Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 342
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 338
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 329
arkadaşlar bu arada 5 6 tane oyun denedim FIFA 25 dahil ama hiç birisinde 4K 125 hz alamadım bilginiz olsun 125 hz yi sadece 1080p de veriyor o da işe yaramıyor 4K televizyon için 1080p Çamur gibi oluyor görüntü 4k 120 hz alan varsa paylaşabilir mi yapamadığımız bir ayar mı var

arkadaşlar bu arada 5 6 tane oyun denedim FIFA 25 dahil ama hiç birisinde 4K 125 hz alamadım bilginiz olsun 125 hz yi sadece 1080p de veriyor o da işe yaramıyor 4K televizyon için 1080p Çamur gibi oluyor görüntü 4k 120 hz alan varsa paylaşabilir mi yapamadığımız bir ayar mı var
Hayır 2K ve 4K'da 120Hz almanın bir yolu yok maalesef bu cihazda (panel 4K 120 gerçekten ama anakart ya da SoC 4K/120 bir şey değil).

Bugün itibari ile aynı TV nin kurulumu yapıldı bana da. Renklerde pixel uygulaması ile kontrol ettiğimde herhangi bir şey yok şimdilik. Lakin ayakta iken yakından sağ alt köşeye bakarsam çok belirgin olmayan az bir ışık var gibi. Telefonumun kamerası iyi olmadığı için çektiğim resimler çok kötü gözüküyor diye eklemedim. Regal marka TV idi daha önceki TV. Ona nazaran efsane güzel. Sesine diyeceğim laf yok. Sadece o ışık işte. Bekleyeceğim bakalım 1 ay. Servis abi atma kutuyu 1 ay kadar sıkıntı olursa ararsın geliriz kutu kalsın ama kesin dedi.

Bugün itibari ile aynı TV nin kurulumu yapıldı bana da. Renklerde pixel uygulaması ile kontrol ettiğimde herhangi bir şey yok şimdilik. Lakin ayakta iken yakından sağ alt köşeye bakarsam çok belirgin olmayan az bir ışık var gibi. Telefonumun kamerası iyi olmadığı için çektiğim resimler çok kötü gözüküyor diye eklemedim. Regal marka TV idi daha önceki TV. Ona nazaran efsane güzel. Sesine diyeceğim laf yok. Sadece o ışık işte. Bekleyeceğim bakalım 1 ay. Servis abi atma kutuyu 1 ay kadar sıkıntı olursa ararsın geliriz kutu kalsın ama kesin dedi.
Bendeki bu şekil de sağ altta

Ekli dosyalar

• 20250204_171553.webp
    20250204_171553.webp
    24.7 KB · Görüntüleme: 32
Bendeki sağ altta
Üstat ben terimlere biraz yabancıyım glow ise bu süzme bende de glow var ama bu kadar belirgin değil. Sadece sağ alt köşe için. Noktasal var ile yok arasında. Almadan önce buradaki yazıları okumasaydım muhtemelen dikkat edip de onu görmezdim bile. İlk izlenimim bundan önceki televizyonum Regal 55R752U idi onda 4K film izlemeye çalıştığımda internetten filmler donuyordu. Aynı filmi bundan açtım filmler donmuyor. Ben hep internetim kötü zannediyordum nasıl yetmez bu 120 mbit internet hızı diyorum. Meğer televizyon donuyormuş. Not bu arada gerçek 4K filmlerden bahsediyorum. Boyutu yaklaşık 90 GB. İlk izlenim evdeki diğer televizyonlara kıyasladığımda (modelini hatırlamadığım Samsung 2017 model smart özelliği yok, 2011 model LG 3d 42 inç) bu TV'yi almadan önce Samsung ve bir nebze LG birbirlerine yakınlarda ve regal'den çok üstünlerdi. Şu anda benim izlenimim -tabii ki de yıl farkı da var arada kabul ediyorum- güvenlik bu ikisinden daha başarılı.

Üstat ben terimlere biraz yabancıyım glow ise bu süzme bende de glow var ama bu kadar belirgin değil. Sadece sağ alt köşe için. Noktasal var ile yok arasında. Almadan önce buradaki yazıları okumasaydım muhtemelen dikkat edip de onu görmezdim bile. İlk izlenimim bundan önceki televizyonum Regal 55R752U idi onda 4K film izlemeye çalıştığımda internetten filmler donuyordu. Aynı filmi bundan açtım filmler donmuyor. Ben hep internetim kötü zannediyordum nasıl yetmez bu 120 mbit internet hızı diyorum. Meğer televizyon donuyormuş. Not bu arada gerçek 4K filmlerden bahsediyorum. Boyutu yaklaşık 90 GB. İlk izlenim evdeki diğer televizyonlara kıyasladığımda (modelini hatırlamadığım Samsung 2017 model smart özelliği yok, 2011 model LG 3d 42 inç) bu TV'yi almadan önce Samsung ve bir nebze LG birbirlerine yakınlarda ve regal'den çok üstünlerdi. Şu anda benim izlenimim -tabii ki de yıl farkı da var arada kabul ediyorum- güvenlik bu ikisinden daha başarılı.
Grundig demek istemiştim ama en sonda T9 düzeltmiş. Kusura bakmayın

Üstatlar bir şey soracağım benim televizyon PlayStation bağlı şekilde duruyor kumandadan hdmı seçiyorum PlayStation'ı açıyor ama görüntü gelmiyor Ps5 in arkasından hdmı kablosunu çıkartıp takıyorum görüntü geliyor ( tv nin arkasındaki hdmı 2 de hdmı 3 de denedim ikisindede böyle) sizce neden olur

Arkadaşlar selamlar herkese. Neredeyse tüm sayfaları okudum. Bu hafta sonu televizyonu
almayı düşünüyorum. Ancak MediaMarkt mağazasında GHQ9200 modelini gördüm. 9500 modeliyle arasında 10.000₺ gibi bir fark var. Yanyana durduğu için görüntüleri de inceledim. Aralarında fark göremedim. 9500 ün ayak tasarımı farklı ve hoparlörleri daha kuvvetliymiş. Ben soundbar kullanıyorum bu yüzden çok takılmadım. Lütfen bana fikir verir misiniz? 30.000₺ ye 9200 serisi mi 38-40 bine 9500 mü alayım?

Arkadaşlar selamlar herkese. Neredeyse tüm sayfaları okudum. Bu hafta sonu televizyonu
almayı düşünüyorum. Ancak MediaMarkt mağazasında GHQ9200 modelini gördüm. 9500 modeliyle arasında 10.000₺ gibi bir fark var. Yanyana durduğu için görüntüleri de inceledim. Aralarında fark göremedim. 9500 ün ayak tasarımı farklı ve hoparlörleri daha kuvvetliymiş. Ben soundbar kullanıyorum bu yüzden çok takılmadım. Lütfen bana fikir verir misiniz? 30.000₺ ye 9200 serisi mi 38-40 bine 9500 mü alayım?
Sakın almayın bu paralara. Bu cihaz artık kazık ürün. Bu daha iyi:

Bu cihaz 55 ama. Ben 65 bakıyorum. Bu fiyata eski model Samsung Philips almamak için buna yöneldim. Evde şuan 7 senelik samsung var. Ne güncelleme alıyor ne de uygulama yükleniyor. Çok yavaş. Ekranda bulutlanmaya başladı. Bu yüzden yazdığım iki model için fikir istedim.
55" ama alacağınız o TV'lerden kat ve kat üstün. Sırf inç için kötü bir ürün almanız mantıklı değil.

Haklısınız ancak ev planını 65” olarak yaptık. Tavsiye edeceğiniz bir marka model var mı?
Merhaba, eğer bütçenize uyuyorsa grundig 65 GHO 9700 oled alabilirsiniz. Takip edin saat 23:00 civarında teknosanın kendi sitesinde veya hepsi burada teknosa satıcısında 42000₺ ye düşüyor.

Yukarıda belirttiğim grundig önerisinin dışında bahsini ettiğiniz 65GHQ 9500 Modeli de geceleri 32000₺ ye bulunabiliyor.

Mrb arkadaşlar TV im Grundig 65qhg 9500 Amazon prime video uygulamasında video ayarlarında hdr kapalı olduğu halde dün izlediğim filmde HDR ibaresi çıktı.ekran parlaklığı artıp bazı sahnelerde netlik azaldı.

Netflix tede Dolby vision içerikli filmlerde bu sorun vardı Netflix uygulamasindan HDRyi kapatınca bu sorun. Çözülmüştü

Amazon prime video uygulamasinda HDR kapalı olduğu halde neden filmlerde aktif oluyor.tamamen kapamanin bir yolu varmı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri