Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Hatay bölgesinde 26 m2 salon için klima önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

netsky

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
40000-50000
Marka Model Bilgisi
Gree Midea ya da alt markaları
selamlar arkadaşlar, Hatay Dörtyol'da yaşıyorum ve sıcaklar bastırmaya başladı. Yeni bir eve geçtik ve evin en büyük odasına klima taktırmak istiyorum.

Oda 25 metrekare, günün büyük çoğunluğunda direkt güneş alıyor. Bina orta seviyede yalıtımlı. Odanın hem eninde hem boyunda 160 cm'lik çift kanat cam var. Oldukça fazla ışık ve ısı alıyor aslında.

Bütçem 30-40 ve maksimum 50 bin tl civarında. Size sormadan önce Gree ve Midea bayilerini arayıp kurulum ve vakumlama dahil fiyat aldım.
Gree Pular modeli için 45 Bin TL
Midea Xtreme Save için 57 Bin TL

Diğer markaları da araştırıp öğrenmek çok zor çünkü bahsedilen o ki bölge bölge hizmet kalitesi ve ürün tedariği değişiyor. Mesela bu bayiler bana diğer modellerin fiyatlarını söylemediler, satmak istedikleri hep buymuş gibi geldi. Bütçemi de aşıyorlar bir tık.

Yardımlarınıza ihtiyacım var, soru cevap yapabiliriz eksik bıraktığım bir nokta varsa.

Teşekkürler.

selamlar arkadaşlar, Hatay Dörtyol'da yaşıyorum ve sıcaklar bastırmaya başladı. Yeni bir eve geçtik ve evin en büyük odasına klima taktırmak istiyorum.

Oda 25 metrekare, günün büyük çoğunluğunda direkt güneş alıyor. Bina orta seviyede yalıtımlı. Odanın hem eninde hem boyunda 160 cm'lik çift kanat cam var. Oldukça fazla ışık ve ısı alıyor aslında.

Bütçem 30-40 ve maksimum 50 bin tl civarında. Size sormadan önce Gree ve Midea bayilerini arayıp kurulum ve vakumlama dahil fiyat aldım.
Gree Pular modeli için 45 Bin TL
Midea Xtreme Save için 57 Bin TL

Diğer markaları da araştırıp öğrenmek çok zor çünkü bahsedilen o ki bölge bölge hizmet kalitesi ve ürün tedariği değişiyor. Mesela bu bayiler bana diğer modellerin fiyatlarını söylemediler, satmak istedikleri hep buymuş gibi geldi. Bütçemi de aşıyorlar bir tık.

Yardımlarınıza ihtiyacım var, soru cevap yapabiliriz eksik bıraktığım bir nokta varsa.

Teşekkürler.
Merhaba bu cihaz işinizi fazlasıyla görür

18000 BTU için bu fiyatları almıştım.

bosch 2001 için fiyat aldım 18000 BTU için 45 bin tl kurulum dahil. bana iyi geldi, midea üretimi olduğunu duymuştum. sizce nasıl?

18000 BTU için bu fiyatları almıştım.

bosch 2001 için fiyat aldım 18000 BTU için 45 bin tl kurulum dahil. bana iyi geldi, midea üretimi olduğunu duymuştum. sizce nasıl?
Sizin için 12.000 BTU Klima yeterli gelir 18.000 BTU 'ya çıkmanıza hiç gerek yok. Midea üretimi Bosch işinizi görür biraz daha iyi olsun istersenizde 12.000 BTU Midea alabilirsiniz.

Sizin için 12.000 BTU Klima yeterli gelir 18.000 BTU 'ya çıkmanıza hiç gerek yok. Midea üretimi Bosch işinizi görür biraz daha iyi olsun istersenizde 12.000 BTU Midea alabilirsiniz.
şaşırdığım için soruyorum lütfen yanlış anlamayın, 12k btu yeterli olur mu? çünkü bütün satıcılar öyle bir odaya minimum 18k btu klimanın yeteceğini söylediler. bazen kapıları açıp tüm evin havasının biraz kırılmasını da amaçlıyorum.

şaşırdığım için soruyorum lütfen yanlış anlamayın, 12k btu yeterli olur mu? çünkü bütün satıcılar öyle bir odaya minimum 18k btu klimanın yeteceğini söylediler. bazen kapıları açıp tüm evin havasının biraz kırılmasını da amaçlıyorum.
Kapıyı açacağını konuda yazmadığınız satıcılara söylediğiniz için onlar 18 önermiş olabilir. Kapı açacaksanız 18 alın kapı kapalı kullanacaksanız 12 lik alabilirsiniz, şaşıracak durum yok bunda. Bende Adana ikliminde oturmaktayım 22 m2 yalıtımsız güney batı cephesi olan fransız balkona sahip çift sürgülü kapısı ve normal oda kapısı olan bir odada 9000 BTU klima kullanıyorum.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri