Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Klima alıp almama endişesi?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Teşekkürler hocam. Kendi çapımda çizmeye çalıştım. Balkon küçük ve dolu 2 tarafta dolap var oraya olmayacaktır. Bina dış tarafa takılması gerekiyor anladığım kadarıyla. Güneş alan bir yer. Nasıl takılır artık bilemiyorum.

Benim klima takılmasını uygun gördüğüm yeri belirttim. Belki koşu bandı tarafına da takılabilir artık neresi uyar bilemiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 25312

Rica ederim

iç ünite nin tek oda için çalışması sağlıklı olut

Evde kaç kişi yaşıyor

Kaçıncı kat ? Zemin ise evin altında ne var?

Bina yalıtımlımı ?

Salon pencere en boy ölçüleri?

Tavan ölçüsü?1000124499.webp1000124499.webp

Evde 3 kişiyiz. Pimapenlerin yalıtımı çok iyi değil. Merkezi ısıtma mevcut. Petekli şekilde.

Pencere 220 genişlik 194 yükseklik. Tavan standart 265 cm civarı. 3 kişi yaşıyoruz. 4 ncü kat. 9 katlı bina. Bina pimapen dışında ne kadar iyi yalıtıma sahip bilmiyorum. Ancak ön cephede yatılım sorunları yaşanıyor.

Bina yaklaşık 4 yıllık. Müteahhitle zaten sorunlar yaşıyoruz. Otopark üstünün yalıtımını kötü yaptığı için otopark su alıyor. Ve bahsettiğim ön cepheden de bazı binalar su alıyormuş. Biz arka taraftayız.

Pencere 220 genişlik 194 yükseklik. Tavan standart 265 cm civarı. 3 kişi yaşıyoruz. 4 ncü kat. 9 katlı bina. Bina pimapen dışında ne kadar iyi yalıtıma sahip bilmiyorum. Ancak ön cephede yatılım sorunları yaşanıyor.

Bina yaklaşık 4 yıllık. Müteahhitle zaten sorunlar yaşıyoruz. Otopark üstünün yalıtımını kötü yaptığı için otopark su alıyor. Ve bahsettiğim ön cepheden de bazı binalar su alıyormuş. Biz arka taraftayız.
İhticınız 9000 btu

Bu ürün gayet iyi işinizi fazlasıyla görecektir

Fiyatlar yukarıya doğru gidiyor güvenilir bir yerden bir an önce sipariş geçmekte yarar var

İhticınız 9000 btu

Fiyatlar yukarıya doğru gidiyor güvenilir bir yerden bir an önce sipariş geçmekte yarar var

Bosch Climate 3000i , mide extreme save ile bire bir aynı ürün gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz

İhticınız 9000 btu

Teşekkürler ben hep 12 BTU uygundur diye düşünüyordum. Almışken 12 almanın ekstra bir faydası olmaz mı ki? Arada fiyat farkı da çok az.

Kırmızı ile çizdiğiniz yere klima yerleştirilmeli diye anladım. Orada pencere yok pencereye kadar boru çekmeleri gerekecek o zaman.

Bu ürünün 9000 btuluğu size uygun... Bir dakika

Size uygun olan aynı serinin 9000 liği

Size uygun olan aynı serinin 9000 liği
Çok teşekkür ederim. Zamanınızı bana ayırıp yardımcı oldunuz. Allah razı olsun 🙏

Rica ederim

Sizdende
Tekrar rahatsız ediyorum sizi hocam. Ailemle konuştum. Keşif olsa daha iyi olabilir diyorlar. Bosch'u araştırınca keşif diye birşey bulamadım. Çok gerekli olur mu sizce? Ne bilim 4 ncü katta dış üniteyi takmaları zor olabilir ekstra ücret çıkartırlar mı? mecbur olursa ödeyeceğiz ama sorayım dedim.

Teşekkürler hocam. Kendi çapımda çizmeye çalıştım. Balkon küçük ve dolu 2 tarafta dolap var oraya olmayacaktır. Bina dış tarafa takılması gerekiyor anladığım kadarıyla. Güneş alan bir yer. Nasıl takılır artık bilemiyorum.

Benim klima takılmasını uygun gördüğüm yeri belirttim. Belki koşu bandı tarafına da takılabilir artık neresi uyar bilemiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 25312
Bence mantıklı değil klima sol veya sağ duvardan 50cm uzakta olması gerek oraya takılırsa bu kural olmuyacak benim fikrimce.30cm de olabilir o kural

Son düzenleme:
Tekrar rahatsız ediyorum sizi hocam. Ailemle konuştum. Keşif olsa daha iyi olabilir diyorlar. Bosch'u araştırınca keşif diye birşey bulamadım. Çok gerekli olur mu sizce? Ne bilim 4 ncü katta dış üniteyi takmaları zor olabilir ekstra ücret çıkartırlar mı? mecbur olursa ödeyeceğiz ama sorayım dedim.
Estağfurullah
Takıldığınız şeyleri sorun lütfen

Bosch un keşif hizmeti yok

Odanızın yanındaki balkon uzak kalıyor , balkona dış ünite yi konumlandırma için işarerlediğim yerin tam karşısına iç üniteyi koyabilirsiniz veya işaretlediğim yere iç ünite konumlandırma isterseniz vinç gerekebilir

Şöylede yapabilirsiniz samsung müşteri hizmetlerini arayıp ücretsiz sanal keşif yapabilirsiniz bosch dan sipariş geçersiniz (samsung odalara yüksek btu öneriyor size (9000 btu) gayet uygun

Estağfurullah

Odanızın yanındaki balkon uzak kalıyor , balkona dış ünite yi konumlandırma için işarerlediğim yerin tam karşısına iç üniteyi koyabilirsiniz veya işaretlediğim yere iç ünite konumlandırma isterseniz vinç gerekebilir

Şöylede yapabilirsiniz samsung müşteri hizmetlerini arayıp ücretsiz sanal keşif yapabilirsiniz bosch dan sipariş geçersiniz (samsung odalara yüksek btu öneriyor size (9000 btu) gayet uygun
Tamamdır hocam tekrardan teşekkür ederim.

Estağfurullah

Bence mantıklı değil klima sol veya sağ duvardan 50cm uzakta olması gerek oraya takılırsa bu kural olmuyacak benim fikrimce.30cm de olabilir o kural
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri