Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig ya da alernatif çamaşır makinesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aretias
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

aretias

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
14000
Marka Model Bilgisi
Grundig
Merhaba,

Evimde şuan Vestel marka çamaşır makinesi var. 9 yılı doldurduk kendileriyle. 7 - 8 ay önce rulman değişimi yapılmıştı. Şuan tak tak diye ses geliyor ve artık makineyi değiştireyim diyorum.
GRUNDIG GPWM 92855, GRUNDIG GPWM 91623, Samsung Ww90t4020ce/Ah, ELECTROLUX EW6FN429BT modellerini düşünüyorum. Bunlardan hangisini almalıyım? Ya da önerebileceğiniz başka marka - model mevcut mu?

Şimdiden teşekkür ederim.

Grundig GPWM 104855 14.500 TL'ye satılıyor şuanda kaçırmayın derim. Aynı makine Arçelik 10140 PMF olarak 27.000 TL'ye satılıyor arada ciddi bir fark var.

Yeterli olur olmaz ben bilemem evde kaç kişi yaşıyorsanız ona göre alacaksınız ama benin önerdiğim makine güzel bir fiyattan satılıyor o yüzden öneriyorum.
anladım, teşekkür ederim.
kalite olarak iyi midir? gidip de alman bosch, miele ya da muadili bir şey beklemiyorum elbette ama bizi üzer mi? iyi yıkar mı?
mesela bizdeki Vestel güzel yıkamıyor, aldığımızdan bu yana bu şikayetçiyiz bu konudan.

anladım, teşekkür ederim.
kalite olarak iyi midir? gidip de alman bosch, miele ya da muadili bir şey beklemiyorum elbette ama bizi üzer mi? iyi yıkar mı?
mesela bizdeki Vestel güzel yıkamıyor, aldığımızdan bu yana bu şikayetçiyiz bu konudan.
Vestel'den güzel yıkayacağı kesin. Bütçeniz içerisinde Miele ve Almanya üretimi Bosch-Siemens imkansız bulamazsınız. Bence en doğru tercih. Tabi sizin kullanımınıza da bağlı. Makineyi ağzına kadar doldurup yıkamaya çalışırsanız hiç bir makineden adam akıllı randıman alamazsınız. Makineyi doldururken 1-1.5 karış boş bırakacaksınız, sıktırmayı da son devirde değilde 800-1000 devirlerde yaptırırsanız hem makinenizin hemde çamaşırlarınızın ömrünü olabildiğince korursunuz.

eyvallah
Vestel'den güzel yıkayacağı kesin. Bütçeniz içerisinde Miele ve Almanya üretimi Bosch-Siemens imkansız bulamazsınız. Bence en doğru tercih. Tabi sizin kullanımınıza da bağlı. Makineyi ağzına kadar doldurup yıkamaya çalışırsanız hiç bir makineden adam akıllı randıman alamazsınız. Makineyi doldururken 1-1.5 karış boş bırakacaksınız, sıktırmayı da son devirde değilde 800-1000 devirlerde yaptırırsanız hem makinenizin hemde çamaşırlarınızın ömrünü olabildiğince korursunuz.
eyvallah hocam.
parmaklarınıza sağlık.

IMG_20230814_153524.jpg

@Murat ALA @Adem Helvacı
Geri dönüştürülmüş malzemeden yapılmış bu ürün. Sıkıntı çıkarır mı? Hatta pet şişelerden yapılmış. Gpwm 92855 ürün.
Bütün ürünleri paslanmaz çelikten yapsalar daha iyi olur tabiki ama geri dönüşüm malzemeden yapılan tamburun kıyafetlere zarar vereceğini düşünmüyorum tabi üretimde hata olmamışsa. Bu hatalar paslanmaz çelik tamburlarda da olabiliyor.

Polimer malzeme üretiminde

1. kalite olanlar orjinal granürden
2. kalite olanlar geri dönüşüm karışımlı
kalitesizler geri dönüşümden üretim olarak sınıflandırılır. ( en çok siyah poşetler örneğidir.)

Bu metal sektöründe de böyledir.

Yıpranma ve dayanıklık gerektiren ürünlerde 1.sınıf kullanmak gerekir.

Mutlaka firma dayanım testlerini yapmıştır. Laboratuvar ortamındaki deney düzeneğine göre makinenin komple kullanım ömrüne uygundur, şeklinde çıkmıştır. 7 yıl dayansın yeter şeklinde düşünülmüş olabilir. planlı eskitme konuları var iken.

Çelik tambur alma imkanı varken bence buna yönelmezdim.

Siz daha çok çelik düğmeli elbise, sırt çantası yıkıyorsunuz polimerin çizilmesi, metale göre daha çirkin duracaktır.

Birde çelik tambur yanında rulmanın kolay değiştirilen modeli seçme imkanı olsa.

Polimer malzeme üretiminde

1. kalite olanlar orjinal granürden
2. kalite olanlar geri dönüşüm karışımlı
kalitesizler geri dönüşümden üretim olarak sınıflandırılır. ( en çok siyah poşetler örneğidir.)

Bu metal sektöründe de böyledir.

Yıpranma ve dayanıklık gerektiren ürünlerde 1.sınıf kullanmak gerekir.

Mutlaka firma dayanım testlerini yapmıştır. Laboratuvar ortamındaki deney düzeneğine göre makinenin komple kullanım ömrüne uygundur, şeklinde çıkmıştır. 7 yıl dayansın yeter şeklinde düşünülmüş olabilir. planlı eskitme konuları var iken.

Çelik tambur alma imkanı varken bence buna yönelmezdim.

Siz daha çok çelik düğmeli elbise, sırt çantası yıkıyorsunuz polimerin çizilmesi, metale göre daha çirkin duracaktır.

Birde çelik tambur yanında rulmanın kolay değiştirilen modeli seçme imkanı olsa.
Benim anladığım iç kısmı çelik. Dış tarafı geri dönüşüm. Bazı videolarda da bu şekilde gösteriyordu. Eğer bu şekilde olursa nasıl olur sizce?

Benim anladığım iç kısmı çelik. Dış tarafı geri dönüşüm. Bazı videolarda da bu şekilde gösteriyordu. Eğer bu şekilde olursa nasıl olur sizce?
Direkt kazanın kendisi geri dönüşüm malzemeden yapılma. %10'u diye belirtilmiş zaten geri dönüşüm olarak diye. Mağazada kendi gözünüzle görebilirsiniz nasıl bir şey olduğunu.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri