Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 391
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 396
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 386
Ben de 65inç alacaktım ama 65inç'lere MediaMarkt'a gidip bakınca çok çok büyük geldi gözüme. Çerçevesiz tasarım da olmasından mütevellit 55inç bence en ideali. Görmeden kesinlikle almayın arkadaşlar benden size bir tavsiye. Tam 65'i alacakken gidip gördüm ve 55'i gece kuşu indiriminden 21.250'ye aldım. 55GHQ9500. İnşallah memnun kalırız. İyi forumlar.

Cihazın timeshift çalışıyormu usb takınca ben çalıştıramadım servis menüsünü kısmı buldum fakat tv uyarlama kısmına giremedim o kısma ulaşırsam bir çok özelliğe bakabilirim sanırsam bu arada wifi çipi mt7663 görünüyor .Servis menüsüne herkes ulaşmasın cihazınızı karıştırabilirsiniz.
Servis menüye nasıl girdiniz özelden atabilirmisiniz

55 inç modeli kullanan arkadaşlar tv nin ekran parlakligindan nemnunmusunuz arka ışığı kacta kullanıyorsunuz.gecen mesajlarda arkasas 65 inc lik modeli arka aydinlatma 25 te kullandigini yazmis sizin 55 inclerde nasıl tv nin parlakligi yüksekmi 65 inc gibi

Ben de 65inç alacaktım ama 65inç'lere MediaMarkt'a gidip bakınca çok çok büyük geldi gözüme. Çerçevesiz tasarım da olmasından mütevellit 55inç bence en ideali. Görmeden kesinlikle almayın arkadaşlar benden size bir tavsiye. Tam 65'i alacakken gidip gördüm ve 55'i gece kuşu indiriminden 21.250'ye aldım. 55GHQ9500. İnşallah memnun kalırız. İyi forumlar.
Hayırlı olsun bende 65 inç almıştım şimdi keşke 75 alsaydım diyorum

alan arkadaşlara ürünleriyle uzun yıllar boyunca (mümkünse mezara kadar :hihi) güzel günler geçirmelerini diliyorum :)

Arkadaşlar uygulama kısmında bulunan PICTURE CUSTOMİZER uygulamasını kullanarak size en güzel görüntüyü sağlamanıza yardımcı oluyor ki ben ilk başta ekranın kötü olduğunu düşünüyorumdum tv den soğumuştum ama bu uygulamayı yaptığımda görüntü baya fark etti tavsiye ederim

Vestel 55QA9700 ile bu model arasında kaldım . Ses gücü ile 120 hz olayı beni cezbetti ve Fiyatının düşmesini bekledim .Az önce MediaMarkt te gece kampanyasını gördüm 21.250 TL ye aldım bakalım. İnşallah bu kadar methedildiği kadar ( 4K -120 hz dışında) bir tv dir çok merak ediyorum. Deneyimlerimi alacak arkadaşlar için sık sık paylaşırım.

Arkadaşlar herkese merhaba bugun başimdan deneyimledigim bir olayi sizlerle paylasmak istedim uzun zamandir tv alma arafesindeydim uzun arastirmalar sonucunda tv bugun alindi o kadar cok kafa yordumki inceleme videolari forumlar yorumlar rtings incelemeleri oydu buydu derken samsunq qn 90 c alma niyetim vardi ama fiyatindan dolayi bir turlu yanasmiyordum hep altrrnatifler uzerinde tcl 845 yada 745 bu segmentlerde alternatif olurmu diyede hep aklimdaydi imkan olsa tcl c 935 alinir bu tcl modelleri icinde en premium urun o ama su an stok olmadigi icin gozum hic kesmedi yaklasik 10 gun once 2 yildir stokta olmayan tcl c 935 modelleri bir anda ne hikmetse vatan m.markt gibi yerlerde bulunur oldular ama magazadan fiziki satis varmi yok online alicaksin ve ne geldigi belli degil teshirmiydi toplanan iadeler miydi acikcasi guvenemedim yani toplanan iade urunlerin tekrar sifirmis gibi kutulanip musterilere satildigina inanan birisiyim bu konuyu bugun tv satin aldigim arkadasada sordum o da benim gibi benim dusuncemi dogrular sekilde cevap verdi iste zincir magazalardan alinan urunler uzun zaman stokta yoksa ve bir anda stok ertiyoruz kampanyasi adi altinda ozellikle m.markt cok yapar bunu kisa sureligine onlineden satisa cikariyorsa magazalarda fiziki alma durumun yok ise beni tamamen killandiran bir durum olmustur keza gecen hafta c 935 bir anda stoklara girdi ve 80 bin kusur civari bir rakama satildi ne ise artik oyle ya pimpiriklendim yada guvenemedigimden almaya cesaret edemedim yaklasik bir haftadir teaadufen arcelik qled yeni cikan seri a 65 q 990 modelini gordum iste artik beko ve grundigde karsiligi hanigi seri nosuna geliyiorsa digerleriyle ayni olan model qled teknolojisi iyi bir model alternatif olurmu diye bir haftadir bu arcelik grubunun modelinide kafama yazmistim evimde mutfagimda arcelik 8 serisi bir modelde var 43 inc ve nihayetinde 2021 de almistim tv yi f/p olarak mutfakda is goruyor yeterli benim icin acaba dedim salona 65 inc alsam hem daha teknoloji yeni iste 120 hz quandum dot vs o kadar simdi teknige girmim zaten bir suru ayrinti yazilmis burda salona alsam acaba f/p olarak bu model isimi gorurmu e guzel kampanyada var 35 bin civari alabiliyosun dedim ben buna bir sans vereyim ve internetten magaza stogu olan bir subeyi buldum emar avm bana yakin oldugu icin ordaki beko bayisine gittim simdi arcelik beko grundig ayni oldugu icin beko olanina bakayim dedim aslinda baska bir avm arcelik subesinde aradim stok varmi diye var ama sadece teshir var dediler dedim peki beko serisiyle ayni mi evet dedi arkadas birebir ayni goruntu ve ozellikler dedigi icin gittim emar daki beko subesine burda su avantajimda oldu beko bayisi ile samsung bayi yan yana dedim ben bunlari bir guzel kiyaslama yaparim orda daha iyi olur dedim ve gittim gitmeden oncede bana telde beko bayisi calisani almak istediginiz tvyi samsung modeli ile kiyaslayabilirsin dedi hatta bende ne guzel dedim icimden neyse gittik ailecek hep beraber karar vericez once samsunq qn 90 c modeline baktim youtube incelemesi yaptim su meshur azeri kanali yemek programi yapan wildernes cooking ve kend hayati diye 2 kanal var qn 90 c modelinde test ettim tabi simdi burda kendimi gercek musteri ve alici olarak hissettirdigim icin arkadaslarda kirmadi ve yaklasik yarim saat bir youtube incelemesi yaptim ve goruntunun cok cok aman aman muhtesem bir fark yaratmasini hissetmedim gelmeden evvel evde mutfaktaki 8 serisi arcelik oan tvden de izlemistim kafamda sanki fark pek yokmu acaba diye dusunmedim degil ama bunu youtube incelemesi icin soyluyorum arkadasa dedim boyle boyle ben bekodan qled modelinede bakicam arada 25 bin fark var eger cok degmeyscsk bir fark var ise onuda degerlendirmek isterim dedim arkadas hic bozuntuya vermedi anlayisla karsiladi gittim hemen yan taraftaki beko bayisine hemen magazanin girisine kurmuslar tvyi beko bayisinin calisani o ara musait degildi musteriye bakiyordu bende dedim telde konusmustuk inceleme yapabilecegimi soylemistiniz diyerek kendimi tanittim arkadas ben yogunum biraz diyerekden kumandayi bana verdi bende karsina gectim once hemen youtube test yaptim yine ayni kanallardan baktim ama gotuntu kalitesi beni pek memnun etmedi dedim acaba 4k degilmi cozunurluk.mu dusuk dedim icimden baktim 4k goruntu ama niyeyse en az yuzde 35 yada 40 diyim daha karanlik gibi geldi bana birde inanilmaz bir yansima var tvde resmen ayna diye otur gec karsina kendini seyret neyse dedim ben netflix hesabimi acim bakayim bir nasil kalite diye actim topgun maverick actim bati cephesinde degisen bir sey yok diye bir film actim iki filmde de hareketli sahneleri actim detaylara baktim siyah nasil renk gorseli nasil diye ama cok karanlik geldi bana filmler ve dedim acaba resim ayarinda mi bir problem var diye ayarlarina girdim resim modu dllby vision iq idi sanirim secilmis mod var iki tane daha mod vardi onlarida denedim ama dedimki parasina gore iyi dedim icimden kendimi oyle inandirdim tvyi inceledim tv nin ayak kismida hosuma gitmedi egreti gibi durmus yani o kasaya yakisan bir ayak modeli gibi gelmedi bana yaklasik yarim saat da orda inceleme yaptim saolsunlar kimse gelip bizi darlamadi rahatca inceleme yaptim ve tekrar samsung bayisine geri geldim ve arkadasdan netflix performansina bakmak ustedigimi soyledim yine hic kirmadan nazik bir sekilde tabi buyrun denilerek incelemeye gectim ve netflix acilir acilmaz bambaska bir dunyaya girdim sanki az onceki bekonun o silik karanlik sahneleri gitmis yag gibi akan sahneler renk detaylari siyah performansi bambaska bir boyuta goturdu beni zaten ben ulusal kanal izlemem film izlerim mac izlerim benim beklentimi bekoyu gordukten sonra inanilmaz karsiladi yani bu kadat mi fark eder goruntu ve ediyor dostlar 64 bin fiyati var tv nin 4 bin para yuklu kart gelicek yani 60 bine tv yi satin aldim gorus acilarinada baktim aman aman bir bozulma yok gibiydi sadece tv yi cok yakindan hemen onunden izlersen belli basli sanki koselerde cok az bulaniklik var gibi ama normal 3 mt mesafeye gelince gercekten goruntu cuk oturuyor qn 90 c aklimda uzun suredir olan bir modeldi ve satin aldim beko ile bu felevizyon asla kiyas edemem bu olayi ve basimdan gecenleri neden anlattim sunun icin her tv parasina gore perfirmans veriyor bunu cok iyi anladim hani 35 bine bu modeli alsaydim icime sinmicekdi goruntu kalitesi beni tatmin etmeyecekdi yanacagini bilmesem en iyisi oled almak ama ne olacagi belli olmayan bir kumar gibi oled simdi arkadaslar bu arcelik grubu beko grundig dahil almak isteyen varsa alternatiflere bakin yani bir tcl olabilir ama ben onun servis problemi oldugu icin yeni modellerde bile bir cok sikıntilar olan videollar gordum youtubda forumlarda okudum ben kendi adima samsungda karar kildim gonul isterdiki arcelik alayim ama inanin elim gitmedi yani ve butcemi zorlayarak hatta boyle bir karar aldim samsunda malum tizen problemi var ama bende apple 4k tv var o yuzden ip tv olsun uygulama olsun boyle bir problem yasamayacagim herkes gonlunce istedigini alir insallah kur su anda yukari seviyelere gidiyor malum secim sonrasi fiyatlar yukari yonlu cikacak varsa imkani olan elini cabuk tutsun ben 4 taksit aldim varsa sorusu olan merak eden hic cekinmeden sorsun yanitlamaya calisayim cok uzun bir yorum oldu farkindayim amacim bir nebze yardimci olabildiysem mutlu olurum herkese saygilar

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

muhakkak izlenmeli

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Yani panel seçimi ,görüntü kalitesi ve renk kombinasyonu tamamen kişiseldir.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-02-25 104233.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-25 104233.png
    39.6 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Arkadaşlar uygulama kısmında bulunan PICTURE CUSTOMİZER uygulamasını kullanarak size en güzel görüntüyü sağlamanıza yardımcı oluyor ki ben ilk başta ekranın kötü olduğunu düşünüyorumdum tv den soğumuştum ama bu uygulamayı yaptığımda görüntü baya fark etti tavsiye ederim
Aynen benim gözümden kaçmış bu şekilde çok daha iyi oldu tv. Daha çok sevdim.
TONE MASTER uygulamasıda ses ayarları için o da çok iyi oldu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri