Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Hepsiburada klima kampanyası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan febris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

febris

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20 - 22 bin
Marka Model Bilgisi
W2032-MEN3-12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima 200-S/HE Pro Serisi
Herkese selamlar.
Malum havalar ısınınca hepsiburada kampanya yaptı gören olmuştur.

20 - 25 bin lira arasındaki 12.000 btu klimalarda her marka ve modelde piyasa ortalamasına göre 2 -3 bin liralık indirimler görünüyor.

Gaziantep de bulunan ara kat evimin yatak odasına 12.000 btu 20 -22 bin lira arası bir klima almak istiyorum.

Salonumda midea marka 12.000 btu bir klima var fakat mideanın fiyatları biraz fazla artmış olduğu için artık midea alamayacağım.

Bu fiyat bandında fiyat - performans oranı yüksek her türlü marka ve ürün önerinize açığım.
Aklından şuan için:

Wiessmann W2032-MEN3-12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima 200-S/HE Pro Serisi

Airfel LTXM35N 12000 Btu R32 Gaz A++ Enerji Inverter Klima

Yorumlarınızı bekliyorum. saygılar.

Herkese selamlar.
Malum havalar ısınınca hepsiburada kampanya yaptı gören olmuştur.

20 - 25 bin lira arasındaki 12.000 btu klimalarda her marka ve modelde piyasa ortalamasına göre 2 -3 bin liralık indirimler görünüyor.

Gaziantep de bulunan ara kat evimin yatak odasına 12.000 btu 20 -22 bin lira arası bir klima almak istiyorum.

Salonumda midea marka 12.000 btu bir klima var fakat mideanın fiyatları biraz fazla artmış olduğu için artık midea alamayacağım.

Bu fiyat bandında fiyat - performans oranı yüksek her türlü marka ve ürün önerinize açığım.
Aklından şuan için:

Wiessmann W2032-MEN3-12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima 200-S/HE Pro Serisi

Airfel LTXM35N 12000 Btu R32 Gaz A++ Enerji Inverter Klima

Yorumlarınızı bekliyorum. saygılar.
Siz ''Midea alıyorum'' deseydiniz sizi vazgeçirmek için yazardık zira Gaziantep bizim Midea markasında boykot uyguladığımız il'dir.
Karsan Soğutma denen işletmenin Midea ile bağlantısı kesilene kadar boykotumuz devam edecek zira o leş montajı hiç kimseye layık görmeyiz biz. Hatt asatın alacağını zherhangi bir klimanın montajın abu işletme gelecekse o markayı da almamanızı öneririz.

Müşterinin bakır borusuna çküp alüminyum boru kullanan, sıfır konsola çöküp çıkma konsol kullanna, vibrasyon takozu kullanmayan, vakum yapmayan bir işletmenin Midea gibi bir marka ile nasıl işi olur, daha doğrusu Mideanın böyle bir işletme ile nasıl bağlantısı olur anlamak mümkün değil.

Arifel klima Daikin güvencesinde ve rüsştünü ispat etmiş üründür ve bence makul olanı o olur.

Siz gree kullanıyorsunuz sanırım. Sizin yazdığınız markaları da düşünürsek gree marka bir cihaz önerir misiniz?
Şöyle söyleyeyim gree nin 3 modeli var. Üçü de aralarında epey kalite farkı var gerek malzeme olsun gerek güç tüketimleri olsun. Gree fairy en iyi modelidir. Yatak odası kaç m2? 12k btu fazla gelir gibi

Şöyle söyleyeyim gree nin 3 modeli var. Üçü de aralarında epey kalite farkı var gerek malzeme olsun gerek güç tüketimleri olsun. Gree fairy en iyi modelidir. Yatak odası kaç m2? 12k btu fazla gelir gibi
Açıkcası 9luk ile 12lik klimalar arasında fiyat farklı anlamlı değil diye 12lik alayım dedim. Oda 15m2 yatak odası.

Açıkcası 9luk ile 12lik klimalar arasında fiyat farklı anlamlı değil diye 12lik alayım dedim. Oda 15m2 yatak odası.
15m2 için 12k btu fazla gelir. Ben 27 m2 de 12k btu kullanıyorum. 12k btu alırsan çok fazla dur kalk yapar yakıtı fazla olur. Araba gibi düşün dur kalk yapınca daha fazla yakıt harcar

Siz ''Midea alıyorum'' deseydiniz sizi vazgeçirmek için yazardık zira Gaziantep bizim Midea markasında boykot uyguladığımız il'dir.
Karsan Soğutma denen işletmenin Midea ile bağlantısı kesilene kadar boykotumuz devam edecek zira o leş montajı hiç kimseye layık görmeyiz biz. Hatt asatın alacağını zherhangi bir klimanın montajın abu işletme gelecekse o markayı da almamanızı öneririz.

Müşterinin bakır borusuna çküp alüminyum boru kullanan, sıfır konsola çöküp çıkma konsol kullanna, vibrasyon takozu kullanmayan, vakum yapmayan bir işletmenin Midea gibi bir marka ile nasıl işi olur, daha doğrusu Mideanın böyle bir işletme ile nasıl bağlantısı olur anlamak mümkün değil.

Arifel klima Daikin güvencesinde ve rüsştünü ispat etmiş üründür ve bence makul olanı o olur.
O firmanın mağdurlarından biri de benim abi. Geçen sen de konu açmıştım zaten. vibrasyon takozu koymayacak mısız diye söylediğim zaman servisteki kişinin takoz mu??? diye sorup hayatından ilk kez bu kelimeyi duyuyormuş gibi bana bakışı halen gözümün önünde.

Peki abi son olarak;
Kaira DTXR35E 12000 BTU WiFi ile Airfel LTXM35N 12000 Btu arasından hangisini tercih ederdin.

arkadaşa da dün Airfel aldım hocam.Başta vestel istiyordu 1 tane vestel kliması var zaten ,fakat geçen seneki benim maceramdan sonra oda pek istekli değildi 12.000 flora 22 bin airfell 20 bin olunca Airfel aldı.Umarım memnun kalır.Kaira ile tam olarak ne farkı var hocam?

arkadaşa da dün Airfel aldım hocam.Başta vestel istiyordu 1 tane vestel kliması var zaten ,fakat geçen seneki benim maceramdan sonra oda pek istekli değildi 12.000 flora 22 bin airfell 20 bin olunca Airfel aldı.Umarım memnun kalır.Kaira ile tam olarak ne farkı var hocam?
forumdan öğrendiğim kadarıyla 2side aynı fabrika ürünü. servisleri de aynı. sadece karianın wifi farkı varmış gibi yazdılar ama adem abiden haber bekliyorum şuan almak için

forumdan öğrendiğim kadarıyla 2side aynı fabrika ürünü. servisleri de aynı. sadece karianın wifi farkı varmış gibi yazdılar ama adem abiden haber bekliyorum şuan almak için
Aralarında tek fark wi-fi ve Airfel klimanın bayilerde bulunabilir olması kaira internetten başka yerde bulunmuyor ama Airfel Daikin bayilerde var diye biliyorum

Hocam Airfel alan arkadaşınızın kliması takılınca iç ünite dikey kanatların bir fotosunu rica etme şansınız olursa çok güzel olur yeni alacak arkadaşlardan Airfel için flap haricî otomatik dikey kanat salınımı varmı yokmu diye tereddütte kalıyorlar

Hocam Airfel alan arkadaşınızın kliması takılınca iç ünite dikey kanatların bir fotosunu rica etme şansınız olursa çok güzel olur yeni alacak arkadaşlardan Airfel için flap haricî otomatik dikey kanat salınımı varmı yokmu diye tereddütte kalıyorlar
"otomatik dikey kanat salınımı " derken hocam=otomatikte kanat aşağı yukarı hareket etmiyor mu?En dandik klima da bile varken airfell de olmaması saçma olur öyleyse.Benim baymakta yana doğru bile var.

O firmanın mağdurlarından biri de benim abi. Geçen sen de konu açmıştım zaten. vibrasyon takozu koymayacak mısız diye söylediğim zaman servisteki kişinin takoz mu??? diye sorup hayatından ilk kez bu kelimeyi duyuyormuş gibi bana bakışı halen gözümün önünde.

Peki abi son olarak;
Kaira DTXR35E 12000 BTU WiFi ile Airfel LTXM35N 12000 Btu arasından hangisini tercih ederdin.
Abi ikisi aynı ürün. İkisi aynı güvenccede.
Aralarında wifi donanım kiti farkı dışında bir de firma politika farkı var ki airfel olanı daikin mağazalareında da bulursun fakat kaira sadece internet satışlarına açık. wifi elzem değil dersen bayisinden airfel al yapıştır geç. Enteresan olan şu ki bazen wifi li olan wifisiz olandan daha ucuza satılıyor oına da dikkat edin lütfen.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri