Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

İndirim Haberleri Paylaşımları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekran görüntüsü 2023-08-26 030139.png

Merhaba çamaşır makinesi arayışım var daha doğrusu tek model Beko CM 9120 B en ucuz bayi arayışım internet üzerinden bir sitede balcıavm diye bir sitede ürünü baya bir indirimde buldum whatsapp üzerinden iletişe geçtim ürünün teşhir defolu yada revizyonlu olup olmadığını sormak için ürün kapalı kutu olduğunu yalnız teslimat süresinin. 10/15 gün süreceğini söyledi (sonradan da Borusan lojistik ilede gönderebilirim yalnız Borusan bizden 1000 Tl alıyor 500 siz verirseniz borusan lojistik ile 1 haftada gelir dedi)sizce bu site güvenli mi? @Murat ALA Alışveriş yapsam sıkıntı yaşarmıyım İstanbul da olmadığım için gidip bakamıyorum biraz araştırdım pek bişey bulamadım bu siteden Alışveriş yapan yada bu firmayı tanıyan varmı ?

Merhaba çamaşır makinesi arayışım var daha doğrusu tek model Beko CM 9120 B en ucuz bayi arayışım internet üzerinden bir sitede balcıavm diye bir sitede ürünü baya bir indirimde buldum whatsapp üzerinden iletişe geçtim ürünün teşhir defolu yada revizyonlu olup olmadığını sormak için ürün kapalı kutu olduğunu yalnız teslimat süresinin. 10/15 gün süreceğini söyledi (sonradan da Borusan lojistik ilede gönderebilirim yalnız Borusan bizden 1000 Tl alıyor 500 siz verirseniz borusan lojistik ile 1 haftada gelir dedi)sizce bu site güvenli mi? @Murat ALA Alışveriş yapsam sıkıntı yaşarmıyım İstanbul da olmadığım için gidip bakamıyorum biraz araştırdım pek bişey bulamadım bu siteden Alışveriş yapan yada bu firmayı tanıyan varmı ?
Yakınınızdaki bayiden alın derim maceraya gerek yok.

Yakınınızdaki bayiden alın derim maceraya gerek yok.
Buradaki bayi ile arasında tam 7 bin lira var buradaki bayiler sitedeki fiyattan hiç pazarlık yapmıyorlar Beko da fiyat neyse bayide de o Çanakkale de oturuyorum daha önce de kurutma makinesini Kayseri den almıştım sıkıntı çıkmadı ama o firma hakkında çok bilgi vardı nette kurutma makinesini aldığım firmaya görede 3 bin var ondan bilen tanıyan yada alışveriş yapan varmı diye bir sorayım dedim Teşekkür ederim

Buradaki bayi ile arasında tam 7 bin lira var buradaki bayiler sitedeki fiyattan hiç pazarlık yapmıyorlar Beko da fiyat neyse bayide de o Çanakkale de oturuyorum daha önce de kurutma makinesini Kayseri den almıştım sıkıntı çıkmadı ama o firma hakkında çok bilgi vardı nette kurutma makinesini aldığım firmaya görede 3 bin var ondan bilen tanıyan yada alışveriş yapan varmı diye bir sorayım dedim Teşekkür ederim
Aynı makineyi 7 bin lira ucuza satmak hele bu devirde ilginç. Kimsenin günahını almak istemem ama teşhir ürün gibime geliyor.

Aynı makineyi 7 bin lira ucuza satmak hele bu devirde ilginç. Kimsenin günahını almak istemem ama teşhir ürün gibime geliyor.
Açıkçası banada öğle geldi iletişime geçip özellikle sordum değil dedi neyse maceraya gerek yok ilerleyen günlerde belki bilindik sitelerde indirime girer Teşekkür ederim bu ürünün benzeri Grundig de varmı? Yada Bu ürünü alıcağınıza Samsung ta şu model daha iyidir Siemens te yada başka markadaki şu ürün daha iyidir dediğiniz bir ürün varmı?

Açıkçası banada öğle geldi iletişime geçip özellikle sordum değil dedi neyse maceraya gerek yok ilerleyen günlerde belki bilindik sitelerde indirime girer Teşekkür ederim bu ürünün benzeri Grundig de varmı? Yada Bu ürünü alıcağınıza Samsung ta şu model daha iyidir Siemens te yada başka markadaki şu ürün daha iyidir dediğiniz bir ürün varmı?
Grundig GPWM 92855 alabilirsiniz MediaMarkt'ta 14.500 TL'ye satılıyor.

65 inç mini led isteyen değerlendirsin dolu dolu bir cihaz..

Ekran görüntüsü 2023-09-05 032902.png

Ekran görüntüsü 2023-09-05 034026.png

Son düzenleme:
Buzdolabı, çamaşır Mak.bulasik Mak. Beko online satıcısından aldım.Evime kadar beko servisi getirip kurdu.4 ay önce beko bayi ile arasında 10.500 TL fiyat farkı vardı.şiddetle tavsiye ederim.İlgi alaka çok iyiydi.İnsallah durum aynıdır.Site ismi uygun olursa veririm.

Bu arada 2 arkadaşım daha oradan aldı,onlarda memnun.Annemede oradan alacağım.Müsteri merkezleri şuana kadar gördüğüm en iyi hizmeti verdi diyebilirim.Firma benim dermişim ??

Selamlar, Samsung 65LS03B Mediamarkt sitesinde dün akşamdan beri 32.099 TL'ye düşüyor, yani 55 inch fiyatının bile altına.

Şu anda stokta görünmüyor ama dün akşam tam ben almaya çalışırken de "Tükendi" uyarısı vermişti, yine de ben bu sabah alabilmeyi başardım. Takipte kalınırsa yakalanabileceğini düşünüyorum.

Sayfa henüz güncellenmediği için epey'de fiyat görülebiliyor.

Ekli dosyalar

• Görüntü 8.09.2023 13.31.jpeg
    Görüntü 8.09.2023 13.31.jpeg
    34.1 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
Selamlar, Samsung 65LS03B Mediamarkt sitesinde dün akşamdan beri 32.099 TL'ye düşüyor, yani 55 inch fiyatının bile altına.

Şu anda stokta görünmüyor ama dün akşam tam ben almaya çalışırken de "Tükendi" uyarısı vermişti, yine de ben bu sabah alabilmeyi başardım. Takipte kalınırsa yakalanabileceğini düşünüyorum.

Sayfa henüz güncellenmediği için epey'de fiyat görülebiliyor.
Güzel fiyat. Yansıma derdi olanlar için tek çözüm zaten.

Güzel fiyat. Yansıma derdi olanlar için tek çözüm zaten.
Mağaza stoklarında bulunmadığı iddiasıyla siparişi iptal ettiler. Bu indirimin bir gelip bir gitmesinden bir bit yeniği olduğu belli oluyordu aslında. Dünden beri kaç kişiden tv parası çektiler acaba bu taktikle.

Samsonite 16N-01-004 Qibyte Notebook Sırt Çantası, Mavi, 14.1"
1260 TL
Amazon.com.tr üzerinden prime üyeler için avantajlı bir fiyat olarak görülüyor.

Satıcı ve gönderici Amazon

Nedir ne değildir burada anlaşılıyor;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Daha çok öğrenciler için okul çantası ve 14.1 inch laptop muhafazalı taşıma amacına yönelik olarak algıladım.
Belirleyici faktör 14.1" notebook taşıma kapasitesi

--------------------------------------------

SONGMICS Üniseks Yetişkin Kamp Yatağı, Kamp Yatağı,
TÜV Rheinland tarafından test edilmiştir,
Maksimum statik yük kapasitesi 260 kg, 206 x 45 x 75 cm GCB25J, yeşil, 205 x 75 x 46 cm
Prime üyeler için.
Satıcı ve gönderici Amazon
1600TL

Kampa gitmesekte farklı yerlerde de kullanılabilir.

610kN2Yc10L._AC_SL1500_ (1).jpg

Selamlar,
m.2 nvme ssd
Kingston KC3000 serisinde bir miktar fiyat avantajı gözüme çarptı.
1TB lık kapasite 3000 TL civarı
2TB lık modeli 5000 TL daha iyi bir fiyat avantajına sahip. GB başına fiyat açısından.

TLC nand yonga, , Phison E18 kontrolcü DRAM Cache mevcut
Buraya kadar tamam. Yalnız, Multiple hardware versions found (Birden fazla donanım sürümü bulundu)

TLC Nand yongalarda farklılık
Piyasaya sürülüş Ekim 2021 TLC 176 katman Micron
Piyasaya sürülüş 2023 TLC 112 katman Kioxia

Teknik özellikler, sürüm farklılıkları:

Resmi sitesi:

Sepette 3000 TL (1TB lık model), 2TB lık model sepette 5000 TL olarak vermişler.

------------------------------------------------

Bir de alternatif olarak gözüme çarpanlardan: Fiyat indirimi bulunmasa da alternatif olarak incelenebilir. 3150 TL fiyat bandında 1TB lık model.

Corsair MP600 Pro LPX olarak geçen soğutuculu özellikli bir model.
Corsair MP600 PRO LPX CSSD-F1000GBMP600PLP PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD
DRAM Cache mevcut modellerden

Teknik özellikler:

Resmi Sitesi:

Fiyatlandırma:

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri