Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65GGO9900 Oled TV

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chnkskl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

chnkskl

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30.000 - 35.000
Marka Model Bilgisi
Grundig 65GGO9900
Merhabalar, Grundig Marka 65GGO9900 ürünü Mediamarktta %25 indirim olduğunu görünce sipariş ettim ama forumlarda ürünün 120 hz görüntüyü işleyemediğinden ve yazılımsal bazı problemleri olduğundan bahsedilmiş. Aslında iki ürün arasında kalmıştım. Philips 65PUS8808 ve Grundig arasında kalınca OLED panelde daha iyi görüntü yakalarım diye düşündüm ama doğru mu yaptım eğri mi bilemiyorum. Çok aktif konsol kullanıcısı değilim, daha çok dijital platformlar, ulusal kanallarla ve özellikle futbol maçı izliyorum. Sorun yaşar mıyım danışmak istedim.

Merhabalar, Grundig Marka 65GGO9900 ürünü Mediamarktta %25 indirim olduğunu görünce sipariş ettim ama forumlarda ürünün 120 hz görüntüyü işleyemediğinden ve yazılımsal bazı problemleri olduğundan bahsedilmiş. Aslında iki ürün arasında kalmıştım. Philips 65PUS8808 ve Grundig arasında kalınca OLED panelde daha iyi görüntü yakalarım diye düşündüm ama doğru mu yaptım eğri mi bilemiyorum. Çok aktif konsol kullanıcısı değilim, daha çok dijital platformlar, ulusal kanallarla ve özellikle futbol maçı izliyorum. Sorun yaşar mıyım danışmak istedim.
8808 modelinde de aslında sorun yaşamama garantiniz yok. Geçmiş yıllarda yaşatılan Philips mağduriyetlerini düşününce Grundig Philipsin yarısı kadar görüntü verse kişisel tercihim yine Grundigden yana olur.

Diğer yandan, aşırı bir konsol oyuncusu olmadığınız bilgisinden hareketle, SÖYLEME dayalı bu problem SİZİ ne derece rahatsız edecek bir konu onu da hiçbirimiz bilmiyoruz henüz.

Xbox ile 120hz de 60hz tv lerde oyun oynayıp testler yapan birisi olarak biraz da konuya sizin bakış açınız karar veriyor. ''Keyif almak mı? Hata aramak mı?'' siz hangi modda oynuyorsunuz o önemli.

Geri dönüşünüz için teşekkürler öncelikle, aslında benim gibi bu soruları soran cevap arayan çok fazla kullanıcı var. Aslında görüntü teknolojisi olarak bambaşka ürünler konuşuyoruz onunda farkındayım ama 32.000 TL gibi bir ürüne 65 inç OLED TV'yi alınca insan ister istemez muadilleri 50-60 bin civarında iken tereddüt ediyor. Doğru soru ben tereddüt etmekte haklı mıyım, Grundig neden insanlarda bu tereddütü uyandırıyor, gerek panel gerek yazılım olarak ne eksik de bu sorular akla geliyor?

Geri dönüşünüz için teşekkürler öncelikle, aslında benim gibi bu soruları soran cevap arayan çok fazla kullanıcı var. Aslında görüntü teknolojisi olarak bambaşka ürünler konuşuyoruz onunda farkındayım ama 32.000 TL gibi bir ürüne 65 inç OLED TV'yi alınca insan ister istemez muadilleri 50-60 bin civarında iken tereddüt ediyor. Doğru soru ben tereddüt etmekte haklı mıyım, Grundig neden insanlarda bu tereddütü uyandırıyor, gerek panel gerek yazılım olarak ne eksik de bu sorular akla geliyor?
Marka farkı çok önemli bir konu, tabi ki konu sadece marka da değil, mühendislik farkı da var. Ben şimdi Beko da 30.000-50.000tl maaş alan mühendisin üretimi ile LG veya Samsung da 3.000-5000usd maaş alan mühendisin üretimini bir tutamam.

Ancak ortada şu sorun var ki, saha geri dönüşlerine baktığımızda siz bu adama değil 5000usd, 50000usd maaş da verseniz çözemeyeceği sorunlar var. VB DSE Light Leak Clouding ghosting vs vs milyon tane sorun var sektörde ve yıl 2023, yapay zekalar ortada cirit atıyor ancak biz tv kullanıcıları halen 2003 yılındaki sorunları konuşmaya devam ediyoruz.

O zaman soruyorum, 30 değil de 60K ödedim, yine de Vertical banding göreceksem neden 60K ödüyorum?

60K lık tv 30K lık tv den elbette üstün, ancak sorunsuz ve kusursuz değil.

O zaman soruyu şöyle revize edelim, ortalama bir ev kullanıcısı için 32.000 TL'lik fiyatıyla Grundig 65GG09900 tercih edilebilecek bir ürün müdür?

Sipariş etmişsiniz. Hayırlı olsun. Sanırım siz sipariş ettikten sonra fiyatı artmış. Her yerde 42.499,00 TL.

Alınmış alınmıştır ancak bahsettiğin kullanım senaryosunda olede gerek yoktu bence Vestelin üst seviye T.V bile rahat işini görürdü eğer dijital platformlarda dolby vision özelliği aramıyorsan :) Grundig renkli tv getirmişti rahmetli Babam Almanya dan 90 larda ama tv kutuda açmıyordu :) kumanda da 5 tuşu vardı aç kapa ses ve kanal için..sonra tv yi akrabamız kapalı kutuda kalmaktan bozulur nemden kutuda kapalı deyince açmıştı..Grundig Arçelik satın aldı eski grundig yok ancak Grundig Buzdolabından gayet memnunum bu arada. Sahi geriye dönük düşününce tüplü t.v ler daha mı bir sağlam dı Grundig t.v hiç bozulmamıştı yıllarca

Son düzenleme:
Alınmış alınmıştır ancak bahsettiğin kullanım senaryosunda olede gerek yoktu bence Vestelin üst seviye T.V bile rahat işini görürdü eğer dijital platformlarda dolby vision özelliği aramıyorsan :) Grundig renkli tv getirmişti rahmetli Babam Almanya dan 90 larda ama tv kutuda açmıyordu :) kumanda da 5 tuşu vardı aç kapa ses ve kanal için..sonra tv yi akrabamız kapalı kutuda kalmaktan bozulur nemden kutuda kapalı deyince açmıştı..Grundig Arçelik satın aldı eski grundig yok ancak Grundig Buzdolabından gayet memnunum bu arada. Sahi geriye dönük düşününce tüplü t.v ler daha mı bir sağlam dı Grundig t.v hiç bozulmamıştı yıllarca
Panel geldi kurduk artık iyisiyle kötüsüyle kullanacağız. Belki daha ucuzu olurdu çok alternatif var ama ben Oledin renklerinin çok daha doygun olduğunu gözlemledim bu sebeple tercih ettim. Yanyana koyup şu aşamada degerlendiremiyorum tabi ama ben TV'nin bana sunduğu görüntüden oldukça memnun kaldım açıkçası. Donanımı, özellikleri, menüleri zayıf o çok belli. ps5 bağlamayı denedim onda anca 1080p görüntü alabildik, biseyleri kullanarak öğreneceğiz.

Hayırlı olsun, 55 inç olan modeli nasıl acaba. 28 bin civarı mevcutmuş. Bu aralar kaşıntı tuttu beni de LG nanocellden geçmeye ama :D

valla ben 65 inç olanını beğendim, sadece ben değil evinde Samsung 55S95B olan kardeşimde beğendi. Başka izleyenlerde iyi yorum yaptı ama uzun vadede bakacağız, soran olursa dilim döndüğünce cevap veririm.

valla ben 65 inç olanını beğendim, sadece ben değil evinde Samsung 55S95B olan kardeşimde beğendi. Başka izleyenlerde iyi yorum yaptı ama uzun vadede bakacağız, soran olursa dilim döndüğünce cevap veririm.
30.600'e almış bir tanıdığım. Uygun denk getirip kapatsam mı düşüncesi yok değil :D

Panel geldi kurduk artık iyisiyle kötüsüyle kullanacağız. Belki daha ucuzu olurdu çok alternatif var ama ben Oledin renklerinin çok daha doygun olduğunu gözlemledim bu sebeple tercih ettim. Yanyana koyup şu aşamada degerlendiremiyorum tabi ama ben TV'nin bana sunduğu görüntüden oldukça memnun kaldım açıkçası. Donanımı, özellikleri, menüleri zayıf o çok belli. ps5 bağlamayı denedim onda anca 1080p görüntü alabildik, biseyleri kullanarak öğreneceğiz.
Ps5 de 4k vermiyorsa kötü gerçekten Ps4 gibi çalışıyor o zaman. Oled tabi panel teknolojisi gereği görüntü kalitesi daha iyi ancak tabi sonuçta yazılım da önemli zayıf kalırsa Oled tv de üst seviye bir led daha iyi görüntü kaliteside verebilir . Güle güle kullanın

Bu arada mediamarktta bu sabah 55 inç 25bin, 65 inç 29 bindi. Ah şu tvnin düzgün bi incelemesi olsa.

Bu arada mediamarktta bu sabah 55 inç 25bin, 65 inç 29 bindi. Ah şu tvnin düzgün bi incelemesi olsa.
bende gördüm, erken davranmışız, hatta ben TCL 65P635'in 12.000 olduğunu görünce dedim battılar ne var ne yok satıyolar heralde bu aralar iyi takip etmek lazım. 65PUS8808'e de 30.000 gibi bir fiyat vermişlerdi ki bence o da iyi bir TV.

Uzman incelemesi başka bir şey ben sizi anlayabiliyorum, kendi açımdan onu yapacak bilgi beceri de olmasam da gözümün gördüğünden memnunum. gerisi size kalmış

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri