kutu üzerindeki numaralar farklı tv nin arkasındakini aratmak gerekiyor.

1712308147505.png

Ekli dosyayı görüntüle 14694

Zaten GO.V01.006.00 versiyonu mevcut. Son olanda galiba ekstra -0045 ifadesi var sanırım.
Diğer arkadaşlarda bunu kontrol edebilir mi? Aşağıdaki görseldeki gibi ilgili yerdeki seri no ile aratmanız lazım. Kutu üzerindeki numaralar farklı tv nin arkasındakini aratmak gerekiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 14695
O Stock ROM dosyası sadece. Güncelleme olsa tarihi eski olmazdı. Küsüratı yazmıyor Android'de bu. Güncelleme denetledim şimdi yine, güncel dedi.

O Stock ROM dosyası sadece. Güncelleme olsa tarihi eski olmazdı. Küsüratı yazmıyor Android'de bu. Güncelleme denetledim şimdi yine, güncel dedi.
yazılımla ilgili bir problem var sanırım dün geldiler baktılar bugün yine geldiler bir şeyleri doğrulamak için. Yani 2 gün önce müşteri hizmetleri ile görüntülü görüştüm. o da bir farklılık var dedi. Ve arayüz kasıntılı çalışıyor dedi.

Neyse bakalım. Bende ayak istedim benikide eski kırılan bayraksız tiplerden.

yazılımla ilgili bir problem var sanırım dün geldiler baktılar bugün yine geldiler bir şeyleri doğrulamak için. Yani 2 gün önce müşteri hizmetleri ile görüntülü görüştüm. o da bir farklılık var dedi. Ve arayüz kasıntılı çalışıyor dedi.

Var tabii ki de ama yeni bir sürüm yok hâlâ. Sanırım üstünde çalışıyorlar geri dönüşler doğrultusunda. Beni hâlâ ayak için arayan olmadı. 1 hafta içinde aranmazsam kendim arayacağım büyük ihtimalle.

google tv nin türkiye ağına arçelik yazılım geliştirmesi yapıyor büyük ihtimal büyük bi güncelleme gelecek

Ekli dosyayı görüntüle 14694

Ekli dosyayı görüntüle 14695

Grundig sitesindeki o indirilemeyen sürüm zaten cihazdaki sürüm. Yeni değil, bir kaybınız yok yani.

Az önce Grundig MH aradı.

Arka panelden beyaz ışık sızdığını, halbuki qled ekranların aydınlatmasının mavi renk olması gerektiğini, nasıl qled panel + beyaz led olduğunu sormuştum.

Cevaben, "panelin qled olduğu, aydınlatmanın beyaz olduğu, beyaz aydınlatmanın ve aydınlatmanın arka panelden sızmasının normal olduğu" söylendi. Arayan şahıs sadece mesajı ileten kişi olduğundan, açıklamayı sorgulayıp uzatmadım.

Qled mavi renk led aydınlarma ile mümkün diye biliyoruz ama acaba beyaz aydınlatmalı farklı bir qled varyasyonu mu var? Farklı panel üreticileri aynı teknolojiyi ufak büyük farklarla da geliştirebiliyorlar. İnternette böyle bir kaynak bulamadım henüz ama Arçelik de alenen yanlış bilgi vermez diye düşünüyorum. Başka marka model qled cihazları olanlar kontrol edebilirler mi, arka kapaktan sızan ışık mavi mi beyaz mı?

@Adem Helvacı @Fikoloji @Murat ALA
evet hepsi kesinlikle mavi led diyemeyiz, bazıları çakma qled

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri