Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Karaca robotea kullanan var mı önerir misiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bizzare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
metale devam ozaman
tesekkurler
Çay tiryakisi biri olarak Kahramanmaraş a gitmişken bakırcılar çarşısından yani üretim yerinden bakır çaydanlık aldık.Sonuç hüsran öyle aman aman fark yok.

bu aletten var yok otomatik demleme falan hikaye.

en güzeli imkan varsa odun ateşinde semaver imkan yoksa çelik çaydanlık , kireçsiz su, kaliteli çay ve uzun demleme süresi.

Çay tiryakisi biri olarak Kahramanmaraş a gitmişken bakırcılar çarşısından yani üretim yerinden bakır çaydanlık aldık.Sonuç hüsran öyle aman aman fark yok.

bu aletten var yok otomatik demleme falan hikaye.

en güzeli imkan varsa odun ateşinde semaver imkan yoksa çelik çaydanlık , kireçsiz su, kaliteli çay ve uzun demleme süresi.
Bakır alma. Kalaylama istiyor yani sağlıksız. Semaverde sözenler öneririm. Ben şunu kullanıyorum, cam balkonda odun kömürüyle dumansız semaver yapıyorum. Çayı soğuk suda demleyince güzel oluyor. Ayrıca hazır su kullanıyorum.
1000021453.jpg

Bakır alma. Kalaylama istiyor yani sağlıksız. Semaverde sözenler öneririm. Ben şunu kullanıyorum, cam balkonda odun kömürüyle dumansız semaver yapıyorum. Çayı soğuk suda demleyince güzel oluyor. Ayrıca hazır su kullanıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 15427
sen işle uğraşıyorsun hocam hep soracak oluyorum?

yani aslında almayı düşünoyurm en kötü piknikte kullanırız.

odun kömürüyle nasıl yapıyorsun peki neyle tutuşturuyorsun?

Bir tanıdıkta vardı, çok da matah bir şey değil. Bazı şeyler eski usul kalmalı bence, bir çay keyfimiz var. Herkesin çay demleme stili ve aradığı lezzeti farklı, o nedenle memnun etmeyebiliyor.

sen işle uğraşıyorsun hocam hep soracak oluyorum?

yani aslında almayı düşünoyurm en kötü piknikte kullanırız.

odun kömürüyle nasıl yapıyorsun peki neyle tutuşturuyorsun?
Biz samsunda evlere tamir hizmeti sunuyoruz. Mesela evinize 2 ustamız geliyor a'dan z'ye tüm evdeki tüm elektrik su doğalgaz işlerini yapıyor. Google reklamları ile müşterilere ulaşıyoruz. Tek ekip geldiği için de tek tek usta çağırmaya kıyasla ucuza geliyor.

Sitelerimiz :
www.hizliusta.com.tr
www.samsuntesisatci.net
www.atakumtesisat.net

Odun kömürünü 1 yemek kaşığı reşo yakıtı ile tutuşturuyorum. Kömür kor olana kadar tütüyor. Kor olduktan sonra içeri alıyorum. Yalnız püf nokta odun kömürü tozsuz tane tane olacak. Yoksa isi bitmez. Sözenler marka olanlar çelik malzeme, sacı kalın. Ayrıca musluğu akıtmıyor.

Biz samsunda evlere tamir hizmeti sunuyoruz. Mesela evinize 2 ustamız geliyor a'dan z'ye tüm evdeki tüm elektrik su doğalgaz işlerini yapıyor. Google reklamları ile müşterilere ulaşıyoruz. Tek ekip geldiği için de tek tek usta çağırmaya kıyasla ucuza geliyor.

Sitelerimiz :
www.hizliusta.com.tr
www.samsuntesisatci.net
www.atakumtesisat.net

Odun kömürünü 1 yemek kaşığı reşo yakıtı ile tutuşturuyorum. Kömür kor olana kadar tütüyor. Kor olduktan sonra içeri alıyorum. Yalnız püf nokta odun kömürü tozsuz tane tane olacak. Yoksa isi bitmez. Sözenler marka olanlar çelik malzeme, sacı kalın. Ayrıca musluğu akıtmıyor.
Allah bol berabet versin.

teşekkürler alırsam aklımda.👍

Son düzenleme:
evde nasıl çözüm önerirsiniz en iyi çay için semaver evde zor olur ve kalabalık aile değiliz.Soğuk su ile çay nasıl demlenir bilmiyorum....

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri