- Bütçe
- 60000
- Marka Model Bilgisi
- Gree airfel lg samsung
Merhabalar 2 oda totalde 50metre kare yeri soğutmak için 24000lik klima düşünüyorum ve 60bin tlnin üstüne çıkamam kararsız kaldım
Ev baya sıcak oluyor elektrik faturası onemli değil sogutsun bozulmasın bozulursada çözümüne ulasabileyim yardim ederseniz sevinirim.
www.gree.com.tr
airfel.com
www.lg.com
www.teknosa.com
Ev baya sıcak oluyor elektrik faturası onemli değil sogutsun bozulmasın bozulursada çözümüne ulasabileyim yardim ederseniz sevinirim.

GREE Pular 24000 BTU/h Duvar Tipi Klima - Yüksek Verimli Soğutma
GREE Pular 24000 BTU/h duvar tipi klima, yüksek enerji verimliliği ve çevre dostu R32 gazı ile ideal soğutma çözümü. Sessiz çalışma ve 6 yıl garanti avantajı.
Airfel | Duvar Tipi Inverter Klima LTXM71N 24000 BTU/h A++ | Airfel
Airfel Inverter Klima LTXM71N 24000 BTU/h A++ klima modelini incelemek için sitemizi ziyaret edebilir teklif almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

LG DualPlus Inverter WiFi Klima 24KBtu - PC24SQ | LG TR
Keşfedin: LG PC24SQ. LG ile ilgili resimler, yorumlar ve teknik özellikler için tıklayın DUALCOOL™ Plus Inverter Wi-Fi Klima 24000 Btu A++ Duvar Tipi BEYAZ.

Samsung AR24BXFCMWK/SK A++ 24000 BTU Wind-Free Premium Duvar Tipi Split Inverter Klima Fiyatı ve Özellikleri
Samsung AR24BXFCMWK SK A++ 24000 BTU Wind Free Premium Duvar Tipi Split Inverter Klima fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Samsung AR24BXFCMWK SK A++ 24000 BTU Wind Free Premium Duvar Tipi Split Inverter Klima en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.