Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Oldukça güzel fiyat.
Yakınınızdaki bayiden alın derim maceraya gerek yok.Merhaba çamaşır makinesi arayışım var daha doğrusu tek model Beko CM 9120 B en ucuz bayi arayışım internet üzerinden bir sitede balcıavm diye bir sitede ürünü baya bir indirimde buldum whatsapp üzerinden iletişe geçtim ürünün teşhir defolu yada revizyonlu olup olmadığını sormak için ürün kapalı kutu olduğunu yalnız teslimat süresinin. 10/15 gün süreceğini söyledi (sonradan da Borusan lojistik ilede gönderebilirim yalnız Borusan bizden 1000 Tl alıyor 500 siz verirseniz borusan lojistik ile 1 haftada gelir dedi)sizce bu site güvenli mi? @Murat ALA Alışveriş yapsam sıkıntı yaşarmıyım İstanbul da olmadığım için gidip bakamıyorum biraz araştırdım pek bişey bulamadım bu siteden Alışveriş yapan yada bu firmayı tanıyan varmı ?
Buradaki bayi ile arasında tam 7 bin lira var buradaki bayiler sitedeki fiyattan hiç pazarlık yapmıyorlar Beko da fiyat neyse bayide de o Çanakkale de oturuyorum daha önce de kurutma makinesini Kayseri den almıştım sıkıntı çıkmadı ama o firma hakkında çok bilgi vardı nette kurutma makinesini aldığım firmaya görede 3 bin var ondan bilen tanıyan yada alışveriş yapan varmı diye bir sorayım dedim Teşekkür ederimYakınınızdaki bayiden alın derim maceraya gerek yok.
Aynı makineyi 7 bin lira ucuza satmak hele bu devirde ilginç. Kimsenin günahını almak istemem ama teşhir ürün gibime geliyor.Buradaki bayi ile arasında tam 7 bin lira var buradaki bayiler sitedeki fiyattan hiç pazarlık yapmıyorlar Beko da fiyat neyse bayide de o Çanakkale de oturuyorum daha önce de kurutma makinesini Kayseri den almıştım sıkıntı çıkmadı ama o firma hakkında çok bilgi vardı nette kurutma makinesini aldığım firmaya görede 3 bin var ondan bilen tanıyan yada alışveriş yapan varmı diye bir sorayım dedim Teşekkür ederim
Açıkçası banada öğle geldi iletişime geçip özellikle sordum değil dedi neyse maceraya gerek yok ilerleyen günlerde belki bilindik sitelerde indirime girer Teşekkür ederim bu ürünün benzeri Grundig de varmı? Yada Bu ürünü alıcağınıza Samsung ta şu model daha iyidir Siemens te yada başka markadaki şu ürün daha iyidir dediğiniz bir ürün varmı?Aynı makineyi 7 bin lira ucuza satmak hele bu devirde ilginç. Kimsenin günahını almak istemem ama teşhir ürün gibime geliyor.
Grundig GPWM 92855 alabilirsiniz MediaMarkt'ta 14.500 TL'ye satılıyor.Açıkçası banada öğle geldi iletişime geçip özellikle sordum değil dedi neyse maceraya gerek yok ilerleyen günlerde belki bilindik sitelerde indirime girer Teşekkür ederim bu ürünün benzeri Grundig de varmı? Yada Bu ürünü alıcağınıza Samsung ta şu model daha iyidir Siemens te yada başka markadaki şu ürün daha iyidir dediğiniz bir ürün varmı?
Güzel fiyat. Yansıma derdi olanlar için tek çözüm zaten.Selamlar, Samsung 65LS03B Mediamarkt sitesinde dün akşamdan beri 32.099 TL'ye düşüyor, yani 55 inch fiyatının bile altına.
![]()
SAMSUNG 65LS03B 65 inç 163 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD QLED TV
2 farklı noktadan USB ile kolayca baÄlantı. İnternete kısa sürede baÄlanabilme. 3840x2160 çözünürlük ile yüksek görüntü kalitesi. Bluetooth ile kısa sürede veri aktarımı. 0,5 güç tüketimi ile ideal kullanım saÄlayan TV MediaMarktwww.mediamarkt.com.tr
Şu anda stokta görünmüyor ama dün akşam tam ben almaya çalışırken de "Tükendi" uyarısı vermişti, yine de ben bu sabah alabilmeyi başardım. Takipte kalınırsa yakalanabileceğini düşünüyorum.
Sayfa henüz güncellenmediği için epey'de fiyat görülebiliyor.
Mağaza stoklarında bulunmadığı iddiasıyla siparişi iptal ettiler. Bu indirimin bir gelip bir gitmesinden bir bit yeniği olduğu belli oluyordu aslında. Dünden beri kaç kişiden tv parası çektiler acaba bu taktikle.Güzel fiyat. Yansıma derdi olanlar için tek çözüm zaten.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.