Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Sohbet İlk Amatör Short Videom Hakkında Yorum Yapar Mısınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TFC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TFC

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba,

Capcut ile yaptığım ilk amatör videom hakkında yorum yapar mısınız? Bir de beğenirseniz çok mutlu olurum :)

Kendimi short videolar konusunda geliştireyim diyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Kanalını takibe aldım.
Video içeriğini izledim eline sağlık, finalde ''Yorumlarda Bana Yazmayı Unuma'' demişsin ama yoruma kapalı videon haberin olsun.

Diğer yandan, eleştiri değil benim kılçıklığım ama ben yapay zeka seslendirme içerikleri hemen pas geçiyorum.

Ekli dosyalar

• 1734274424895.png
    1734274424895.png
    438.5 KB · Görüntüleme: 4
Adem abi öncelikle yorumundan dolayı çok teşekkür ederim. Benim mikrofonum vs. yok açıkçası ben de güzel videolar çekmek isterim ama imkanlar kısıtlı maalesef :)

Videoyu biraz hızlandırıp arka plana ses eklemek istiyorum. İlerleyen zamanlarda çok daha iyi içerikler üreteceğimi düşünüyorum, şu an bu şekilde ilerlemek zorundayım.

Yorumlar aynen kapalı, açamıyorum :D

İyiki hep aynı ses kullanıyorlar, ayıklayıp, bir sonraki videoya geçmek kolay oluyor.
Güzel bir eylem, çok gurur duydum hocam.

Bu da 2. video :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri