Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Tüketici Hakları İzmir Viessman Koç Servis VAKUMSUZ MONTAJ VE KÖTÜ NİYETLİ DAVRANIŞ

umutqwerty

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba,

İzmir Buca Viessman dan klima aldım Adem Bey'in videolarını izledim hatta kendisine yorum yazıp cevaplamıştı o da önerince gönül rahatlığı ile aldım. Satış tarafında bir problem yaşamadım ancak servis tarafı tam bir rezalet ve kötü niyet ile karşılaştım.

1781107064046.webp

İzmir Buca Viessman Koç Servisi sabah ilk bize kuruluma geldi yanlarında vakum makinesi yok idi.
Vakum yapacakmısınız sorusuna istinaden evet yapacağız merak etme dediler.
Dış ünitenin montajını yaparlarken elektrik kablosu almak için iki dakika apartman girişine kadar indim ve geri geldim bakır borunun bağlantı koruyucu kapağını kapattılar ve klimayı açıp test etmek istediler.
Bende vakum yapılmadığını vakum yapacam demiştiniz diye hatırlattım bunun üzerine arabadan vakum makinesi alıp getirdiler aralarında birbirlerine bakışma ve fısırdaşmalar başladı.
Sözde vakum makinesini bağlayıp (ki oysa beni kandırmışlar) klimanın iki bakır borusundan birisini sokup 1 dakika 15 saniye beklediler kahveleri bitince çıkartıp çekip gittiler.
Nanometre takmadılar. Nano metreye iki kablo giriyor klimanın iki bakır borusundan nano metre kablosuda vakum cihazına gidiyor ne nanometre takıp olması gereken ölçü aralığında mı diye kontrol etmediler de iki boruyu vakumladılar birisini göz boyamak için taktılar onuda 1dk 15 saniye (kahveleri bitesiye kadar) bekleyip karşıdaki insanın gözünü boyayıp kötü niyetli davranıp gittiler.
Bari cihazı getirmiştin yanında duruyor kolunu uzatıp taksana nanometreyi bağlasana bağlanması gereken kabloları beklesene 15 dakika hadi 15 dakika beklemedin nanometreyi takıp olması gereken kabloları eksiksiz takıp bağlasana en azından cihaz olması gerektiğinden azda olsa vakumlansın adam kolunu uzatmayı üşenmiş olabilir bir boruyla nanometreyi takmadan göstermelik işlem yaptı.

Bu kadar sürenin yeterli olmucağını iletmeme ve en az 15 dakika yapılması gerektiğini cihazın sağlıklı çalışabilmesi için gerekli olduğuma iletmeme rağmen "Neden bu kadar istiyorsunuz? %5 performans fark ediyor sıfır cihaz" diyip yetişmemiz gereken yerler var diyip alel acele cihazı çalıştırıp fotoğrafını çekip gittiler.

Ben az vakum yapıldı sanırken meğer hiç yapılmamış nasıl olması gerektiği ile alakalı videolar izleyince durumu anladım ve servisin müşteriyi nasıl kandırıp kötü niyetli yaklaştığını.

Ben neye yanayım?
  • Benim için büyük bir miktar olan bir asgari ücretten fazla paramın çöp olduğuna mı yanayım?
  • Bu sürede daha fazla ödeyeceğim elektrik faturasına mı yanayım?
  • Cihazın performansının düşüşüne mi yanayım?
  • Cihazın ömrünün azalışına mı yanayım?
  • Hak arama mücadelesi verirken uğraşmak muhattap olduğum kötü niyetli insanlara, harcadığım zaman ve enerjiye mi yanayım?
  • Karşı tarafın tüketiciyi ... yerine koymasına mı yanayım?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri