Halihazırda TT alt yapısı üzerinden Comnet internet kullanmaktayım 5 ay öncesine kadar hiçbir problem yoktu (var'dı ama çözülen problem'ler) bu seferki problem ise 70 - 75 mbps olarak aldığım hız 35'mbps düşürüldü 5 ay'dır şikayet etmekdik kurum bırakmadım Şikayet ettiğim kurumlar (KDK) ve hiçbir vasfı olmayan boşa para kazanan (Cimer ve BTK) sonuç ise standart copy paste cevaplar ciddi mana'da yoruldum bu ülkeden. Bu durumu nasıl çözebilirim ben başka türlü varmı öneriniz? @Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz @Tesla @Fikoloji ve diğer değerli dostlar.
VDSL kullanıyorum.
Bölgem'deki tüketici hakem heyetine gittim şikayet etmek için bize şikayet edemezsin vs vs tarzı cümleler kurdu zaten haz ettiğim yer değil haklı olduğum halde tüketici hakem kararına red veren birim'ler kendisi
Yıl olmuş: 2024 Ben internetimin daha hızlanmasını hatta artık fibere geçirilmesini beklerken internet hızım düşürülüyor
Ayrıca tt ekibi geldi bölgeme gerekli kontrolleri yaptı ve senin bölgendeki problem tt kaynaklı ve tt çözmez maliyetli dedi bu senin çözümün Fiber internet dedi.
Apartman dairesinde oturuyorum ve birlik beraberlik pek yok tek başıma halletmem lazım.
VDSL kullanıyorum.
Bölgem'deki tüketici hakem heyetine gittim şikayet etmek için bize şikayet edemezsin vs vs tarzı cümleler kurdu zaten haz ettiğim yer değil haklı olduğum halde tüketici hakem kararına red veren birim'ler kendisi
Yıl olmuş: 2024 Ben internetimin daha hızlanmasını hatta artık fibere geçirilmesini beklerken internet hızım düşürülüyor

Ayrıca tt ekibi geldi bölgeme gerekli kontrolleri yaptı ve senin bölgendeki problem tt kaynaklı ve tt çözmez maliyetli dedi bu senin çözümün Fiber internet dedi.
Apartman dairesinde oturuyorum ve birlik beraberlik pek yok tek başıma halletmem lazım.