- Bütçe
- -
- Marka Model Bilgisi
- İKLİMSA
Sigma Exclusive-WH 12.000 BTU/h A++ Inverter Klima indirime girmiş. Normal fiyatı 40 bin. Şuan bayiler'de 32 bine düşmüş durum'da. İhtiyacı olanlar kaçırmasın üst seviye güzel cihazdır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hocam her bayide geçerlimi ?Sigma Exclusive-WH 12.000 BTU/h A++ Inverter Klima indirime girmiş. Normal fiyatı 40 bin. Şuan bayiler'de 32 bine düşmüş durum'da. İhtiyacı olanlar kaçırmasın üst seviye güzel cihazdır.
Evet büyük ihtimalle. İsterseniz yakın yerlere sorunHocam her bayide geçerlimi ?
Teyit ettim doğru hocam xtreme save alacaktım normalde ama böyle bir indirim yakalamışken değer mi sizce ? Siyah renginin olmasıda benim için çok pozitif. Hazır fiyatı bu kadar düşmüşken artısı fazlaysa bunu tercih edebilirim.Evet büyük ihtimalle. İsterseniz yakın yerlere sorun
Sıgma daha iyidir tabiki. Sebebi enerji verimligi ve daha yüksek ısıtma ve daha düşük diş ünite sesi sebebi ile sigma daha iyidir.Teyit ettim doğru hocam xtreme save alacaktım normalde ama böyle bir indirim yakalamışken değer mi sizce ? Siyah renginin olmasıda benim için çok pozitif. Hazır fiyatı bu kadar düşmüşken artısı fazlaysa bunu tercih edebilirim.
Tabi ki Xtreme ile kıyaslandığında daha yüksek özellikli üründürTeyit ettim doğru hocam xtreme save alacaktım normalde ama böyle bir indirim yakalamışken değer mi sizce ? Siyah renginin olmasıda benim için çok pozitif. Hazır fiyatı bu kadar düşmüşken artısı fazlaysa bunu tercih edebilirim.
Teşekkürler hocam hem bilgilendirme hem kampanya için. Bir yerle konuştum pazartesi sipariş vereceğim bir aksilik çıkmazsa. Kampanya süresi hakkında bilginiz var mı ?Sıgma daha iyidir tabiki. Sebebi enerji verimligi ve daha yüksek ısıtma ve daha düşük diş ünite sesi sebebi ile sigma daha iyidir.
Adem abi ısıtma için neredeyse hiç kullanmayacağım dolayısıyla soğutmaya odaklıyım daha çokTabi ki Xtreme ile kıyaslandığında daha yüksek özellikli üründür
Hava debisine dikkat edin
Fakat ısıtmadaki olağanın dışında görünen yükseliş dikkatimi normalden fazla çekti, bu sanki teyite muhtaç gibi![]()
Kağıt üzerinde ve ürün kataloglar da bilgiler bu yönde bende ona istinaden yazdım. İçini açıp ciğerine bakmak gerekli ustaTabi ki Xtreme ile kıyaslandığında daha yüksek özellikli üründür
Hava debisine dikkat edin
Fakat ısıtmadaki olağanın dışında görünen yükseliş dikkatimi normalden fazla çekti, bu sanki teyite muhtaç gibi![]()
Abi zaten ısıtmadaki değer dezavantaj değil ileri düzey avantaj, yani aslında kötü bir şey yazmadım sadece teyit etmek lazım o kısmı. Aklımızda olsun. Diğer anlamda on numara , yapıştır geç hiç düşünmeAdem abi ısıtma için neredeyse hiç kullanmayacağım dolayısıyla soğutmaya odaklıyım daha çok
Anlık demişlerdi. Haftaya bırakma derim. Veya en azından alacağın bayi ara ricada bulun ayırsın kenara kampanyalı fiyattanTeşekkürler hocam hem bilgilendirme hem kampanya için. Bir yerle konuştum pazartesi sipariş vereceğim bir aksilik çıkmazsa. Kampanya süresi hakkında bilginiz var mı ?
Abi söküp parçalayıp ciğerini görmek gibi keyifli bir şey yok benim içinKağıt üzerinde ve ürün kataloglar da bilgiler bu yönde bende ona istinaden yazdım. İçini açıp ciğerine bakmak gerekli usta)
Tanıyorum seni abi. En sevdiğin ve keyifle yaptığın iştir senin için adamın ve makinanın ciğerini bilmek öğrenmekAbi söküp parçalayıp ciğerini görmek gibi keyifli bir şey yok benim için
Umarım bir gün fırsat olur![]()
Valla bayiye sordum pazartesi yapalım sıkıntı olmaz abi dediAnlık demişlerdi. Haftaya bırakma derim. Veya en azından alacağın bayi ara ricada bulun ayırsın kenara kampanyalı fiyattan
Son durumlardan bizi de bilgi verin size zahmet.Valla bayiye sordum pazartesi yapalım sıkıntı olmaz abi dediNasip artık pzt günü bakacağız.
R32 gaz kullanılıyor. Siteden veya bayiler den teyit edinizMerhabalar sigma exlusive modellerinde r32 gaz kullanılmıyormuş bir dezavatanjı varmıdır acaba?
Bu iklimsanın müşteri temsilcisi ile konuşabileceğim bir numarası varmı bulunduğum ilçede iklimsa bayi yok ilin satıcı ve servis numaraları da sürekli kapalıSigma Exclusive-WH 12.000 BTU/h A++ Inverter Klima indirime girmiş. Normal fiyatı 40 bin. Şuan bayiler'de 32 bine düşmüş durum'da. İhtiyacı olanlar kaçırmasın üst seviye güzel cihazdır.
https://www.iklimsa.com/iklimsa-yetkili-saticilariBu iklimsanın müşteri temsilcisi ile konuşabileceğim bir numarası varmı bulunduğum ilçede iklimsa bayi yok ilin satıcı ve servis numaraları da sürekli kapalı
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.