Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig, Arçelik, Vestel ve HV650QUB-E9D panel ? Ne yapmalı?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ibrahimsert

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30 bin - 40 bin
Marka Model Bilgisi
arçelik vs vestel

Bir süredir TV araştırıyorum, konyanın bir ilçesinde yaşadığım için servis meselesinden vestel veya arçelik tercih etmek istedim.

Vestelden birçok modeli forumdan ve anasayfan inceledim. Sonrasında Arçelik mağazasına gittim, satıcı tanıdığım olduğu için TV leri yerinde inceledim. (Vestel satıcısına da gittim ama televizyonları açmadı bile)

Qled düşündüğüm için Grundig Monaco 65 GHQ 9550 CPST00 ve Arçelik Imperium 9 QLED A65 Q 990 AY modellerine yakından baktım. KK ya 6 taksit ile 43 bin (1300 tl chip on puan veriyor) civarında veriyorlar iki modeli de. Bu iki tv hatta BEKO nun bir modeli de var kasa birebir aynı, özellikler açısından da aynı televizyonlar gibi görünüyorlar, muhtemelen paneller de aynı. Grundig TV üzerinden panel kodunu aldım (HV650QUB-E9D) araştırdım BOE markaymış. TV lerin tasarımı çok şık ve sağlam görünüyorlar. Sizce bu panel nasıldır, bu paraya değer mi? (TV'lerin ELAC ses sistemi gibi yan özellikleri ile birlikte düşünürsek)​

Son iki gün içerisinde bir çok marka gibi Arçelik TV lerin fiyatı da 3-5 bin tl civarında artış göstermiş, onu da anlayamadım zaten o yüzden bu kadar para vermeyip, toshibanın 65-70 inçlik Toshiba 70QA5D63DT ve Toshiba 65QA5D63DT modellerini mi alsam diye düşündüm.
Önceliğim servis, hem Vestel hem de Arçelik servisi ilçemizde çok iyi ve işim gereği sık sık işbirliği yapıyoruz. Samsung ve LG servisi başka bir ilçeden geliyor, TCL falan hak getire kimse yok :)

Tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum, sizce ne yapmalıyım?​

Mesele 30 ve 40 bin vermekten ziyade hangisi verilen paraya değer, f/p olarak ne yapmak daha mantıklı.​

Bir süredir TV araştırıyorum, konyanın bir ilçesinde yaşadığım için servis meselesinden vestel veya arçelik tercih etmek istedim.​

Vestelden birçok modeli forumdan ve anasayfan inceledim. Sonrasında Arçelik mağazasına gittim, satıcı tanıdığım olduğu için TV leri yerinde inceledim. (Vestel satıcısına da gittim ama televizyonları açmadı bile)​

Qled düşündüğüm için Grundig Monaco 65 GHQ 9550 CPST00 ve Arçelik Imperium 9 QLED A65 Q 990 AY modellerine yakından baktım. KK ya 6 taksit ile 43 bin (1300 tl chip on puan veriyor) civarında veriyorlar iki modeli de. Bu iki tv hatta BEKO nun bir modeli de var kasa birebir aynı, özellikler açısından da aynı televizyonlar gibi görünüyorlar, muhtemelen paneller de aynı. Grundig TV üzerinden panel kodunu aldım (HV650QUB-E9D) araştırdım BOE markaymış. TV lerin tasarımı çok şık ve sağlam görünüyorlar. Sizce bu panel nasıldır, bu paraya değer mi? (TV'lerin ELAC ses sistemi gibi yan özellikleri ile birlikte düşünürsek)​

Son iki gün içerisinde bir çok marka gibi Arçelik TV lerin fiyatı da 3-5 bin tl civarında artış göstermiş, onu da anlayamadım zaten o yüzden bu kadar para vermeyip, toshibanın 65-70 inçlik Toshiba 70QA5D63DT ve Toshiba 65QA5D63DT modellerini mi alsam diye düşündüm.​

Önceliğim servis, hem Vestel hem de Arçelik servisi ilçemizde çok iyi ve işim gereği sık sık işbirliği yapıyoruz. Samsung ve LG servisi başka bir ilçeden geliyor, TCL falan hak getire kimse yok :)

Tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum, sizce ne yapmalıyım?​

Mesele 30 ve 40 bin vermekten ziyade hangisi verilen paraya değer, f/p olarak ne yapmak daha mantıklı.​

Arçelik müşteri hizmetlerini aradım ve aralarında ciddi fiyat farkı bulunan​

Grundig Monaco 65 GHQ 9550 ve Grundig 65 GHQ 9500 model TV lerin farkını sordum. Görüştüğüm kişi hiçbirşey bilmiyordu. Beni bir uzmanın arayacağını söyledi :)

Sağlıklı bir bilgi alabilirsel burada paylaşacağım.

TV ler birbirinin aynısı gibi görünüyor, anlam veremedim.​

Bayilerde bu modeli bulabilirsen seri numarasından paneli öğrenilir
Vestel bayiler internetten pahalıya satıyor, 40 bin 38 bin isteyen var.

Araştırıp uğraşmaktan yoruldum. Konya merkeze gidip teknoloji mağazalarını da gezdim, internetten baktığım tv leri canlı canlı gördüm.
Samsung, LG, Vestel, TCL, Grundig vs hepsini inceledim. Yakın segmentte 35-55 bin arasında değişiyor fiyatlar. Satış sonrası için hep Vestel ile Arçelik grubunu ön planda tuttum. Yerelde vestel bayi fiyat politikası beni Arçeliğe sürükledi :)

38 bin e bahsettiğim grundig'in aynısı Arçelik A65 Q 990 AY modelini aldım 5 taksit. Yerel bayiden aldım.
Eve servis getirecek ürünü. Kargo derdi de kalmadı. 1 ay koşulsuz iade hakkı da varmış.
İyi mi ettik kötü mü bilmiyorum. Ürün gelsin bir inceleme yapmaya çalışırım.

Arçelik A65 Q 990 AY Beko B65 Q 990 AY Grundig Monaco 65 GHQ 9550A anladığım kadarı ile birebir aynı TV ler, üçü için de tecrübe olmuş olur.

Vestel bayiler internetten pahalıya satıyor, 40 bin 38 bin isteyen var.

Araştırıp uğraşmaktan yoruldum. Konya merkeze gidip teknoloji mağazalarını da gezdim, internetten baktığım tv leri canlı canlı gördüm.
Samsung, LG, Vestel, TCL, Grundig vs hepsini inceledim. Yakın segmentte 35-55 bin arasında değişiyor fiyatlar. Satış sonrası için hep Vestel ile Arçelik grubunu ön planda tuttum. Yerelde vestel bayi fiyat politikası beni Arçeliğe sürükledi :)

38 bin e bahsettiğim grundig'in aynısı Arçelik A65 Q 990 AY modelini aldım 5 taksit. Yerel bayiden aldım.
Eve servis getirecek ürünü. Kargo derdi de kalmadı. 1 ay koşulsuz iade hakkı da varmış.
İyi mi ettik kötü mü bilmiyorum. Ürün gelsin bir inceleme yapmaya çalışırım.

Arçelik A65 Q 990 AY Beko B65 Q 990 AY Grundig Monaco 65 GHQ 9550A anladığım kadarı ile birebir aynı TV ler, üçü için de tecrübe olmuş olur.
Hayırlı olsun. Biz Arçelik beko grubu tv leri genelde önermiyoruz çünkü panel bilgilerini paylaşmıyorlar

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri