Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 342
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 338
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 329
Arkadaşlar bu televizyonu aldım fakat kutunun içinden çıkan kitapçıkta ve televizyonun arkasında gözüken etikette ürünün 9500A olduğu, 50/60 Hz olduğu yazıyor. Bu gerçekten böyle mi Teknosa bana farklı bir ürün mü göndermiş. Lütfen cevaplar mısınız

Ekli dosyalar

• 17250899135175645276598065891942.jpg
    17250899135175645276598065891942.jpg
    230.8 KB · Görüntüleme: 47
  • 17250899828302140391890317687991.jpg
    17250899828302140391890317687991.jpg
    215.1 KB · Görüntüleme: 51
Arkadaşlar bu televizyonu aldım fakat kutunun içinden çıkan kitapçıkta ve televizyonun arkasında gözüken etikette ürünün 9500A olduğu, 50/60 Hz olduğu yazıyor. Bu gerçekten böyle mi Teknosa bana farklı bir ürün mü göndermiş. Lütfen cevaplar mısınız
Orada yazan şey elektrik akımı Hz değeri. Aynı cihazın sonu A ile bitenlerinin ne farkı olduğunu bizler de bilmiyoruz.

Panel bilgisiyle alakalı değil o. Elektrik ile ilgili.

Ben memnunum akşamları 2 3 saat kullanıyorum oda netflixde.

Philips 9 serisinden gectim

Philips derken şimdiki philipslerle karıştırılmasın

Selamlar, ben de bugün teslim alıp kurdurdum. Panel testlerim aşağıdaki gibi. Sizce kabul edilebilir düzeyde mi ? Sağ alt resimlerde çok vurgulu gözükmüş, ama aslında o kadar değil. Kesikli videolarda da üst kısımdaki sızmalar biraz göze geliyor.
Evet, memnunuz çoğumuz (ben de dahil). Gayet F/P bir cihazdı 2024 başında.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 78
  • 2.jpg
    2.jpg
    48.5 KB · Görüntüleme: 66
  • 3.jpg
    3.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 60
  • 4.jpg
    4.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 62
Selamlar, ben de bugün teslim alıp kurdurdum. Panel testlerim aşağıdaki gibi. Sizce kabul edilebilir düzeyde mi ? Sağ alt resimlerde çok vurgulu gözükmüş, ama aslında o kadar değil. Kesikli videolarda da üst kısımdaki sızmalar biraz göze geliyor.
O herkeste öyle. Ben de mesela ekranda bir şey varken sanki panel ve QLED sorunsuz mu gibi hiçbiri gözükmüyor. Eğer sizde de dediğim gibiyse kabul edilebilir.

Bu ürünün arka aydınlatması HDR nedeniyle çok çok güçlü. O yüzden tam güç çalıştığında en ufak hatayı bile belli ediyor. Ben kalibre edip normal yayınlarda %20 olarak kullanıyorum. Doğrudan güneş görme vb durumu yoksa bu doğru ve yeterli. Çok aydınlık ortamlar için biraz daha artırılabilir. Bu şekilde bir süre deneyip tekrar değerlendirin derim.

Yan fayda olarak enerji tasarrufu, ısınmayı önleyip ledlerin ömrünü ve renk sıcaklığını koruması da ayrıca önemli.

Bu ürünün arka aydınlatması HDR nedeniyle çok çok güçlü. O yüzden tam güç çalıştığında en ufak hatayı bile belli ediyor. Ben kalibre edip normal yayınlarda %20 olarak kullanıyorum. Doğrudan güneş görme vb durumu yoksa bu doğru ve yeterli. Çok aydınlık ortamlar için biraz daha artırılabilir. Bu şekilde bir süre deneyip tekrar değerlendirin derim.

Yan fayda olarak enerji tasarrufu, ısınmayı önleyip ledlerin ömrünü ve renk sıcaklığını koruması da ayrıca önemli.
Selamlar hocam, kalibreden kastettiğiniz nedir acaba ?

Neredeyse gördüğüm tüm 9500, 9550 panellerinde bulutlanma az yada çok muhakkak var ona nispeten alıştık ancak cihazda ciddi kontrast sorunu var misal gece ışıklı tabelalar, beyaz ağırlıklı yüzeyler, çok açık cilt tonları, beyaz gömleklerdeki detaylar asla gözükmüyor hep patlama mevcut. Bu noktada kontrast kapalı, düşük, orta, güçlü nafile her şekilde işlevsiz yada durumu daha kötü hale getiriyor. Kontrast ve parlaklık ayarıda aynı şekilde durumu daha kötü hale getiriyor..

Konu çok sessiz kalmış TV ile aranız nasıl sorun yaşayan varmı yada şu özelliğini keşfettim diyen varmi

Merhabalar 65GHQ9500 TV' me Govee immersion Led sistem almak istiyorum. Almış olan bir arkadaşımız var mı? Bu modele önerir misiniz? Tv nin arkası müsait midir bu sisteme kamerayla çalıştığı için ips paneli kamera o minicik açıyla görüp ledleri düzgünce senkronize edebilir mi?

Bu sorumun haricinde TV'den genel olarak memnunum sadece 120 hz olayının sadece 1080p ' de desteklenmesi can sıkıcı geldi bana bunun haricinde fiyatına göre harikulade bir Televizyon bence

Merhabalar 65GHQ9500 TV' me Govee immersion Led sistem almak istiyorum. Almış olan bir arkadaşımız var mı? Bu modele önerir misiniz? Tv nin arkası müsait midir bu sisteme kamerayla çalıştığı için ips paneli kamera o minicik açıyla görüp ledleri düzgünce senkronize edebilir mi?

Bu sorumun haricinde TV'den genel olarak memnunum sadece 120 hz olayının sadece 1080p ' de desteklenmesi can sıkıcı geldi bana bunun haricinde fiyatına göre harikulade bir Televizyon bence

Led sistemi hakkında bir fikrim yok.

120 Hz konusu bence gereğinden fazla abartılıyor. Bir çoğumuz için dert değil aslında. Xbox Series X cihazım var. 120 Hz olarak ayarlayınca destekleyen oyunlar çamura dönüyor. (1080P 60Hz olunca gayet iyi ama +60 Hz ancak grafik kalitesinden kısarak olabiliyor) Onun yerine 4K 60Hz çalıştırıp MEMC açıyorum çok daha iyi oluyor. Sonraki nesil konsollarda belki işe yarayabilir ama bugünün oyunlarında 120 Hz desteği kısıtlı, olan da grafik kalitesini kısarak yapıyor. Değmiyor yani.

Yeni nesil konsollar çıkınca belki 120 Hz anlamlı olabilir ama onlar çıkıp arkasından da oyunlar destekler hale gelene kadar TV emeklilik yolunda olur.

Süper ekran kartlı dehşet bir bilgisayar sisteminiz varsa eyvallah.

Led sistemi hakkında bir fikrim yok.

120 Hz konusu bence gereğinden fazla abartılıyor. Bir çoğumuz için dert değil aslında. Xbox Series X cihazım var. 120 Hz olarak ayarlayınca destekleyen oyunlar çamura dönüyor. (1080P 60Hz olunca gayet iyi ama +60 Hz ancak grafik kalitesinden kısarak olabiliyor) Onun yerine 4K 60Hz çalıştırıp MEMC açıyorum çok daha iyi oluyor. Sonraki nesil konsollarda belki işe yarayabilir ama bugünün oyunlarında 120 Hz desteği kısıtlı, olan da grafik kalitesini kısarak yapıyor. Değmiyor yani.

Yeni nesil konsollar çıkınca belki 120 Hz anlamlı olabilir ama onlar çıkıp arkasından da oyunlar destekler hale gelene kadar TV emeklilik yolunda olur.

Süper ekran kartlı dehşet bir bilgisayar sisteminiz varsa eyvallah.
E tabi, 1080p olarak 120 kullanmakla alakalı çamur gibi olması. 55" gibi çözünürlüklerde yetersiz kalıyor 1080p.

E tabi, 1080p olarak 120 kullanmakla alakalı çamur gibi olması. 55" gibi çözünürlüklerde yetersiz kalıyor 1080p.
:) Bizzat denediniz mi bilmiyorum ama konu ve kastım o değil. 120 fps aktif edince konsolun gücü yetmiyor, 120 fps çıkarabilsin diye grafik kalitesini düşürüyor. 1080p 60 Hz yapınca görüntü gayet iyi. Olay bundan ibaret.

Dediğim gibi, über ekran kartlı bir sisteminiz varsa ok, yoksa xbox series x veya ps5 ile 120hz peşine düşmenin gereği yok. (ilaveten: zaten bir sürü popüler oyun hiç 120 Hz desteklemiyor bile)

Son düzenleme:
Herkese merhabalar, Grundig 98 GHQ 9501 modeline bakıyorum, TCL 98P755 in alternatifi olarak. İkisi arasında yorum yapabilecek varsa memnum olurum.

Arkadaşlar merhaba Bende Grundig 55GHQ9500 modelini sipariş etmiştim bugün teslim edildi eve geldiğimde 55GHQ9500A yazıyor kutunun üzerinde bu farklı bir model mi? Bilginiz mi var mı?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri