- Bütçe
- 11-12 bin
- Marka Model Bilgisi
- NEXT
Merhaba İPS TV almaya niyetliyim Next YE-55GFSG7-4K 55" model tv nin özellikleri neler çok anlamıyorum ama chip on film olsun srgb ntsc oranı olsun hoparlörünün kalitesi olsun neler? bir tv den beklenen özellikleri ne kadar karşılıyor eksikleri varmı google android lisansının durumu nedir? Next YE-58020GFSG5 58" modelini incelemişsiniz lisansı L1 falandı, ama bunun incelemesini bulamadım. Mesela garantisininde 2 yıl olduğunu gördüm genelde 3 yıl veriliyor sanıyorum. Vestel 55u9500 tvnin hoparlörlerini beğenmiştim onun 20w mış bunun 16w yazıyor ayrıca vestelde dts filan yazıyor. tüm özellikleriyle almaya değer mi sizinde tavsiyelerinizle ve fikrimle karar vereceğim.
Birde ips ekran tv önerileriniz var mı? Arçelik marka tvlerde aklımda var servis ağının genişliği açısından Next in servisinin genişliğini ve kalitesini bilmiyorum pek.
Not: Bütçeden emin değilim değmeyen birşeyi ucuzda olsa almak istemem açıkçası erteleyebilirim, üzerine düşünebileceğim bir nokta. Şimdilik 11 bin civarında düşünüyorum.
Birde ips ekran tv önerileriniz var mı? Arçelik marka tvlerde aklımda var servis ağının genişliği açısından Next in servisinin genişliğini ve kalitesini bilmiyorum pek.
Not: Bütçeden emin değilim değmeyen birşeyi ucuzda olsa almak istemem açıkçası erteleyebilirim, üzerine düşünebileceğim bir nokta. Şimdilik 11 bin civarında düşünüyorum.