Bu arkadaş hakikaten bela ama.

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu arkadaş hakikaten bela ama.
Şuna emin olun ki ben de sizlerden çok şey öğreniyorum.Sizden çok şey öğreniyoruz Adem bey, hayırlı olması temennisiyle...
Can baba hoş geldin. Yıllardır yollarımız hiç ayrılmadı, var olasınhayırlı olsun Adem usta nerde biz orda...
Nasıl Can babaCan baba hoş geldin. Yıllardır yollarımız hiç ayrılmadı, var olasın![]()
![]()
Özel plaka almış kadar sevindim ????Ooooo özel isim yapmışsın çok yakışmış kardeşime![]()
![]()
Hoş bulduk Osman dayı Sağ olasın ??saygılarHosgeldin tarık kardeşim üyeliğin hayırlı olsun![]()
Hoşgeldin TarıkHoş bulduk Osman dayı Sağ olasın ??saygılar
ooo ablaa hoş buldukHoşgeldin Tarık![]()
Var olunuzHayirli olsun. Mukemmel ekipsiniz.![]()
Hoş geldin abi. Zaten beraberdik o yüzden erken geç bizim (Siz ve biz) için fark etmiyorHayırlı olsun Adem Abi.
Geç oldu, kusura bakmayın.
Hoş geldin abi. Zaten beraberdik o yüzden erken geç bizim (Siz ve biz) için fark etmiyorBir de şu acı haberleri almasaydık
![]()
Ah be abim, söylenecek çok şey olsa da yitirdiklerimizin acısıile kurtulanların sevincini halen aynı anda yaşamanın o garip his dünyası içerisindeyiz.Keşke abi. Bunlar olur, ölüm de olur elbet ama, işte yani. Neyse.
Hoş geldin puzik nasılsın@Adem Helvacı hocam hayırlı olsun hocam, yeni haberim oldu koştum geldim. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın, sizleri forumda tanıdım görüş ve fikirlerinize kendimi yakın hissettiğim için peşinizdeyim. @İlteriş Yılmaz kardeşim sanada hayırlı olsun. Şu kötü günler bir geçsin çok fazla şamata yaparız sonrası için.
Bu süreçte inceleme kısmında okyanus ötesinden bir ürünle ilgili fiyat özellik vs hemen her konuda vaktim ve bilgim yettiği sürece sizlere yardımcı olmak isterim. Yaklaşık 3 ay önce ailemize katılan yeni üye arkadaş ve işten çok fazla zaman kalmıyor bana ama yinede bilgi tecrübe vs paylaşımda desteğe açığım.
Hoşbulduk işte yukarıda yazdığım gibi farklı bir kıtada koşuşturmaca, hayatım çok fazla değişti son zamanlarda ama güzel değişimler bunlar. Umuyorum adapte olurum kısa sürede bol bol foruma girme vaktim olur. Misal şuan gece nöbetindeyim evdeHoş geldin puzik nasılsın
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.