Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Hangi Çamaşır Makinesini Almalı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ahayyildiz

Araştırmacı
Araştırmacı
Bütçe
15.000 ₺-20.000 ₺
Marka Model Bilgisi
Grundig - Hoover -Miele
Vestel-Arçelik-beko olmasın demişsiniz ama Grundig'de Arçelik zaten bir farkları yok. Grundig'de seçtiğiniz model Arçelik 10140 PMF'in aynısı aralarında yarı yarıya fiyat farkı var tek farkları bu. Listede Miele varsa bütçe yetiyorsa kesinlikle Miele alınmalı. Bütçe oralara çıkmazsa Grundig GPWM 104855 en mantıklı seçim olur bence.

Vestel-Arçelik-beko olmasın demişsiniz ama Grundig'de Arçelik zaten bir farkları yok. Grundig'de seçtiğiniz model Arçelik 10140 PMF'in aynısı aralarında yarı yarıya fiyat farkı var tek farkları bu. Listede Miele varsa bütçe yetiyorsa kesinlikle Miele alınmalı. Bütçe oralara çıkmazsa Grundig GPWM 104855 en mantıklı seçim olur bence.
Grundig Buzdolabı almıştım ihraç edilen ürünmüş diye. Çok memnun kaldım o yüzden. Grundig bende daha kaliteli ürün etkisi bıraktı Bölgede ki Teknik servis personeli de çok iyiydi değişmedi ise. Miele hakkında çok şikayetler okudum kararsız kaldım https://www.sikayetvar.com/miele (399 şikayet 83 çözüm çok kötü performans bence bu paraya karşılık)
Hoover da özellikleri ile beni kendine çekti süpürge makinesini almıştım oldukça iyiydi . Kararsız kaldım ancak dediğiniz gibi Grundig daha cazip gibi teknik servis açısından avantajlı gibi (https://www.sikayetvar.com/hoover/camasir-makinesi Hoover 2374 şikayet 271 çözüm)

Grundig Buzdolabı almıştım ihraç edilen ürünmüş diye. Çok memnun kaldım o yüzden. Grundig bende daha kaliteli ürün etkisi bıraktı Bölgede ki Teknik servis personeli de çok iyiydi değişmedi ise. Miele hakkında çok şikayetler okudum kararsız kaldım https://www.sikayetvar.com/miele (399 şikayet 83 çözüm çok kötü performans bence bu paraya karşılık)
Hoover da özellikleri ile beni kendine çekti süpürge makinesini almıştım oldukça iyiydi . Kararsız kaldım ancak dediğiniz gibi Grundig daha cazip gibi teknik servis açısından avantajlı gibi
Teknik servis açısından ülkemizde Arçelik ve Vestel'in eline kimse su dökemez. Vestel'de çamaşır grubunda Arçelik'İn eline su dökemez. Arçelik daha mantıklı bir seçim olur bu ürün grubunda. Ha Hoover'in ürünleri belki daha kaliteli olabilir ayrı bir konu fakat servis konusunda sorun yaşarsınız. Zaten yeni üretim Arçelik makinelerde sallanma sorunu yok gibi fabrikasyon bir sıkıntı olmadığı sürece. Youtube'da videolara rastlıyorum makineler gayet stabil çalışıyorlar. Miele'nin tek sıkıntılı yanı servis yapılanması olabilir ürünlerden yana bir şüphem yok. Alabiliyorsanız Miele alamıyorsanız Grundig mantıklı olur.

Teknik servis açısından ülkemizde Arçelik ve Vestel'in eline kimse su dökemez. Vestel'de çamaşır grubunda Arçelik'İn eline su dökemez. Arçelik daha mantıklı bir seçim olur bu ürün grubunda. Ha Hoover'in ürünleri belki daha kaliteli olabilir ayrı bir konu fakat servis konusunda sorun yaşarsınız. Zaten yeni üretim Arçelik makinelerde sallanma sorunu yok gibi fabrikasyon bir sıkıntı olmadığı sürece. Youtube'da videolara rastlıyorum makineler gayet stabil çalışıyorlar. Miele'nin tek sıkıntılı yanı servis yapılanması olabilir ürünlerden yana bir şüphem yok. Alabiliyorsanız Miele alamıyorsanız Grundig mantıklı olur.
Evet mantık Grundig gönlüm Hoover diyor. Miele kusura bakmasın onca paraya verip bu kadar şikayet ve düşük çözüm veriyorsa gitsin Almanya da satsın! Ayrıca Vestel'in bölgede ki teknik servis personel bilgi becerisi Vestel den daha beter diye düşünüyorum. Biraz da personel kalitesi önemli servis işlerinde bunu anladım Vestel sayesinde :)

Bu 3 modelden hangisini almalı. Birbirine üstün oldukları zayıf oldukları taraflar nelerdir. ?

15 bin 20 bin bandında daha iyi bir ürün var mıdır tavsiye edeceğiniz ( Vestel-Beko-Arçelik olmasın)

@Adem Helvacı @OFLU
Hocam Ben geçen ay araştırarak ve @Adem Helvacı hocamında dediği gibi
PROFİLO CGA1420XTR 9 KG aldım ve çok memnunum.

Ben vestel tv aldım daha yeni, komşu diyor hangi marka aldın, vestel diyince, suratını ekşitti, yaka silkti , o markayı evime sokmam, a101 e geliyor ordan neden almadın dedi bana.
Bende dedim orada hoşuma giden tv yoktu. O lafın üstüne dedi ki; nasıl yok ben aldım iki tane toshiba marka.
Dedim o da vestel , hatta vestelin yan markası gibi.
Ne dese beğenirsin,
Olurmu, tüm tv parçalarını üreten toshibadır, vestel değil bu. :haha

Ben vestel tv aldım daha yeni, komşu diyor hangi marka aldın, vestel diyince, suratını ekşitti, yaka silkti , o markayı evime sokmam, a101 e geliyor ordan neden almadın dedi bana.
Bende dedim orada hoşuma giden tv yoktu. O lafın üstüne dedi ki; nasıl yok ben aldım iki tane toshiba marka.
Ne dese beğenirsin,
Toplumda bilinç düşük maalesef. Parçalarını geçtim broşürdeki "Vestel servis garantisindedir" yazısı bile açıklar her şeyi. Toshiba'nın ürettiği televizyon neden Vestel güvencesinde olsun diye sorarlar adama :hihi

104855'te de var su jeti. Yeni üst seri bütün Arçelik makinelere koymuşlar. 3 paletten biri farklı tasarımda yıkamanın belirli periyotlarında o farklı olan palet üstte duracak şekilde kazanın pozisyonu ayarlanıyor ve direkt kazanın dibindeki deterjanlı su çamaşırların üzerine püskürtülüyor. Mantıklı teknoloji.

Dostlar aynı konu üzerinden bende devam edip sormak istedim;
Kullanmakta olduğumuz Bosch homeprofesyonel serisi çam.makinası 10.senesini doldurdu bu makine ile mutlu mesut ilerlerken son 1 senedir bize yıkar gibi yapıp yıkamamaya rol kesmeye başladı bende servisle uğraşmayıp yenisini almaya karar verdim, Murat Ala arkadaşımın tavsiyelerini takip edip okudum kendisinden yada kullanıp memnun olan kardeşlerimden tavsiye rica ediyorum.
Yukarıda belirttiğim model gibi aralarında fiyat farkı çok yok ise 9&10 kilo 1200&1400 devirli,yıkamada sessiz(tabiki sıkmada ses olur) kısa programlı leke çıkarma özellikli ve 3 amortisörlü vb..
Beko
Arçelik(yada aynı modelin Grundig'lisi)
Bosch
Siemens
+ek (harbi) garanti yapan

Dostlar aynı konu üzerinden bende devam edip sormak istedim;
Kullanmakta olduğumuz Bosch homeprofesyonel serisi çam.makinası 10.senesini doldurdu bu makine ile mutlu mesut ilerlerken son 1 senedir bize yıkar gibi yapıp yıkamamaya rol kesmeye başladı bende servisle uğraşmayıp yenisini almaya karar verdim, Murat Ala arkadaşımın tavsiyelerini takip edip okudum kendisinden yada kullanıp memnun olan kardeşlerimden tavsiye rica ediyorum.
Yukarıda belirttiğim model gibi aralarında fiyat farkı çok yok ise 9&10 kilo 1200&1400 devirli,yıkamada sessiz(tabiki sıkmada ses olur) kısa programlı leke çıkarma özellikli ve 3 amortisörlü vb..
Beko
Arçelik(yada aynı modelin Grundig'lisi)
Bosch
Siemens
+ek (harbi) garanti yapan
BSH grubunda ek garanti yok. Senelik uzatıyorlar onunla da uğraşılmaz. Arçelik grubundan devam edilebilir. Grundig GPWM 104855 değerlendirilebilir. Ek garanti yetkili servise yaptırılıyor zaten ücreti mukabilinde. Teknoloji mağazaların sattıklarına para vermeyin. Siemens WM16XMH0TR de bir başka seçenek olarak düşünülebilir. Grundig ile arasında 15.000 lira fiyat farkı var değer mi değmez mi sizin bileceğiniz iş ama 2 makine parası gömmem ben. Grundig alır garantiyi uzatırsınız işiniz görülür.

Grundig GPWM 104855 değerlendirilebilir. Ek garanti yetkili servise yaptırılıyor zaten ücreti mukabilinde. Teknoloji mağazaların sattıklarına para vermeyin. Siemens WM16XMH0TR de bir başka seçenek olarak düşünülebilir. Grundig ile arasında 15.000 lira fiyat farkı var değer mi değmez mi sizin bileceğiniz iş ama 2 makine parası gömmem ben. Grundig alır garantiyi uzatırsınız işiniz görülür.
Katılıyorum genel olarak forumdan takip ettiğim kadarıyla bu konulara vakıf olduğunuz için size sordum cevap için teşekkürler..

Ne dese beğenirsin,
Vestel Tv ile iyi şeyler duyuyorum ama Sony varken Vestel almadım ancak bence sadece tv yayınları izleyenler için gayet alınabilir diye düşünüyorum tcl almaktansa

Toplumda bilinç düşük maalesef. Parçalarını geçtim broşürdeki "Vestel servis garantisindedir" yazısı bile açıklar her şeyi. Toshiba'nın ürettiği televizyon neden Vestel güvencesinde olsun diye sorarlar adama :hihi Sony f9005 almadan önce hem monitör hem tv olan Toshiba almıştım Vestel odluğunu biliyordum. sanırım 22 ekran 16/9 filandı..şu an Annemde çok harika görüntü kalitesi var. tam hd ekran..Bozulmuştu tv kartı sanırım sonradan ona vestelin tv lerde kullandığı kart taktırlar garanti bitmişti para ile..vestel isimli kartta ayrıca dahili uydu da vardı..hala sorunsuz çalışıyor.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri