Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Kaira marka klima nasıldır?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Yatak odası 9 luk, Salon 12 lik %100 ideal ürünler olur.
Airfel de rahatlıkla altından kalkar bu koşullarda.

Allah güzel günlerde oturmanızı nasip etsin evinizde :ok

@Adem Helvacı abi yetiş. Anlık Kaira 12.000BTU 9.999 düştü tekrar. Alayım mı, senden onay bekliyorum şuan.
Airfel mi Kaira mı farkı var mı? Kaira’da Wi-Fi var diye cezbetti.

Link burada
Kaira ve airfel aynı fabrikadan çıkan ürünler.
Kaira kullanıcısı olup pozitif dönüş yapan dostlarımız da var.
Teknik verilerini de teyit ettik.Satın almanda hiç sakınca yok abi yalnız rica ediyorum fiyata montaj dahil mi ve hatta montaj ekipmanları dahil mi teyit et.

Kaira ve airfel aynı fabrikadan çıkan ürünler.
Kaira kullanıcısı olup pozitif dönüş yapan dostlarımız da var.
Teknik verilerini de teyit ettik.Satın almanda hiç sakınca yok abi yalnız rica ediyorum fiyata montaj dahil mi ve hatta montaj ekipmanları dahil mi teyit et.
Açıklama şu şekilde;
7D5625B9-822F-462F-BE9D-5587DC93D7D9.jpeg

Abi son bişey dicem. Yatak odasına 9’luk demiştin. Onu da 12’lik alıp geçeyim mi acaba. Yani 2 adet mi alsam?
Bi yandan da üründen çekiniyorum memnun kalmazsam diye
Sen 12 lik al, ortama göre o 9 luk kapasite ile çalışacak şekilde dengeler kendisini merak etme.
Ürün kötü değil ancak ultra süper mega bir yazılım algortiması da bekleme. Mesela uzaktan kumandası fiyatına göre bir ürün, Yanılmıyorsam follow me desteği yok bunda.

Performans anlamında üzmez. ısıtır, soğutur, arıza anlamında dayanıklıdır fakat konfor koşulu anlamında sunacakları bedeli kadardır.

Klimanın üreticisi de tabanı da belli olduğu için dayanım ve teknoloji olarak sorun yok.

Fallow Me desteği nedir?
Beni hisset özelliği.

Özellikle ısıtma modunda kullandığım özellik.

Sıcaklık değerini iç ünitenin üstündeki değil kumandanın üstündeki sensörden ölçümler.

Bu şekilde kumandanın olduğu yere göre sıcaklık ayarlaması yapar. Tek şart, kumandanın klimayı göreceği vir yerde olması.

Anladım abi. Eşim diyor ki Urfa sıcağında, güney cepheli odaya 12.000 olmaz ? Urfada 12’lik kültürü yok cidden.
Ben konuları karıştırmadım ise , kuzey ve doğu cephe değilmiydi? ? Yani vestel arçelik olsa sonuna kadar haklı da midea üretimleri tahmin edilenin üstünde sonuçlar veriyor. Tüketim verilerinin düşük olması sayesinde 2t saat esaslı çalışınca ben sorun yaşanmayacağını düşünsem de yine de bölgedeki vir ustamızdan da görüş alın elbette ?

Ben konuları karıştırmadım ise , kuzey ve doğu cephe değilmiydi? ? Yani vestel arçelik olsa sonuna kadar haklı da midea üretimleri tahmin edilenin üstünde sonuçlar veriyor. Tüketim verilerinin düşük olması sayesinde 2t saat esaslı çalışınca ben sorun yaşanmayacağını düşünsem de yine de bölgedeki vir ustamızdan da görüş alın elbette ?
Abi bir konuda mesaj yazdım bakabilir misin sana zahmet.

Tamam abi madem öyle. Ben 2 tane alayım getirsin servis. Yatak odası okey zaten.
Diğerini de çok çok açmadan iade ederiz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri