Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

İnceleriz Üyeleri için Clean Master dan İndirim Kuponu.

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
Sevgili @İlteriş Yılmaz kardeşimiz bu işi uzun zaman önce çözmüş fakat sevgili @Tcl Bilkom mağduru kardeşimiz olmasa benim aklıma dahi elmeyecekti.

Bugün yayınladığım Clean Master İnox Yüzey parlatıcı ürün videosunda Alino kardeşimiz ''Bize indirim yapsınlar'' dediğinde kafamda bir aydınlanma oldu ''Yahu sanki vardı böyle bir şey'' demiştim, meğer gerçekten varmış :kiskis

Umarım dostlarımıza bir faydası dokunur :ok

1300 TL ve üzeri Clean Master Su Arıtma Cihazı Cihazı Alışverişinizde Geçerli 200 TL İndirim Kodu: İNCELERİZ200
200 TL ve üzeri Temizlik Ürünü Alışverişinizde Geçerli 30 TL İndirim Kodu: İNCELERİZ30
Clean Master Su Arıtma Cihazı Cihazı ve Temizlik Ürünü Alışverişinizde Geçerli %10 İndirim Kodu: İNCELERİZ10

kod1.jpg
kod2.jpg
kod3.jpg

https://www.inceleriz.com/clean-master-su-aritma-cihazi/

Sevgili @İlteriş Yılmaz kardeşimiz bu işi uzun zaman önce çözmüş fakat sevgili @Tcl Bilkom mağduru kardeşimiz olmasa benim aklıma dahi elmeyecekti.

Bugün yayınladığım Clean Master İnox Yüzey parlatıcı ürün videosunda Alino kardeşimiz ''Bize indirim yapsınlar'' dediğinde kafamda bir aydınlanma oldu ''Yahu sanki vardı böyle bir şey'' demiştim, meğer gerçekten varmış :kiskis

Umarım dostlarımıza bir faydası dokunur :ok

https://www.inceleriz.com/clean-master-su-aritma-cihazi/
Adem abi ben de istiyorum ama atık su oranlari çok yüksek kıyamıyorum o kadar suyun boşa gitmesine. Şuna bir çözüm bulalım el birliğiyle

Adem abi ben de istiyorum ama atık su oranlari çok yüksek kıyamıyorum o kadar suyun boşa gitmesine. Şuna bir çözüm bulalım el birliğiyle
Bu konuda sana kesinlikle katılıyor olmakla birlikte biz kırsalda yaşadığımız için o su heba olmuyor, sorun ise büyükşehirlerdeki apartman sakinlerinde.

Her 1 litre temiz su için 2,5 litre atık su insanın içini yakıyor bu nedenle biz atık su kısmını bahçeye veriyoruz. o su bitkilerin ve ağaçların dibine gidiyor.

Hiçbir besin değeri kalmayan zarralı su dediler fakat aylardır kullanıyoruz.

Ayrıca sevgili @İlteriş Yılmaz ile geçen gün laboratuvar araştırıyorduk su analizi için çünkü su arıtma cihazlarının filtrelerinde bakteri birikmesi iddiaları da var.

Özellikle aylarca kullandıktan sonra analize su göndermek istemiştik. Belki hem temiz su hem de atık su kısmını isteriz bakalım duruma göre.

Bu konuda sana kesinlikle katılıyor olmakla birlikte biz kırsalda yaşadığımız için o su heba olmuyor, sorun ise büyükşehirlerdeki apartman sakinlerinde.

Her 1 litre temiz su için 2,5 litre atık su insanın içini yakıyor bu nedenle biz atık su kısmını bahçeye veriyoruz. o su bitkilerin ve ağaçların dibine gidiyor.

Hiçbir besin değeri kalmayan zarralı su dediler fakat aylardır kullanıyoruz.

Ayrıca sevgili @İlteriş Yılmaz ile geçen gün laboratuvar araştırıyorduk su analizi için çünkü su arıtma cihazlarının filtrelerinde bakteri birikmesi iddiaları da var.

Özellikle aylarca kullandıktan sonra analize su göndermek istemiştik. Belki hem temiz su hem de atık su kısmını isteriz bakalım duruma göre.
Bizim buralarda su kalmadı abi yakında şebeke suyunu kesecekler 1e 2.5 bile çok ben araştırırken 1e 10 diyorlardı.

Bizim buralarda su kalmadı abi yakında şebeke suyunu kesecekler 1e 2.5 bile çok ben araştırırken 1e 10 diyorlardı.
Ah be abi, Vahşi sulamanın önünü kesmedikleri sürece buna yapacak birşey yok.
Sen ben burada litre hesabı yapıyoruz ziyan olmasın diye, Adam 250 lik boru ile oluk oluk su akıtıyor tarlaya. Ülkenin her yerinde neredeyse.

Ülke genelinde kullanılan tatlı suyun %83 lük oranı tarım sulamasına gidiyor. Buna bir de sanayi kısmını ekle, vatandaş olarak bizler % kaçlık dilimde tüketim yapıyoruz var gaaari kendin hesap eyle :(

Bu güne kadar uzak durmamın en büyük sebebi atılan su oranı idi. Son kur değişimlerinden sonra yakıta gelecek zam paketli suyu da doğrudan etkileyecek diye düşünüyorum o yüzden bu ara tekrar arıtma çözümü düşünmeye başladım.

Bu indirim kodlarından CleanMaster sayfasında İNCELERİZ10 çalışıyor.

Ah be abi, Vahşi sulamanın önünü kesmedikleri sürece buna yapacak birşey yok.
Sen ben burada litre hesabı yapıyoruz ziyan olmasın diye, Adam 250 lik boru ile oluk oluk su akıtıyor tarlaya. Ülkenin her yerinde neredeyse.

Ülke genelinde kullanılan tatlı suyun %83 lük oranı tarım sulamasına gidiyor. Buna bir de sanayi kısmını ekle, vatandaş olarak bizler % kaçlık dilimde tüketim yapıyoruz var gaaari kendin hesap eyle :(
ve bu daha kayıt dışı olan kısmı. çiftçi damla sulama falan değil hakikaten 250 boruyla basıyor tarlaya suyu. ama ben yine de ben artırmanın israd olduğunu düşünüyorum doğaya üzülüyorum. kendimi bu şekil tatmin ediyorum dersem daha olur.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri