- Bütçe
- 60bin
- Marka Model Bilgisi
- Daikin TCL Midea
Merhabalar forum ahalisi. Başlığı neden böyle attın derseniz doğma büyüme Adanalıyım. Memur olduğum için yaklaşık 10 yıldır yılda 30-35 gün hariç Adana dışındaydım. Şimdi ise Mersin’e atamam oldu. Daha ev bile tutmadım ancak bayramdan hemen sonra gidip bir haftada ev bulacağım abonelikleri alacağım vs vs. O yoğunlukta buraya yazamam diye şimdi yazmak istedim. Daha evin bile yok nasıl önerelim derseniz haklısınız ancak sayfalarca yazı okudum ve oturacağım evi de aşağı yukarı tahmin ettiğimde oturma odası (genelde mutfakla bir oluyor ve büyük oluyor) için 18000 btu klima alacağım. Yatak odası için de 9000 btu. İlerde belki 12000 btu salona alırım ancak öncelik şuan 18 ve 9luk. Sadece soğutma olacak ve 18lik neredeyse 13-14 saat çalışacak. Lütfen öneride bulunurken bizim oraların sıcağını göz önünde bulundurun. Örneğin İstanbul’da insanların öldük bittik dediği sıcaklar yeminle bana yayla havası gibi geliyordu. Çıta bu seviyede yani 
Gelelim modellere. Sayfalarca forum okudum ve şu markaları gördüm. Kaira, Sigma, Gree, Midea, Bosch, Fujitsu, Daikin, TCL. Öncelikle Wi-Fi mutlaka olmalı diyorum o yüzden Airfel vs listeden çıkardım. Özellikle 18000 btu olana önem vereceğim örneğin kalitede bariz fark varsa iki model arasında 10bin ₺ kadar fark tolere edilebilir. Çünkü kiracı da olsam ömürlük olsun alacağım eve taşırım. O yüzden daikin başlangıç modeli, midea extreme ve adem beyin yazısında 18lik Tcl’i övdüğünü gördüğüm için TCL arasında hangisini önerirsiniz veya bunların dışında başka önerir misiniz? Yatak odası için ise orta halli sessiz bir model önerirseniz sevinirim tabi bu da wifili olursa güzel olur. Son olarak en önemli şeylerden biri iyi satıcı iyi servis. Mersin için nereleri önerirsiniz?

Gelelim modellere. Sayfalarca forum okudum ve şu markaları gördüm. Kaira, Sigma, Gree, Midea, Bosch, Fujitsu, Daikin, TCL. Öncelikle Wi-Fi mutlaka olmalı diyorum o yüzden Airfel vs listeden çıkardım. Özellikle 18000 btu olana önem vereceğim örneğin kalitede bariz fark varsa iki model arasında 10bin ₺ kadar fark tolere edilebilir. Çünkü kiracı da olsam ömürlük olsun alacağım eve taşırım. O yüzden daikin başlangıç modeli, midea extreme ve adem beyin yazısında 18lik Tcl’i övdüğünü gördüğüm için TCL arasında hangisini önerirsiniz veya bunların dışında başka önerir misiniz? Yatak odası için ise orta halli sessiz bir model önerirseniz sevinirim tabi bu da wifili olursa güzel olur. Son olarak en önemli şeylerden biri iyi satıcı iyi servis. Mersin için nereleri önerirsiniz?