Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi izmir Ödemiş için Klima tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

recepakkalp

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30 bın ile 50 bin arası
Marka Model Bilgisi
mıtsubıshı electrık daıkın midea toshıba
merhabalar izmir ödemiş ilçesınde ıkamet edıyorum.maglum yaz aylarında 44-45 hata daha fazla sıcaklıklarada şahit oluyoruz.salonum 25 m2 cıvarında evım yalıtımsız.Evımde ısınmak amaçlı dogal gazım var.Klımayı sadece SOĞUTMA amaçlı istiyorum.evım dogu-guney-batı yonlerınde.gunun buyuk kısmını gunes gorerek gecırıyor.formlardan arastırıyorum marka ve model için kafamı cok karıstırıyor.en sonunda bu formu buldum derdımın dermanı burası olacak dıye dusunuyorum :))

Amacım sadece yaz aylarında calısacak yaklaşık senede 3-4 ay ev halkını sıcaktan koruyacak bıze rahat nefes aldıracak UZUN YILLAR SORUNSUZ kullanabılecegım servıs ve parça bakımından sorun yaşamayacagımıkıde bır arıza vermeyecek yagmura toza güneşin yakıcı sıcaklıgına maruz kalarak hemen arıza vermeyen klıma almak ıstıyorum.

1.arastırmalarıma gore mıtsubıshı electırık ın hangı modellerı benı uzmez ve beklentımı karsılar.
novıro Enviro ve hare modellerını tavsıye etmıyorlar.sebebını bılen varmı acaba.neden niçin? sizce de gecerlı bır sebepmı

2. Daıkın senskıra modelını pek ıyı degıl dıyorlar en az shıra modelını almamız gerektıgını yazıyoır formlarda.oyuzdende daıkınden bıraz korkar oluyorum.

3. ve en onemlısı SİZİN OZELLIKLE TAVSIYE ETTIGINIZ EDECEGINIZ KLIMA MARKA MODELI NEDIR dusuncelerınıze cok onem verıyorum ve sızınde fıkrınıze gore hareket edecem

butcem 30 ile 50 bın tl arası. ve 12 bın BTU almayı duusnuyorum.

Saygılarımla yardımlarınız için şimdiden çok tesekkurler

Bayındırda köyde ki kayınpederimin evi için lg 24 lük almıştım. Ödemiş servisi 1 gün sonra geldi. Gayet iyi bir servisti biz söylemeden 15 dk vakum yaptı odayı ölçüp iç üniteyi ortalayarak taktı takozlar vs eksiksiz yapıldı biz çok memnun kaldık eğer fiyat olarakda uygun yakalarsanız lg öneririm çünkü ödemiş servisi ilgili ve iyi.

teşekkur ederım.LG için de pek iç açıcı seyler okumadım.kendıne has bır uretımı yok mus başka markalara urettırıyormus.yada arcelık ce beko gıbı markaların aynısıymıs dıye dıuydum.ama tavsıyenızı goz onunde bulunduracam tesekkur ederım

1.arastırmalarıma gore mıtsubıshı electırık ın hangı modellerı benı uzmez ve beklentımı karsılar.
novıro Enviro ve hare modellerını tavsıye etmıyorlar.sebebını bılen varmı acaba.neden niçin? sizce de gecerlı bır sebepmı

Çünkü bu modellerin standart bir klimadan pek farkı yok, markası mitsubishi olduğu için yüksek fiyatla satılıyor.

Daıkın senskıra modelını pek ıyı degıl dıyorlar en az shıra modelını almamız gerektıgını yazıyoır formlarda.oyuzdende daıkınden bıraz korkar oluyorum.

Bu da aynı şekilde, aynı özellikler ve aynı sonuçları veren klimayı daha uyguna alabiliriz diye.

İki seçeneğe de bakarsak, kötü müdür dersek, kötü değildir. Ama aman aman bir farkı da yok.

Genelgeçer olarak Gree Pular, Sigma Comfort gibi ürünlerle başlanabilir. Ekonomik seviyede ise Airfel-Kaira ile başlanabilir öneriler. Bir tık daha bütçe varsa Midea Xtreme Save olabilir.

merhabalar izmir ödemiş ilçesınde ıkamet edıyorum.maglum yaz aylarında 44-45 hata daha fazla sıcaklıklarada şahit oluyoruz.salonum 25 m2 cıvarında evım yalıtımsız.Evımde ısınmak amaçlı dogal gazım var.Klımayı sadece SOĞUTMA amaçlı istiyorum.evım dogu-guney-batı yonlerınde.gunun buyuk kısmını gunes gorerek gecırıyor.formlardan arastırıyorum marka ve model için kafamı cok karıstırıyor.en sonunda bu formu buldum derdımın dermanı burası olacak dıye dusunuyorum :))

Amacım sadece yaz aylarında calısacak yaklaşık senede 3-4 ay ev halkını sıcaktan koruyacak bıze rahat nefes aldıracak UZUN YILLAR SORUNSUZ kullanabılecegım servıs ve parça bakımından sorun yaşamayacagımıkıde bır arıza vermeyecek yagmura toza güneşin yakıcı sıcaklıgına maruz kalarak hemen arıza vermeyen klıma almak ıstıyorum.

2. Daıkın senskıra modelını pek ıyı degıl dıyorlar en az shıra modelını almamız gerektıgını yazıyoır formlarda.oyuzdende daıkınden bıraz korkar oluyorum.

3. ve en onemlısı SİZİN OZELLIKLE TAVSIYE ETTIGINIZ EDECEGINIZ KLIMA MARKA MODELI NEDIR dusuncelerınıze cok onem verıyorum ve sızınde fıkrınıze gore hareket edecem

butcem 30 ile 50 bın tl arası. ve 12 bın BTU almayı duusnuyorum.

Saygılarımla yardımlarınız için şimdiden çok tesekkurler
Midea düşünür müsünüz? Madem uzun ömürlü ve a plus segment olsun...
Yalıtım işi biraz soru işareti lakin @gölge46 nında yalıtım yok diye biliyorum gayet memnun all easy pro modeli kullanıyor.

Ben yalıtım işine rağmen çalışırken işinin hakkını verecek ürün düşünmenizi tavsiye ederim.

cok tesekkur edrım.mıde xtreme save yı cok duydum.hatta @Adem Helvacı da cok begendıgını soylemsıtı vıdeonun bırınde.mıdea olabılır.butcem en faz 50 bın
Burası ana satış noktası. Tabii bayiden de fiyat almanız faydanıza...
İl ilçe olarak satış ve servis teyidi yapabilirsiniz.

Ben iklimsa sigma comfort kullanıyorum. Memnunum. Hatta çok memnunum... Belki cihaz yeterli değil ama evimin Yalıtım durumu ve il samsun olmasıda etkendir.

Midea için forumda epey kullanan arkadaşlar var. Onların kendi tecrübesini aktarması daha doğru olur. Onun dışında tavsiye vermem çokta etik değil 😊 sadece kullanıcı geri bildiriminden yorum yaparım 😊

teşekkur ederım.LG için de pek iç açıcı seyler okumadım.kendıne has bır uretımı yok mus başka markalara urettırıyormus.yada arcelık ce beko gıbı markaların aynısıymıs dıye dıuydum.ama tavsıyenızı goz onunde bulunduracam tesekkur ederım
Hocam Lg kendi lisansı ile gebze Arçelik fabrikalarında üretiliyor. Lg klima kılavuzunda bile Lg arçelik klima üretim aş diye geçiyor Ama iç ünite, dış ünite ve aradaki boruların bakır olması komprasörlerin daha kaliteli olması ve bazı teknik yönlerle ayrılıyor mesela lg 12 lik olan modelde 700 g akışkan gaz bulunuyor arçelikde daha azmış yada komprasörler daha düşük özellikli ve iç ünite dış ünite yüzeyleri daha küçükmüş lg ye göre bunuda bekoda çalışan bir teknik servis arkadaşıma çay içmeye gitmiştim o göstermişti tektek. Ama lg türkiye her ilde hatta ilçede aynı servis hizmetini sunmuyor bir yerde çok kötüyken bir yerde çok iyi olabiliyor Siz ödemiş diyince dediğim gibi aklıma 2 hafta önce yaptıkları montaj geldi 🙂 hatta konu açtım bendede 2 lg klima var wifi modülü taktırmak istedim yetkili servis 1 hafta gibi bir sürede lg türkiyeden 2 adet wifi modülü temin 5000 tl ye montajını gerçekletirdi bu durum da çok hoşuma gitmişti ama başka bir servis yüksek fiyat vermişti bir diğeri başından savmıştı 😅

Son düzenleme:
çok tesekkur ederım :) LG de olabılır.burdakı bayısıne gıdeyım en kısa zamandsa
Hocam fiyatlara dikkat edin ama belki aynı fiyata belki ucuza midea alabilme şansı olur. Ben 2 hafta önce mediamarktten 24 lük lg makineyi 39.990 tl ye aldım 6 taksit o yüzden benim için fiyat performans old. Midea konularında midea bayi numaraları vardı oralardan sa mutlaka fiyat alın ama mutlaka bayiden alın internet alımlarında midea montaj dahil olmama durumu varmış.

Tcl klimalarda çok güzel cihazlar ama servis yapılanmasının bir çok yerde çok kötü olduğu söyleniyor ödemişte tcl servisi hangi firma yapıyor onu araştırın yorumlara bakın olumluysa tercih edilebilir değilse hiç bulaşmayın.

Midea düşünür müsünüz? Madem uzun ömürlü ve a plus segment olsun...
Yalıtım işi biraz soru işareti lakin @gölge46 nında yalıtım yok diye biliyorum gayet memnun all easy pro modeli kullanıyor.

Ben yalıtım işine rağmen çalışırken işinin hakkını verecek ürün düşünmenizi tavsiye ederim.
Evet yalıtımım yok kardeşim
3 yıldır kullanırım yılın 8 ayında kış yaz şuana kadar sorununu görmedim bütçe varsa neden olmasın easy pro iyi bir makinadır

Yalıtımsız eve düşük kalorili ürün önermem sonra yetişmiyor soğutmuyor çok sesli çalışıyor gibi sorunlarla uğraştırır.

Evet yalıtımım yok kardeşim
3 yıldır kullanırım yılın 8 ayında kış yaz şuana kadar sorununu görmedim bütçe varsa neden olmasın easy pro iyi bir makinadır

Yalıtımsız eve düşük kalorili ürün önermem sonra yetişmiyor soğutmuyor çok sesli çalışıyor gibi sorunlarla uğraştırır.
ben de yalıtımsız dükkanda kullanıyorum 12lik aep kapılar açıkken 50m2ye hükmediyor 7/24 açık dükkan içi 26 derecelerde şu sıcak günlerde günlük ortalama 4/5 kw yakıyor

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri