Şanlıurfa’da soğutma için kullanacağım. Geçen ay fiyatı bayağı iddialıydı. Yine bir indirim denk gelirse önerir misinix?
Edit: Link burada
@Adem Helvacı
@Adem Helvacı
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet önerilebilir, Midea tarafından üretilen, Midea Prime ile eşdeğer üründür. Ufak tefek eksiltmeleri her markada olduğu gibi mevcuttur ancak genel anlamdaki soğutma performansını olumsuz etkilemez.Şanlıurfa’da soğutma için kullanacağım. Geçen ay fiyatı bayağı iddialıydı. Yine bir indirim denk gelirse önerir misinix?
@Adem Helvacı
Şuan 10.000 TL fiyatı. Bu paraya alınabilir olan bu mudur? Bu fiyat bandında Farklı tavsiyelere açığım @Adem HelvacıEvet önerilebilir, Midea tarafından üretilen, Midea Prime ile eşdeğer üründür. Ufak tefek eksiltmeleri her markada olduğu gibi mevcuttur ancak genel anlamdaki soğutma performansını olumsuz etkilemez.
Kesinlikle aktif olarak kullandığım bir özelliktir. Telefondaki uygulamadan klimaya erişebilmek bence de nimet. o 300tl fark da zaten wifi kit parasıAirfel ile aralarında 300 TL var. Fakat Kaira’da Wi-Fi özelliği var. Uzaktan çalıştırmaya yarıyor diye biliyorum. Bu da Şanlıurfa sıcağında benim için nimet olur. Eve gitmeye yakın soğuturum.
O rezil cümleyi kullanmak istemesem de ''Bunlar daha iyi günlerimiz''@Adem Helvacı Klima 15.000’e cıkmış durumda. Daha 2 ay önce hepsiburada üzerinde 8.999 idi.![]()
Tamam da Airfel falan hep aynı fiyat hala. Buna noldu birden?O rezil cümleyi kullanmak istemesem de ''Bunlar daha iyi günlerimiz''
İlgi görmüştür, satıcıları fırsatı değerlendirmek istemiştir, ilk parti mal bitmiştir, ikinciyi istedilerse yüksek fiyattan gelmiştir vs birçok sebebi olabilirTamam da Airfel falan hep aynı fiyat hala. Buna noldu birden?
Şansım işte. Bana ne önerirsiniz, fiyatlar yükselmeden alayım.İlgi görmüştür, satıcıları fırsatı değerlendirmek istemiştir, ilk parti mal bitmiştir, ikinciyi istedilerse yüksek fiyattan gelmiştir vs birçok sebebi olabilir![]()
Şansım işte. Bana ne önerirsiniz, fiyatlar yükselmeden alayım.
Oturma odam ve yatak odam için.
Oturma odası 20-25 m2 doğu güney cephe
Yatak odam batı 20 m2
Bu metrekarelere kaçlık almalıyım? @Adem HelvacıŞansım işte. Bana ne önerirsiniz, fiyatlar yükselmeden alayım.
Oturma odam ve yatak odam için.
Oturma odası 20-25 m2 doğu güney cephe
Yatak odam batı 20 m2
anormal derecede izolasyon zaafiyeti olmayan bir alan ise 12 lik bu klimalar rahatlıkla yeter.Bu metrekarelere kaçlık almalıyım? @Adem Helvacı
Baktım sepette %20 indirim var doğru fakat 12.000 BTU Midea Xtreme 14.000’e geliyor, beni biraz aşıyor. Evlilik sürecinde malum eksik cok.Daha bugün konu açtım, klimalarınızı fırsat varken şimdiden alın diye.
Airfel yine bakabilirisniz eğer fiyatları aynı diyorsanız. FG Europe Ramazan kampanyasına da bakabilirsiniz, %20 indirim yaptıklarını iddia ediyorlar.
Airfel candır o zaman.Baktım sepette %20 indirim var doğru fakat 12.000 BTU Midea Xtreme 14.000’e geliyor, beni biraz aşıyor. Evlilik sürecinde malum eksik cok.
10.000-10.500 civarı bir şeyler bulsam mis olacak.
WiFi özelliği var mı onda?Airfel candır o zaman.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.