Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Hangi uydu alıcısı almalıyım?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

lifeguard

Meraklı
Meraklı
Bütçe
500
Marka Model Bilgisi
NeXT sunplus
Merhabalar, Wi-Fi özelliği olmayan sade kaliteli FHD ve çabuk bozulmayan bir uydu alıcısı arıyorum. Baktıklarım şunlar; NeXT kanky ve sunplus hitech.

Merhabalar, Wi-Fi özelliği olmayan sade kaliteli FHD ve çabuk bozulmayan bir uydu alıcısı arıyorum. Baktıklarım şunlar; NeXT kanky ve sunplus hitech.

sunplus kullnıyorum wiwifi özelliği var kullanmasınız da olur wifi yi bu tür cihazlar biraz da şans işi bütcenize uygun olanı alabilirsiniz

Next alırsanız 2071 modeli kronik sorunlu uzak durun. Normalde çok memnunum ama bazen yazılımsal olarak kumanda algılama sorunu oluyor, kapatıp açmak gerekiyor. Aynı sorunu yaşayan çok insan var.

Biz magbox satıyoruz iş görüyor. Bana kalırsa mini cihazlar yerine soğutma performansı açısından tam boy bir cihaz al. Isınıp zamanla bozuluyor mini uydu alıcıları. Marka önerim yok.

Next Kanky halamlarda var güzel cihaz diye düşünüyorum Key bölümü ve birçok özellik mevcut

Next Kanky ve 2023 modellerini kullandım. bana göre en stabil olanı 2023'tü. Kanky modelinde çok sık sinyal yok problemi olmuştu. Hiçbir yayını göstermeyince gidip kasalı 2023 almıştım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri