Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhaba sevgili forum, yaklaşık sıfır Kaira fiyatına ikinci el 10 aylık bir Gree Fairy buldum. İkinci el klima almak mantıklı mıdır? Bu riske değer mi?
bu ne için?
Istmada gree diğer klimalara x2 tarife uyguluyorbu ne için?
Modellerden ziyade klimayı hangi amaçla ve kaç metrekare alanda kullanmayı düşünüyorsunuz? Bir de ikinci el alacağınız klimanın kurulum esnasında vakum yapılıp yapılmadığı nasıl bileceksiniz? Bu durumda biraz kumar oynamış gibi olacaksınız.Merhaba sevgili forum, yaklaşık sıfır Kaira fiyatına ikinci el 10 aylık bir Gree Fairy buldum. İkinci el klima almak mantıklı mıdır? Bu riske değer mi?
Sadece taktırmak 4 5 ten aşağı değildir belkide daha pahalıModellerden ziyade klimayı hangi amaçla ve kaç metrekare alanda kullanmayı düşünüyorsunuz? Bir de ikinci el alacağınız klimanın kurulum esnasında vakum yapılıp yapılmadığı nasıl bileceksiniz? Bu durumda biraz kumar oynamış gibi olacaksınız.
Fiyatı göz önüne alındığında ve montaja verilen ücret ile beraber yine çok uygun bir fiyata denk gelmiş olur ama üst mesajımda da söylediğim gibi vakum konusu tamamen kumar. Bir de ücreti nakit ödemek gerekiyorsa o riske girmeye değer mi bilemedim. Ek olarak her şey kusursuz olsa dahi kullanılacak alan küçükse yine bir mantığı kalmayacaktır.Sadece taktırmak 4 5 ten aşağı değildir belkide daha pahalı
Selamlar kullanacağım alan yaklaşık 28m2 Güney ve doğu cephelerden sabahtan akşama kadar güneş alıyor, evde 2 kişiyiz, tavan 2.8m, yerler parke, dışarıdan yalıtım var. 40bin bütçem var, forumdaki yorumlara bakarak kaira 18k, Gree aphro 18k btu gibi modeller arasında kaldım. Kafalar çok karışık nokta atış bişey almak istiyorum Gree Fairy çok övüldüğü için ikinci eline baktım. Help!Fiyatı göz önüne alındığında ve montaja verilen ücret ile beraber yine çok uygun bir fiyata denk gelmiş olur ama üst mesajımda da söylediğim gibi vakum konusu tamamen kumar. Bir de ücreti nakit ödemek gerekiyorsa o riske girmeye değer mi bilemedim. Ek olarak her şey kusursuz olsa dahi kullanılacak alan küçükse yine bir mantığı kalmayacaktır.
Mantıklı ben bu klimayı Türkiye'de satmadıkları için sormuştumIstmada gree diğer klimalara x2 tarife uyguluyor
Belki izleyip fikir edinilir diye...
24'lük Fairy o odaya aşırı fazla gelir, verim alamazsınız. Gree'nin alt modellerini (Aphro ve Pular) de bayağı giriş seviye kaldıkları için önermiyoruz. Fiyat ve performans dengesi bakımından da bayağı gerilerde kalıyorlar. Gree'den cihaz alınacaksa Fairy ve üzeri alınması mantıklı. Bunların dışında hangi il için sormuştunuz? Bulunduğunuz bölgenin iklim koşulları zorlu değilse o metrekare için 12'lik Fairy ve Xtreme Save de önerebiliriz.Selamlar kullanacağım alan yaklaşık 28m2 Güney ve doğu cephelerden sabahtan akşama kadar güneş alıyor, evde 2 kişiyiz, tavan 2.8m, yerler parke, dışarıdan yalıtım var. 40bin bütçem var, forumdaki yorumlara bakarak kaira 18k, Gree aphro 18k btu gibi modeller arasında kaldım. Kafalar çok karışık nokta atış bişey almak istiyorum Gree Fairy çok övüldüğü için ikinci eline baktım. Help!
İstanbul Maltepe'deyim , https://app.hb.biz/XsDYhrmhPRfP böyle ürünler de kafamı karıştırıyor, Fairy 40k Xtreme Save 30k fiyat bandında.24'lük Fairy o odaya aşırı fazla gelir, verim alamazsınız. Gree'nin alt modellerini (Aphro ve Pular) de bayağı giriş seviye kaldıkları için önermiyoruz. Fiyat ve performans dengesi bakımından da bayağı gerilerde kalıyorlar. Gree'den cihaz alınacaksa Fairy ve üzeri alınması mantıklı. Bunların dışında hangi il için sormuştunuz? Bulunduğunuz bölgenin iklim koşulları zorlu değilse o metrekare için 12'lik Fairy ve Xtreme Save de önerebiliriz.
Xtreme Save'i internet üzerinden alırsanız montaj için ekstra para ödemeniz gerekir. Onun için FG Europe'a bağlı bir bayiden fiyat almak çok daha mantıklı. Gree'yi de aynı şekilde bayilerden daha uygun fiyatlara alma şansınız var. Ek olarak pencere ölçüleriz, tek - çift cam durumu ve kat bilgisi (giriş - ara - çatı) hakkında da bilgi verebilir misiniz? Koşullar uygunsa 12.000 BTU Xtreme Save veya Fairy işinizi rahatlıkla görecektir.İstanbul Maltepe'deyim , https://app.hb.biz/XsDYhrmhPRfP böyle ürünler de kafamı karıştırıyor, Fairy 40k Xtreme Save 30k fiyat bandında.
Ara kattayım, 170*130 ve 120*130 iki adet pencere var, Çift cam pimapen.Xtreme Save'i internet üzerinden alırsanız montaj için ekstra para ödemeniz gerekir. Onun için FG Europe'a bağlı bir bayiden fiyat almak çok daha mantıklı. Gree'yi de aynı şekilde bayilerden daha uygun fiyatlara alma şansınız var. Ek olarak pencere ölçüleriz, tek - çift cam durumu ve kat bilgisi (giriş - ara - çatı) hakkında da bilgi verebilir misiniz? Koşullar uygunsa 12.000 BTU Xtreme Save veya Fairy işinizi rahatlıkla görecektir.
Yüksek kalorili 12.000 BTU bir cihaz, verim ve performans anlamında sizi memnun edecektir. Xtreme Save veya Fairy modeli bu bağlamda sizin işinizi görür. Bayilerden fiyat almanızı öneririm.Ara kattayım, 170*130 ve 120*130 iki adet pencere var, Çift cam pimapen.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.