Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 391
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 396
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 386
Panel, 120Hz de çalışıyor (Android'in kendisi 4K/120'ye ayarlı her zaman). TV'nin paneli hariç hiçbir cihaz 4K/120'den yararlanamıyor. Olay bundan ibaret.

Renk konusunda fikrim yok fakat panel yine IPS ve BOE marka. Sizinki 60Hz bir model sadece. Özellikleri onun dışında neredeyse aynı. Zaten panelin durumu da aynı (çok fazla glow olması gibi ama gözükmüyor insan gözüyle kolay kolay. Zaten renkli ve dolu şeylerde hiç gözükmüyor).
Anladım hocam teşekkür ederim yani değişim istememe pek gerek yok o zaman az çok herkeste oluyor bu sızma yansıma lg tv de benim hiç olmayınca bunda böyle görünce şaşırdım ama izlerken tabi çok rahatsız etmiyor simsiyahken fotodaki gibi oluyor

Yardımınıza ihtiyacım var.Vatan bilgisayar dan 65 inc olanını aldim. Ekranda ışık sızmaları ve siyahlıklar var. Ayrıca hızlı sahnelerde futbol basketbol gibi hareketli sahnelerde görüntü hiç akıcı değil. Memc özelliğini açınca da düzelme olmuyor. (Uydu yayını ve YouTubeda da aynı).Servis çağırdım usb ile yazılım atti. Değişim istedim adam bana firma bunlar normal diyor. Sanki ilk kez televizyon alıyorum da normal bir televizyon nasıl olur ben bilmiyorum sanki.

Yardımınıza ihtiyacım var.Vatan bilgisayar dan 65 inc olanını aldim. Ekranda ışık sızmaları ve siyahlıklar var. Ayrıca hızlı sahnelerde futbol basketbol gibi hareketli sahnelerde görüntü hiç akıcı değil. Memc özelliğini açınca da düzelme olmuyor. (Uydu yayını ve YouTubeda da aynı).Servis çağırdım usb ile yazılım atti. Değişim istedim adam bana firma bunlar normal diyor. Sanki ilk kez televizyon alıyorum da normal bir televizyon nasıl olur ben bilmiyorum sanki.
Işık sızması siyahlık ekran görüntüsü atar mısın hocam

65ghq9500 modelini aldım . Chrome içinde yüklü değil nasıl indirebilirim . Play store da yok . Apk olarak indirmem gerekiyor

TV pek seyretmem, arada netflix youtube vs. takılırım bazen de PS5 bağlarım. Sizce iş görür mü?
Internette sorun yok uygulamalar arasi gecislerde anlık yavaşlama olabiliyor fakat bu paraya da bu tv oluyor. Fiyat performans olarak internet kullanımı güzel.

Ekli dosyalar

• 17104593885846157519071450834200.jpg
    17104593885846157519071450834200.jpg
    46.2 KB · Görüntüleme: 44
Merhabalar, nasıl konu açılacağını bulamadım o yüzden buradan yazıyorum. GRUNDIG 8500 A Serilerini satın almayın. Ben geçen hafta kurulum yaptırdım, köşelerde bariz gölgeler mevcut. Servis çağırdığımda onlar da net bir şekilde gördü ve fotoğraflayıp gittiler. 1 haftalık bekleyiş sonrası servis iletişime geçti ve tvde bir sorun olmadığını, bu serinin hepsinde olduğunu bu yüzden aynı modelle değişim yapamayacağını söyledi. Çünkü GRUNDIG bunu bir arıza olarak görmüyormuş. Kendileri değişim yaparsa ve merkezde inceleme sonucu arıza olmadığı görülürse parasını yetkili servisten alıyormuş. Yani bana sundukları tek seçenek fiyat farkı ödeyerek üst bir model almak. Şimdilik iade ya da birebir değişim isteğimi tekrarladım duruma göre ilerleyeceğim.

oh ne güzel dünya bir dünya para ver sonra uğraş dur.. şikayet sitelerine yazın hemen ne olursa olsun sattığı cihazın arkasında durmuyorsa avrupa ya satmaya devam etsinler cihazlarını...
Az önce tekrardan yetkili servisle konuştum. Hala beni aynı tv ile değişim yaparsam yeni gelecek tvde de aynı şeyle karşılaşacağımı söylüyor. Yani problemi kabul ediyorlar ama bunun bir problem olmadığını söylüyorlar. Neyse değişim olarak mail attırdım merkezden gelen cevaba göre hareket edeceğim.

Az önce tekrardan yetkili servisle konuştum. Hala beni aynı tv ile değişim yaparsam yeni gelecek tvde de aynı şeyle karşılaşacağımı söylüyor. Yani problemi kabul ediyorlar ama bunun bir problem olmadığını söylüyorlar. Neyse değişim olarak mail attırdım merkezden gelen cevaba göre hareket edeceğim.
Görsel atabilir misiniz hocam buraya

Emin olmasın o kadar belli olmaz daha kötü vaziyette de gelir daha iyi vaziyette de.

İki gün önce Vatan dan 65GHQ9500 modelini 30.000 küsura aldım. Fakat daha kargoya verilmediğini görünce bugün MediaMarkta da aynı ürünü 28550 görünce onuda satın aldım. Vatan dan aldığımı yarın sabah iptal ettireceğim. Yaklaşık 2000 tl ucuza, +1 taksit yani 4 taksite ve yarına kargoya verileceği belirtiliyordu.

hızlı sahnelerde futbol basketbol gibi hareketli sahnelerde görüntü hiç akıcı değil. Memc özelliğini açınca da düzelme olmuyor. (Uydu yayını ve YouTubeda da aynı)
Bu sorun bende de oluyor. Memc ayarlarını değiştirince de iyileşme olmadı. Televizyon izlerken çok can sıkıcı oluyor. Müşteri hizmetlerine yazacağım. Benzer sorun yaşayanlar da yazabilir mi? Veya çözüm hakkında önerisi olan

Bu televizyona usb kablosuz klavye fare seti bağlanıyormu? yoksa bluetooth lu bir set almak lazım mı?
Tv kullananlar cevap verebilirse bugün almayı düşünüyorum.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri