Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru İ-Dos alalım mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yeşilsoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yeşilsoy

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Bosch
Profilo 7 kg motor ve kart yandı. Amartisörler de bozuk olunca yeni bir cihaz almak istiyorum?

-en az 8kg
-çamaşır ekleme mutlaka olsun
-leke çıkarıcı (suda bakletme de olsun

İ dos olsa da olur (kararsızım)

Bütçe 15 Bn e çıkardık

Bosch düşünüyorum. Hangi model alsak?

Ekli dosyalar

• IMG_20230619_191230.jpg
    IMG_20230619_191230.jpg
    35.9 KB · Görüntüleme: 10
ne kadar çok elektronik o kadar çok bozulma ihtimali. yine profilodan devam edebilirsiniz bütçe dostudur.
Katılmamak elde değil.

Koyuver abi deterjanını, bırak onu da makine ayarlamasın yani.

Bunu yapması için yazılım algortiması,sensörler, elektronik devre vs vs ürünlere eklenecek her özellik, arıza olasılığını da attırır açık ve net.

Ne demişler?

Bütün karmaşık sistemler, Basit sistemlerin bileşkesinden meydana gelir.

Bir i-dos kullanıcısı olarak, i-dos'un pazarlama taktiği olduğunu düşünüyorum. Satın alırken ve reklamlarda "Çamaşıra göre deterjanı kendi ayarlar" deniyor. İşin iç yüzü böyle değil. Sadece hazne içine dolum yapıyorsunuz ve ayarladığınız miktarı "Çamaşırın yoğunluğuna bakmadan" alıyor. İsterseniz kısa program üç parça, isterseniz tam dolu makine ile uzun program. Hepsinde aynı miktar deterjan ve yumuşatıcıyı çeker alır.

Kullanıyor muyum dersek, evet kullanıyorum. Çoğunlukla sıvı deterjan kullanan biri olarak her seferinde ayarlamak ve koymak yerine tek seferde dolum bana pratik geliyor. Ancak, hazne içinin tek cins deterjan ile kullanıldığını bilmekte de fayda var. Siyahlar için ayrı, renkli için ayrı, hassas çamaşır için ayrı kullanan biriyseniz bu size avantajdan çok zulüm yaşatır. En basit örnek ile farklı deterjanla yıkama yapmak istediğinizde, i-dos sistemini kapatmazsanız çift doz deterjan ile yıkama yapmış olursunuz.

I-dos tamamen kullanıcının profiline göre doğru ya da yanlış olarak seçilebilir. Pazarlama taktiklerine kanmayın lütfen.

Bir i-dos kullanıcısı olarak, i-dos'un pazarlama taktiği olduğunu düşünüyorum. Satın alırken ve reklamlarda "Çamaşıra göre deterjanı kendi ayarlar" deniyor. İşin iç yüzü böyle değil. Sadece hazne içine dolum yapıyorsunuz ve ayarladığınız miktarı "Çamaşırın yoğunluğuna bakmadan" alıyor. İsterseniz kısa program üç parça, isterseniz tam dolu makine ile uzun program. Hepsinde aynı miktar deterjan ve yumuşatıcıyı çeker alır.

Kullanıyor muyum dersek, evet kullanıyorum. Çoğunlukla sıvı deterjan kullanan biri olarak her seferinde ayarlamak ve koymak yerine tek seferde dolum bana pratik geliyor. Ancak, hazne içinin tek cins deterjan ile kullanıldığını bilmekte de fayda var. Siyahlar için ayrı, renkli için ayrı, hassas çamaşır için ayrı kullanan biriyseniz bu size avantajdan çok zulüm yaşatır. En basit örnek ile farklı deterjanla yıkama yapmak istediğinizde, i-dos sistemini kapatmazsanız çift doz deterjan ile yıkama yapmış olursunuz.

I-dos tamamen kullanıcının profiline göre doğru ya da yanlış olarak seçilebilir. Pazarlama taktiklerine kanmayın lütfen.
Vazgeçtim.
Teşekkürler

Profilo çamaşır makinesi
BİR DAHA ASLA
bence profilo almayın. gördüğüm genel bir sorun olarak profilonun yeni çamaşır makinelerindeki saclar biraz dayanıksız. özellikle banyoda olan makineler henüz 2 yıllık olmasına rağmen pas kir içinde gittiğim evlerde. sanırsam türkiyede üretilen bsh ürünlerinde durum pek iç açıcı değil. ayrıca annemin eski makinesi profiloydu. annem güne giderken falan ben de gidicem diye tutturunca babam onu vestel buzdolabımızla beraber kapıya atıverdi ? sonra annemlere siemens iq 500 10kg çamaşır makinesi aldık. annem 10 senedir kullanıyor çok memnun. ama ben şuan kendi paramla alacak olsam altustan bakardım. çünkü o zaman bir araba para verdi babam ? 2013 yılında 2007 model vw caddy arabamızı 30k civarı bir paraya satmış ve o paranın 7-8klık bir kısmıyla buzdolabı ve çamaşır makinesi almıştı diye hatırlıyorum. benim tercihim altus.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri