Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi İzmir için 18 btu klima önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Ronades

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
40 bin tl
Marka Model Bilgisi
Sigma
Herkese selamlar. İzmirde yaşıyoruz. Evimiz en üst kat. Salonumuz 25 metre kare. Binada yalıtım yok diye biliyorum. Şuan 12 btu lg dual eco klima takılı fakat yetersiz geliyor. Lg yi küçük odaya alıp salona yeni bir klima almayı düşünüyorum. Kaliteli birşey olsun istiyorum. Aklımda sigma plus var. Sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Kendini kısabilen tüketimleri çok düşük bir 18 lik alırsan çok zararı olacağını sanmıyorum en üst kat ve yalıtımsız olduğu için kaliteli bir klima takmalısın sıcaktan bayılmaması gerekiyor
18 Btü Midea Breezeless E
18 Btü Kaira veya Airfel arasında bütçenize göre tercihler yapabilirsiniz
12 btu kaliteli birşey alsam yeterli olur mu hocam?

Teşekkürler hocam. Gezinirken dayrelax markasını gördüm. Önerilen bir cihaz mıdır?
Midea xreme nin hemen hemen dengi bir klima midea uretimi
12 btu olanı adem abi şuan test ediyor tüketimi soğutması verimliliği güzel ama 18btu olan için yorum yapamam test verisi yok
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

12 btu olanı adem abi şuan test ediyor tüketimi soğutması verimliliği güzel ama 18btu olan için yorum yapamam test verisi yok
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Anladım hocam çok teşekkürler, bu klimayı listeme ekledim. 18 btu olanlar saçma bir şekilde çok pahalı. Bizimkileri ikna edebilirsem 12 btu dayrelax, sigma plus yada gree fairy almayı düşünüyorum. Yarın bayileri bir arayayım.

Anladım hocam çok teşekkürler, bu klimayı listeme ekledim. 18 btu olanlar saçma bir şekilde çok pahalı. Bizimkileri ikna edebilirsem 12 btu dayrelax, sigma plus yada gree fairy almayı düşünüyorum. Yarın bayileri bir arayayım.
Hocam Öncelikle btu konusunu iyi düşün derim fazla btu alırsan seni perişan edebilir.
Orta yolu bulman lazım.

İlk mesajda lg klima yetmiyor demişsin onun kompresör kalorisi düşük olduğu gücü yetmiyordur.
Veya klimayı kapasitesinden büyük alana vuruyorsunuzdur kaloride düşük olunca onunda yapacak birşeyi kalmıyordur.

Bizim öneri verdiğimiz ürünler senin evinin durumuna göre öneri verdiğimiz ürünler örneğin yalıtım yoksa enerji kaybı çoksa onu karşılayabilecek iyi bir klima şart
Buda kalorisi iyi bir klima demek o yüzdende fiyatları bir tık yüksek.

Öneri listesine gelecek olursak
İzmir gibi bir yerde nemde yüksek
Net 25m2 bir alana yalıtım yoksa güçlü ürün lazım
İlk önerim 12 btu midea easy pro
12 btu gree Fairy ( bu klimanın iç ünite bir tık sesli gelebilir )
12 btu sigma plus

Ha siz 25m2 den daha fazla alan veya enerji kaybı yüksek bir yeri soğutmak isterseniz onu iyice düşünmek lazım böyle bir durumda 12lik klima bile ekonomiye gecemez ekonomiye geçmesi kendini kısması zaman alır boşa çabalar enerji kaybı çok olur.

Bu ürün herşeyiyle xtremin aynısı abi birebir aynı ürün en ufak bir farkı yok

şuanki lg yetersiz geldiği için kararsızım mitsubishi veya brezeless falan alsanız olur ama onun harici xtreme sigma airfel yeterli olur mu bilemiyorum
Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım aslında
Üst kat + yalıtımsız
Alan 25m2 ama işte kapı kapalı olmalı açık kullanım olursa 12 lik yine yetmez
Bütçeyi artırıp ya iyi bir klima alınmalı 18lik yada kapalı kapı kullanılmalı yine 12lik güçlü bir ürün bakılmalı

Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım aslında
Üst kat + yalıtımsız
Alan 25m2 ama işte kapı kapalı olmalı açık kullanım olursa 12 lik yine yetmez
Bütçeyi artırıp ya iyi bir klima alınmalı 18lik yada kapalı kapı kullanılmalı yine 12lik güçlü bir ürün bakılmalı
18 lik ne tavsiye edersin hocam peki? Airfelin 18 liği kurtarır mı?

18 lik ne tavsiye edersin hocam peki? Airfelin 18 liği kurtarır mı?
Bütçeniz varsa 18 lik breezeless çok mantıklı olur kendini kısabilen başarılı bir cihaz
Bütçenşz yetmezse airfel veya kairanında 18 ligi yeterli olur zaten 18 ligini hepsi yeterli olur önemli olan alacağınız 18 lik az yaksın yeterli. Oyüzden çok enerji tüketen bir 18 lik sizi faturada üzebilir. Yada bütçeniz varsa brezeless veya krigaminezen 12 btü alın oda güzel olur

Bütçeniz varsa 18 lik breezeless çok mantıklı olur kendini kısabilen başarılı bir cihaz
Bütçenşz yetmezse airfel veya kairanında 18 ligi yeterli olur zaten 18 ligini hepsi yeterli olur önemli olan alacağınız 18 lik az yaksın yeterli. Oyüzden çok enerji tüketen bir 18 lik sizi faturada üzebilir. Yada bütçeniz varsa brezeless veya krigaminezen 12 btü alın oda güzel olur

Tamam hocam çok teşekkürler.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri