Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi İyi forumlar aranıza yeni katıldım! VESTEL RETRO Serisi alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tugito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

tugito

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
25 bin TL
Marka Model Bilgisi
Vestel RETRO NFK37201 Siyah 330 Lt No-Frost Buzdolabı
Herkese merhabalar, bugün tesadüfen @Adem Helvacı 'nın videolarına YouTube'da denk geldim.
Ardından kararlarımızı tekrar gözden geçirmem gerektiğini fark ettim. Bütçemiz çok olmamasına rağmen, buzdolabında bir şımarıklık yapıp;
Vestel RETRO NFK37201 Siyah 330 Lt No-Frost Buzdolabı almayı düşünüyorduk. Bu konu hakkında fikriniz nedir, 22 bin TL'ye kadar bulunabiliyor. Normalde 15-18 bin TL bandında çıkabilirdik. Eğer bu buzdolabı görseli dışında kötüyse o fiyatlara asla çıkmak istemiyoruz.
Almamız gereken diğer ürenler, açıkçası marka takıntımız yok çamaşır makinesi, fırın seti ve küçük ev aletleri. Fırın için kumtel retro seti vardı onu beğenmiştik. @Vesteloji @Murat ALA
Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi forumlar herkese

Son düzenleme:
Herkese merhabalar, bugün tesadüfen @Adem Helvacı 'nın videolarına YouTube'da denk geldim.
Ardından kararlarımızı tekrar gözden geçirmem gerektiğini fark ettim. Bütçemiz çok olmamasına rağmen, buzdolabında bir şımarıklık yapıp;
Vestel RETRO NFK37201 Siyah 330 Lt No-Frost Buzdolabı almayı düşünüyorduk. Bu konu hakkında fikriniz nedir, 22 bin TL'ye kadar bulunabiliyor. Normalde 15-18 bin TL bandında çıkabilirdik. Eğer bu buzdolabı görseli dışında kötüyse o fiyatlara asla çıkmak istemiyoruz.
Almamız gereken diğer ürenler, açıkçası marka takıntımız yok çamaşır makinesi, fırın seti ve küçük ev aletleri. Fırın için kumtel retro seti vardı onu beğenmiştik. @Vesteloji @Murat ALA
Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi forumlar herkese
Tesadüf ki daha yeni retro serisi ürünleri inceledik geçen hafta :D

Özellikle o şampanya rengi gibi olanı tam böyle 1950 leri anımsatıyor, diğerleri şekil olarak retro olsa da renkler fazla cafcaflı olunca bir an çakma retro hissi uyandırmadı değil hani :D

Yalnız bu ürünler litre anlamında bize küçük geldi. Öte yandan izolasyonunu beğendik. Vestel buzdolabı önermekten eskisi kadar korkmuyor olsam da genel tedirginliklerimizi de hemen şak diye bir kenara atamıyoruz.

Diğer yandan güvendiğimiz öteki yerli üreticimiz olan Arçelik 2020 2021 döneminde yaşattığı düşük kalorili kompresör faciasını tekrar yaşatırmı diye de korkuyoruz, İthal alalım deseniz Samsung vs diye güvenip öneriyoruz ki afedersiniz hizmet anlamında yeri geliyor diğer ithaller ile aynı lacivert oluyor Samsung efendi de..

Bu koşullarda Ben vestel buzdolabı almanızda sakınca görmedim, Retro serisi için özel bir uyarı yapmamı gerektirecek durum da yok, sadece litresine dikkat ediniz o kadar :ok

Tesadüf ki daha yeni retro serisi ürünleri inceledik geçen hafta :D

Özellikle o şampanya rengi gibi olanı tam böyle 1950 leri anımsatıyor, diğerleri şekil olarak retro olsa da renkler fazla cafcaflı olunca bir an çakma retro hissi uyandırmadı değil hani :D

Yalnız bu ürünler litre anlamında bize küçük geldi. Öte yandan izolasyonunu beğendik. Vestel buzdolabı önermekten eskisi kadar korkmuyor olsam da genel tedirginliklerimizi de hemen şak diye bir kenara atamıyoruz.

Diğer yandan güvendiğimiz öteki yerli üreticimiz olan Arçelik 2020 2021 döneminde yaşattığı düşük kalorili kompresör faciasını tekrar yaşatırmı diye de korkuyoruz, İthal alalım deseniz Samsung vs diye güvenip öneriyoruz ki afedersiniz hizmet anlamında yeri geliyor diğer ithaller ile aynı lacivert oluyor Samsung efendi de..

Bu koşullarda Ben vestel buzdolabı almanızda sakınca görmedim, Retro serisi için özel bir uyarı yapmamı gerektirecek durum da yok, sadece litresine dikkat ediniz o kadar :ok
Yorumunuz için teşekkür ederim ben durumumuzdan ve kendimden biraz bahsedeyim.
Önümüzdeki yıllarda evlenmeyi planlıyoruz. Artan kiralar ve ev alacak durumumuz olmadığı için var olan arsamıza konteyner ya da prefabrik ev yapmayı düşünüyoruz. Bu yüzden bütçemizi idareli kullanmak zorundayız zaten marka takıntısı olmayan minimalist insanlarız. Açıkçaksı videonuzu izledikten sonra beni en çok korkutan izolasyonu oldu elime bir kumpas alıp gidip ölçmek istedim. Malum konteyner olması durumunda izolasyon pek iyi olmayabilir.
Bunun dışında, fırında simferi önerdiğinizi biliyorum. En büyük problemimiz çamaşır makinesi onda da 10-12 bin TL'ye halletmek istiyoruz :) @Murat ALA

Önümüzdeki yıllarda evlenmeyi planlıyoruz. Artan kiralar ve ev alacak durumumuz olmadığı için var olan arsamıza konteyner ya da prefabrik ev yapmayı düşünüyoruz. Bu yüzden bütçemizi idareli kullanmak zorundayız zaten marka takıntısı olmayan minimalist insanlarız. Açıkçaksı videonuzu izledikten sonra beni en çok korkutan izolasyonu oldu elime bir kumpas alıp gidip ölçmek istedim. Malum konteyner olması durumunda izolasyon pek iyi olmayabilir.
Bunun dışında, fırında simferi önerdiğinizi biliyorum. En büyük problemimiz çamaşır makinesi onda da 10-12 bin TL'ye halletmek istiyoruz :) @Murat ALA
Ben o videoyu çektikten sonra çok eleştiren oldu ''Her şey izolasyon deeel'' vs diye fakat şu tarihe damgasını vuran 2023 Yazında izolasyon ve o katman kalınlığının ne kadar da önemli olduğu, dış sıcaklık basıncı artınca şişip kalan buzdolaplarından bir kere daha anlaşılmış oldu. Bu nedenle retro serisi için yukarıda izolasyonu belirtme gereği duymuştum.

Tabi ki arada kullanılan katman önemlidir, içerideki poli malzeme önemlidir doğrudur fakat o katman kalınlığının önemli olmadığını kimse iddia edemec. Isıcam mantığı dahi bunun bariz örneğidir. iki cam arasındaki hava katmanının oluşturduğu sıcaklık bariyeri dahi ciddi bir avantaj teşkil ediyorken o katmanın mesafesi ile içerisindeki malzemenin etki oranı elbette ki biz tüketicilerin beklentisini yüksek tuttmamıza neden olacaktır.

Fırın konusunda Arçelik için üretim yapan Silverline ürünlerine de bakabilirsiniz alternatif olarak.

@Murat ALA mikrofon sende :ok

Simfer yerine Arçelik almanız daha iyi olur servis konusunda. Çamaşır makinesi olarakta Grundig GPWM 92855 alabilirsiniz. Yetkili servise de +4 yıl ek garanti yaptırmayı ihmal etmeyin.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri