Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Hepsiburada klima kampanyası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan febris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

febris

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20 - 22 bin
Marka Model Bilgisi
W2032-MEN3-12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima 200-S/HE Pro Serisi
Herkese selamlar.
Malum havalar ısınınca hepsiburada kampanya yaptı gören olmuştur.

20 - 25 bin lira arasındaki 12.000 btu klimalarda her marka ve modelde piyasa ortalamasına göre 2 -3 bin liralık indirimler görünüyor.

Gaziantep de bulunan ara kat evimin yatak odasına 12.000 btu 20 -22 bin lira arası bir klima almak istiyorum.

Salonumda midea marka 12.000 btu bir klima var fakat mideanın fiyatları biraz fazla artmış olduğu için artık midea alamayacağım.

Bu fiyat bandında fiyat - performans oranı yüksek her türlü marka ve ürün önerinize açığım.
Aklından şuan için:

Wiessmann W2032-MEN3-12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima 200-S/HE Pro Serisi

Airfel LTXM35N 12000 Btu R32 Gaz A++ Enerji Inverter Klima

Yorumlarınızı bekliyorum. saygılar.

Abi ikisi aynı ürün. İkisi aynı güvenccede.
Aralarında wifi donanım kiti farkı dışında bir de firma politika farkı var ki airfel olanı daikin mağazalareında da bulursun fakat kaira sadece internet satışlarına açık. wifi elzem değil dersen bayisinden airfel al yapıştır geç. Enteresan olan şu ki bazen wifi li olan wifisiz olandan daha ucuza satılıyor oına da dikkat edin lütfen.
adem hocam konuma cevap yazmışsınız xtreme mi önersek diye aşağıda ki iki cihazdan birini önerirmisiniz bana başka bir tavsiyeniz varmı yalıtımsız ve eski bir bina 30 m2 için

arkadaşa da dün Airfel aldım hocam.Başta vestel istiyordu 1 tane vestel kliması var zaten ,fakat geçen seneki benim maceramdan sonra oda pek istekli değildi 12.000 flora 22 bin airfell 20 bin olunca Airfel aldı.Umarım memnun kalır.Kaira ile tam olarak ne farkı var hocam?
Abi inan bana en doğru tercihi yapmışsın zira dün sabah 9 da başladığım instadan sesli mesajla cevap etkinliğime akşam 9 da son verebildim ve aralıksız kesintisiz bütün gün klima soruları cevapladım. Herkese de aynı cevabı verdim.

Biz de yerli ve milli demekisteriz ancak mevcut koşullarda yerli ürün almak ülke ekonomisine daha büyük zarar veriyor zira elin gâvurunun ürettiği klima 2 tüketirken bizim yerliler 4 tüketiyor ve bu da ülkenin dış abağımlı olduğu enerji konusunda ciddi olumsuz etkiye neden oluyor.

Vestelin kan kaybettiği, artık kalifiye elman kalmadığı, kaliteli ustaların tek tek işlerini bıraktığı bir vestelde üretim kalitesi de olmayınca kim neden satın alsın ki şimdi?

Birisi bana izah edebilir mi lütfen? Antidamping vergisi ödediği ve ithal olup daha az enerji tükettiği halde 20 bine satılan Airfel varken nasıl oluyor da ek vergi ödemeyip üstüne bir de yerli üretim teşviki alan ama daha fazla elektrik tüketen, daha az verimli çalışan vestel klima 22 bin olabiliyor?

hocam forumda klima tavsiyesi için konu açmıştım midea xtreme save düşünüyorum 12000 btu fikriniz nedir yada brezeless mi alsam ?
Maddi olanak elveriyorsa tereddütsüz satın alınması gereken klima.
Yine de hemen şu eleştiriyi yapayım.
Ya arkadaş şu kasa genleşme sesini Midea mühendisleri bir türlü çözemediler veya bütün yeni nesil üretimlerde mi var bu durum ben anlamıyorum.

Yani flap kapağı açılıp kapanırken bile çıtır çıtır ediyor yani bu seviyede bir üründe olmaması gerekir bence.
(Ürüne ilk elektrik verildiğinde pozisyaonlama yaparken geliyor bu ses, çalışırken flap hareket ettiğinde değil)

Maddi olanak elveriyorsa tereddütsüz satın alınması gereken klima.
Yine de hemen şu eleştiriyi yapayım.
Ya arkadaş şu kasa genleşme sesini Midea mühendisleri bir türlü çözemediler veya bütün yeni nesil üretimlerde mi var bu durum ben anlamıyorum.

Yani flap kapağı açılıp kapanırken bile çıtır çıtır ediyor yani bu seviyede bir üründe olmaması gerekir bence.
(Ürüne ilk elektrik verildiğinde pozisyaonlama yaparken geliyor bu ses, çalışırken flap hareket ettiğinde değil)
hocam çok şükür ayırdığım bütçe dahilinde belirttiğim klimalar easy all pro bulamadım bi türlü bulduğum yerlerde fiyatlar çok uçmuş xtreme mi almalıyım brezeless mi farkı nedir tam olarak bu gün sipariş vereceğim ek olarak aşağıda bahsi geçen site resmi sitemidir acaba kredi kartı ile ödeme yok çünkü mail order yapıyorlarmış ?

hocam çok şükür ayırdığım bütçe dahilinde belirttiğim klimalar easy all pro bulamadım bi türlü bulduğum yerlerde fiyatlar çok uçmuş xtreme mi almalıyım brezeless mi farkı nedir tam olarak bu gün sipariş vereceğim ek olarak aşağıda bahsi geçen site resmi sitemidir acaba kredi kartı ile ödeme yok çünkü mail order yapıyorlarmış ?

Bu mesaja diğer konu başlığında cevap verilmiştir.

(arkadaşlar yorulmasın diye not düşülmüştür)

özellikleri arasında yok görünüyor .Benim baymakta olduğundan biliyorum faydalı bir özellik özellikle misafir geldiğinde küçük çocuk falan varsa kumanda ile yönlendirme yapabilmek güzel.

Abi ikisi aynı ürün. İkisi aynı güvenccede.
Aralarında wifi donanım kiti farkı dışında bir de firma politika farkı var ki airfel olanı daikin mağazalareında da bulursun fakat kaira sadece internet satışlarına açık. wifi elzem değil dersen bayisinden airfel al yapıştır geç. Enteresan olan şu ki bazen wifi li olan wifisiz olandan daha ucuza satılıyor oına da dikkat edin lütfen.
hocam ben şunu merak ediyorum Daikin dünya da hatrı sayılır büyüklükte ana üreticiler arasındayken niye bu iki markayı midea ya ürettirip kendi daikin güvencesini sunuyor?

Abi inan bana en doğru tercihi yapmışsın zira dün sabah 9 da başladığım instadan sesli mesajla cevap etkinliğime akşam 9 da son verebildim ve aralıksız kesintisiz bütün gün klima soruları cevapladım. Herkese de aynı cevabı verdim.

Biz de yerli ve milli demekisteriz ancak mevcut koşullarda yerli ürün almak ülke ekonomisine daha büyük zarar veriyor zira elin gâvurunun ürettiği klima 2 tüketirken bizim yerliler 4 tüketiyor ve bu da ülkenin dış abağımlı olduğu enerji konusunda ciddi olumsuz etkiye neden oluyor.

Vestelin kan kaybettiği, artık kalifiye elman kalmadığı, kaliteli ustaların tek tek işlerini bıraktığı bir vestelde üretim kalitesi de olmayınca kim neden satın alsın ki şimdi?

Birisi bana izah edebilir mi lütfen? Antidamping vergisi ödediği ve ithal olup daha az enerji tükettiği halde 20 bine satılan Airfel varken nasıl oluyor da ek vergi ödemeyip üstüne bir de yerli üretim teşviki alan ama daha fazla elektrik tüketen, daha az verimli çalışan vestel klima 22 bin olabiliyor?
teşekkür ederim abi.:clap2🥰

hocam ben şunu merak ediyorum Daikin dünya da hatrı sayılır büyüklükte ana üreticiler arasındayken niye bu iki markayı midea ya ürettirip kendi daikin güvencesini sunuyor?
Abi bu işler acayip karışık ya Daikin in kendi orjinal klimalarınin bazılarındada gree kompresör olduğunu okudum😂

Abi bu işler acayip karışık ya Daikin in kendi orjinal klimalarınin bazılarındada gree kompresör olduğunu okudum😂
Valla ben işin o kısmını geçtim hocam lg nin bile kendi paneli dururken farklı marka panel kullanması,zamanında Samsung laptopların içinden Toshiba hdd çıkması, vs.vs. çok örnekleri var bunlar gibi.

Ama burada demek istediğim Daikin klima alanında ana üreticilerden biri.

Hal böyle iken niye böyle bir girişim de bulunulmuş anlamadım.

Tabi artık birşeyi tasarlamak ,marka değeri taşımak üretmekten de öte şeyler.Misal Apple kendi üretmiyor ama tasarlıyor üretenden çok kazanıyor.Yerli örnek kim derdi ki vestel , lg Samsung bilimum tanınmış diğer markalara üretim yapacak kadar düşecek diye.🥹
Burada düşecek diye tabir kullandım çünkü malasef böyle . Ülkesel ve ekonomik olarak güzel birşey de olsa büyük ülkelerin ve markaların ancak taşeronu olmak,işçiyi halen amale gibi kullanmak, güzel ülkemizin doğamızın kirletilmesine razı gelmek can acıtıcı.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri