Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 75 GHU 9000 120hz fiyatına göre uygun

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ilkerkpc

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
38500 tl
Marka Model Bilgisi
Grundig 75GHU9000
Arkadaşlar selamlar.Arçelik Grundig grubunun panel bilgilerini devlet sırrı gibi saklamasından ötürü Adem hocamızın ve diğer arkadaşların bu grupta tv önerisi yapmaması nedenini anlıyorum ancak bu televizyon çok ilgimi çekti bugün teslim aldım pazartesi kısmetse servisi bekliyorum kurulum için..

Daha önce Grundig tv kullanmış biri olarak fiyatına göre sunduğu özellikleri çok iyi bulduğum için panel bilgisi olmamasına rağmen risk alarak bu ürünü aldım. Öncelikle bu ürün gerçek yenileme hızı 120hz arkadaşlar 75inç 120hz tüm ürünler kıyaslandığında şu anki 38500 tl fiyatını uygun buldum. (Dün gece anlık indirime denk gelip 34200tl ödedim)
Ürün Google Tv olup NanoUHD+TV olarak geçiyor 2023 yeni ürün..

Üründe Micro dimming, Hdr 10+ , Dolby atmos ,White color Gamut,3 adet 2.1 mevcut.

Panel kısmına gelince nano grubu tvlerin ips panelle geldiğini biliyorum. Direct led olan tüm Nano tvlerin full array olduğunu okumuştum ne kadar doğrudur bilemem ama ürünün görüntü performansını test ettiğimde açıkçası çok beğendim.
Arayışta olan arkadaşların incelemesini tavsiye ederim. Kurulum sonrası deneyimlerimi yazacağım

Rica ederim hocam. Bir de Dolby Vision destekli bir video açtığınızda ekranın sol üst köşesinde Dolby Vision logosu görünür. Aynı şekilde Dolby Atmos, HDR ve HDR10+ için de logolarla bilgi verilmektedir.
Hocam youtube da hdr videoları dolby vision gibi sanırım. Hdr bir sürü video açtım youtube dan hdr logosu olmadı çünkü.
Hdr açma kapama ayarı yok sanırım bu tv de.

Grundig tv yazılım yükleme sayfasında TV seri no aratınca; güncelleme Mayıs 2024 itibari ile yayınlanmış görünüyor.fakat sayfa icerikleri kaldırılmış galiba.otomatik güncelleme yaptığımızda yeni sürüm yok diyor.bir şekilde elinde yeni güncel sürüm olan var mı?

Grundig'in yazılım sayfası uzun süredir bozuk. Linkler çalışmıyor, sertifikalar uyumsuz vs vs. Qledler de aynı.

Eli kulağında güncellemeler geliyor besbelli. Arayıp sorsanız belki gönderebilirler. Yahut servis gelir yükler.

TCL 75C745 tek renkte ekran resimleri.
Not: ekranda pleksi ekran koruyucu takılı şekilde resimler çekildi
güzel bir indirim yakalarsam bende bu tv yi alacağım. televizyondan ve servisten memnun kaldiniz mi.? bir de 75 inci tcl servisleri ağır olduğu icin duvara asmiyormus gibi birsey okudum dogru mudur siz kendiniz mi astiniz yoksa servis mi asti acaba ?

güzel bir indirim yakalarsam bende bu tv yi alacağım. televizyondan ve servisten memnun kaldiniz mi.? bir de 75 inci tcl servisleri ağır olduğu icin duvara asmiyormus gibi birsey okudum dogru mudur siz kendiniz mi astiniz yoksa servis mi asti acaba ?
İndirimler stokları eritmek için özellikle saat 22.00 dan sonra oluyor. Daha önce 75qn90c kullanmış birisi olarak aratmıyor. Google TV olması da artısı. Siyahlar güzel. Işık sızması yok. Yetkili servisi arkadaşım. Daha önce askı aparatını ben monte etmiştim. Direk arkadaş işe astık baya sağlam oldu.

Arkadaşlar herkese merhaba ;
Bende Grundig 75ghu9000 model televizyon aldım , fakat menüsü ve kanal geçişleri çok yavaş geldi bana bununla ilgili bişey yapılabilir mi ?

Grundig tv yazılım yükleme sayfasında TV seri no aratınca; güncelleme Mayıs 2024 itibari ile yayınlanmış görünüyor.fakat sayfa icerikleri kaldırılmış galiba.otomatik güncelleme yaptığımızda yeni sürüm yok diyor.bir şekilde elinde yeni güncel sürüm olan var mı?
Hocam 24.05.2024'te yeni sürüm gelmiş görünüyor ama linkler ne yazık ki hâlâ çalışmıyor.

GO.V01.011.00-0063.rar

Yeni yazılımı servise de sordum.şu an en güncel olarak, halihazırda TV ile gelen sürümün olduğunu söyledi.kendileri de yazılım çıktığında, indirme merkezi linkinden alıyorlarmış.biraz daha bekleyeceğiz anlaşılan.
Yazılım güncelleştirmeleri de genelde büyük iyilestirmeler içermez.
Bizimkisi merak biraz da...😄

Arkadaşlar herkese merhaba ;
Bende Grundig 75ghu9000 model televizyon aldım , fakat menüsü ve kanal geçişleri çok yavaş geldi bana bununla ilgili bişey yapılabilir mi ?
Donanımdan kaynaklı biraz yavaş kalıyor. Özellikle ilk açılışta toparlanması biraz zaman alıyor. "40-50 saniye kadar"

Piyasadaki Android televizyonların %90'ı böyle maalesef. İlk açılışta toplanmasını bekleyeceksiniz telefon gibi.
Donanımdan kaynaklı biraz yavaş kalıyor. Özellikle ilk açılışta toparlanması biraz zaman alıyor. "40-50 saniye kadar"

TV'yi kumandadaki kırmızı kapatma butonuna uzun süre basarak kapatırsanız yavaşlama sorunu yaşamazsınız. Hem de arkaplanda TV çalışmamış olur.

Bu yöntemin tek eksisi açılışın biraz yavaş olması. Ama sonrasında yavaşlık yaşanmıyor.

Benim aklıma takılan bir konu daha var arkadaşlar , ben bir oyun konsolu (ps5) almayı düşünüyorum bu televizyona kimisi 120 Hz var diyor kimisi yok diyor. Bu konuyu tam olarak anlayıp ondan sonra konsol almaya karar vermek istiyorum , bilgisi olan kişiler aydınlatırsa sevinirim.

Benim aklıma takılan bir konu daha var arkadaşlar , ben bir oyun konsolu (ps5) almayı düşünüyorum bu televizyona kimisi 120 Hz var diyor kimisi yok diyor. Bu konuyu tam olarak anlayıp ondan sonra konsol almaya karar vermek istiyorum , bilgisi olan kişiler aydınlatırsa sevinirim.
Panel 120hz destekli fakat anakart kaynaklı bir durum yüzünden 4k 120 hz çıkış veremiyor. 1080p de 120 hz alırsınız anca.

Mrb arkadaslar bu tv ile beraber netflix kullanan varmi bazi iceriklerde sorun yasiyormusunuz.

4k pakette 4k Dolby vision icerikli filmlerde film baslayinca bolby vision ibaresi cikinca goruntu daha mat daha soluk oluyormu
Grundig 55GGU 9760A kullanıyorum. Şöyle bir şey gözlemledim.

Netflix'te seyrettiğim Dolby Vision özellikli filmleri kusursuz oynatıyor. Fakat Amazon Prime platformunda açtığım Dolby Vision özellikli filmleri seyrederken renk değişmeleri, parlamalar oluyor.

Örnek Fallout dizisi. Sorunun TV'den değil de, platformdan olduğuna kanaat getirdim.

35k altına düştü bu seri sırf 120hz diye almayı düşünüyordum ama 120hz desteği yoksa ps5 için almanın anlamı yok

Hocam 24.05.2024'te yeni sürüm gelmiş görünüyor ama linkler ne yazık ki hâlâ çalışmıyor.

GO.V01.011.00-0063.rar
GHQ 9500'ümü sorguladığımda ilk sürüm çıkıyor ve 404 yine. Bu güncelleme GHQ 9500'e de geldi fakat benim Android'im bozuk olduğu için güncel diyor. Bana bu dosya lazım bu sebeple. Android'de senelerdir OTA bulamama sorunu mevcut (S24 vs. de bile hala yaşanıyor çok nadir olsa da).

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri