Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 75 GHU 9000 120hz fiyatına göre uygun

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ilkerkpc

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
38500 tl
Marka Model Bilgisi
Grundig 75GHU9000
Arkadaşlar selamlar.Arçelik Grundig grubunun panel bilgilerini devlet sırrı gibi saklamasından ötürü Adem hocamızın ve diğer arkadaşların bu grupta tv önerisi yapmaması nedenini anlıyorum ancak bu televizyon çok ilgimi çekti bugün teslim aldım pazartesi kısmetse servisi bekliyorum kurulum için..

Daha önce Grundig tv kullanmış biri olarak fiyatına göre sunduğu özellikleri çok iyi bulduğum için panel bilgisi olmamasına rağmen risk alarak bu ürünü aldım. Öncelikle bu ürün gerçek yenileme hızı 120hz arkadaşlar 75inç 120hz tüm ürünler kıyaslandığında şu anki 38500 tl fiyatını uygun buldum. (Dün gece anlık indirime denk gelip 34200tl ödedim)
Ürün Google Tv olup NanoUHD+TV olarak geçiyor 2023 yeni ürün..

Üründe Micro dimming, Hdr 10+ , Dolby atmos ,White color Gamut,3 adet 2.1 mevcut.

Panel kısmına gelince nano grubu tvlerin ips panelle geldiğini biliyorum. Direct led olan tüm Nano tvlerin full array olduğunu okumuştum ne kadar doğrudur bilemem ama ürünün görüntü performansını test ettiğimde açıkçası çok beğendim.
Arayışta olan arkadaşların incelemesini tavsiye ederim. Kurulum sonrası deneyimlerimi yazacağım

Merhaba arkdaslar saoundbar hdmi kablo ile bagladim fakat ses gelmiyor bluetott ile baglandigim zaman ses geliyor bluetoot acmadan direk hdmi kabloyla sesi nasil alcam bilen varmi acaba

65ghq alanlardanım, geçen gün mağazada bu tv’yi gördüm gerçekten görüntü çok güzeldi. Pişman oldum mu oldum açıkcası ama evim 1+1 olduğu için 65 bile fazla 75 hiç olmazdı diye teselli ediyorum kendimi..

Son düzenleme:
Merhaba arkdaslar saoundbar hdmi kablo ile bagladim fakat ses gelmiyor bluetott ile baglandigim zaman ses geliyor bluetoot acmadan direk hdmi kabloyla sesi nasil alcam bilen varmi acaba
Hdmi earc girişine bağlayıp almanız lazım ben optikle de bağladım ama bu sefer soundbarin kumandasindan kullanmam lazım ses ayarını o yüzden hdmi ile bağlı şu anda

65ghq alanlardanım, geçen gün mağazada bu tv’yi gördüm gerçekten görüntü çok güzeldi. Pişman oldum mu oldun açıkcası ama evim 1+1 olduğu için 65 bile fazla 75 hiç olmazdı diye teselli ediyorum kendimi..

Arkadaslar tv yi kurdum tv sol tarafinda bise yok sag tarafinda sanki cizgi var gibi sizce normol mi bu tv de bulutnama felan o tarz seyler pek goremedim yada benim gozumu rahatsiz eden bise yoktu
Bu testi YouTube daki videolardan yaptiysan o vodeolarin çoğunda bu sorun var en iyisi piksel kontrol programini indirip denemeniz buyuk olasilikla panelde sorun yok

Ben de bu televizyonu almayı düşünüyorum ama kullananlar judder olup olmadığı konusunda bilgi verebilirse çok memnun olurum.

Özellikle MEMC aktif edildiğinde 120 Hz panelde hareketli görüntülerin yağ gibi pürüzsüz akacağı beklentisiyle alacağım. Bunun haricinde 120 Hz'ten bir beklentim yok, oyun filan oynamıyorum, HDMI'dan 4K 120 Hz sinyal alamaması benim için hiç önemli değil.

TV'nin dahili uydu alcısını ve Google TV özelliğini de kullanmayı düşünmüyorum. Kaliteli bir harici uydu alıcı ve 4K Stick ile kullanacağım için TV işlemcisi bütün gücünü MEMC için kullanabilir.

Kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilirlerse çok sevinirim.

Ben de bu televizyonu almayı düşünüyorum ama kullananlar judder olup olmadığı konusunda bilgi verebilirse çok memnun olurum.

Özellikle MEMC aktif edildiğinde 120 Hz panelde hareketli görüntülerin yağ gibi pürüzsüz akacağı beklentisiyle alacağım. Bunun haricinde 120 Hz'ten bir beklentim yok, oyun filan oynamıyorum, HDMI'dan 4K 120 Hz sinyal alamaması benim için hiç önemli değil.

TV'nin dahili uydu alcısını ve Google TV özelliğini de kullanmayı düşünmüyorum. Kaliteli bir harici uydu alıcı ve 4K Stick ile kullanacağım için TV işlemcisi bütün gücünü MEMC için kullanabilir.

Kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilirlerse çok sevinirim.
Platform filmleri izliyorum çok nadirde olsa oluyor olmamasi imkansiz zaten.Oyun konsollarında 4k 120 Hz oyun yok henüz,kendi uydu alıcısı durağan sahnelerde idare eder ama hızlı sahndelerde kötü,memc den gözle görülür bir fark göremedim,Google TV si güzel kullanışlı projectivy launcher yükleyince daha kullanışlı oluyor yani sonucta 30k li fiyat seviyesinde güzel TV film izlemesi keyifli kendi ses sistemi güzel ama ben sounbarla kullaniyorum

Benim 3.5 metre 75 aldım ilk gün çok büyük geliyor ben 55 den gectigim için belkide şimdi normal geliyor 75 al oyuzden
Benim 3.5 metre 75 aldım ilk gün çok büyük geliyor ben 55 den gectigim için belkide şimdi normal geliyor 75 al oyuzden
teşekkür ederim. görüntüde çok piksellenme oluyor mu peki izlerken ve tv den genel olarak memnun musunuz? (kullanım türü ve memnuniyet durumu olarak soruyorum)

Piksellenme yok uydu kanallarında dün gece amazonda fast and fury 10 seyrettim efsane bir görüntü veriyordu,ben genelde film ve ps kullanıyorum gercekten hakkını veriyor
Anladım hocam benim genel kullanımda böyle olacak uydu yayını izlemiyorum youtube film vs arada da pc bağlayacağım onda da genelde fifa falan oynarım 120hz ile çok işim yok aslında yeterli olur sanırım

Nasıl bu kadar düşüyor anlamıyorum saçma işler bi bakıyorsun 53 bin bi bakıyorsun 27 bin bu kadar inip çıkması iyi bişey değil bende 30 a almıştım
Hocam clickbait reklam. 2 saattir almaya çalışıyorum ödeme aşamasına gelmeden tekrar sepete dönüyor. Sitede arıza filan yok, deneme amaçlı başka ürünleri seçince hiç problem olmadan ödeme yapabiliyorum ama bu ürünü sırf reklam amaçlı koymuşlar bence, bedava reklam yapıyorlar.

Hocam clickbait reklam. 2 saattir almaya çalışıyorum ödeme aşamasına gelmeden tekrar sepete dönüyor. Sitede arıza filan yok, deneme amaçlı başka ürünleri seçince hiç problem olmadan ödeme yapabiliyorum ama bu ürünü sırf reklam amaçlı koymuşlar bence, bedava reklam yapıyorlar.
Bende alamamistim medimarkten sepette 2 kere denedim sonra bankayı aradım gece, sitenin güvenlik sorunu var o yüzden alamıyorsunuz demişti,iyiki olmamış ertesi gün 4000 TL daha indirimli vatandan almıştım

Ben aldım hocam stok bitiyor sanırım ama sitede bitti demiyor döngüye giriyor. Tekrar almaya çalıştığımda şimdi bende o sorunu yaşıyorum.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri