Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima Alma Kararsızlığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlackX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

BlackX

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30000
Marka Model Bilgisi
Belirsiz
İyi Günler bundan 3 ay felan önce hitachi klima almıştım ama vakumsuz montaj ve hatalı ürün olduğu için iade verdim şimdi ne alacağımı hiç bilmiyorum bana oda 15 m kare ortalama belki daha küçüktür az yakan çok kaçan bir klima arıyorum forumda fujitsu klima konularına baktım gerçekten enerji tasarufu çok iyi ama kararsızılık insanı çileden çıkarıyor yardımcı olacak varsa bi el atsın lütfen oturduğum yer istanbul esenyurt

İyi Günler bundan 3 ay felan önce hitachi klima almıştım ama vakumsuz montaj ve hatalı ürün olduğu için iade verdim şimdi ne alacağımı hiç bilmiyorum bana oda 15 m kare ortalama belki daha küçüktür az yakan çok kaçan bir klima arıyorum forumda fujitsu klima konularına baktım gerçekten enerji tasarufu çok iyi ama kararsızılık insanı çileden çıkarıyor yardımcı olacak varsa bi el atsın lütfen oturduğum yer istanbul esenyurt
Bende birkaç gündür klima araştırıyorum 18.000 btu klima alıcam ama kafam çok karışık airfel diyorlar ama 2 yıl garanti 3 yıl kompresör garantisi sunuyor ve bu bana az geliyor. Kaira da aynı şekilde garanti sunuyor. Ben ise gree alphro'ya daha yakınım 6 sene garanti sunması epey işime gelir. İndirime girerse LG Dualcool Plus PC18SQ da alabilirim. Tabii elektrik fiyatlarının da epey arttığı bu dönemde ne kadar elektrik tükettiği de önemli. Midea xtreme 18000 için fiyat teklifi aldım 50.000 dediler mitsubishiler bundan 10-20k daha fazla ne yazık ki bütçeyi aşıyor. Post açtım ama yardımcı olan biri de çıkmadı.

Bende birkaç gündür klima araştırıyorum 18.000 btu klima alıcam ama kafam çok karışık airfel diyorlar ama 2 yıl garanti 3 yıl kompresör garantisi sunuyor ve bu bana az geliyor. Kaira da aynı şekilde garanti sunuyor. Ben ise gree alphro'ya daha yakınım 6 sene garanti sunması epey işime gelir. İndirime girerse LG Dualcool Plus PC18SQ da alabilirim. Tabii elektrik fiyatlarının da epey arttığı bu dönemde ne kadar elektrik tükettiği de önemli. Midea xtreme 18000 için fiyat teklifi aldım 50.000 dediler mitsubishiler bundan 10-20k daha fazla ne yazık ki bütçeyi aşıyor. Post açtım ama yardımcı olan biri de çıkmadı.
Gree ve Midea'da 6 Yıl Garanti için her yıl bakım şartı var fakat, onu belirteyim.

Gree ve Midea'da 6 Yıl Garanti için her yıl bakım şartı var fakat, onu belirteyim.
Baymak elegant plus uv 18 de fena değil gibi 5 yıl garantisi var. Airfel için iyi diyorlar ama özellik olarak çok boş bir klima. Auto clean gibi bir sürü özellikten mahrum kalmış. Baymak bu konuda daha iyi gibi siz ne dersiniz?

Baymak elegant plus uv 18 de fena değil gibi 5 yıl garantisi var. Airfel için iyi diyorlar ama özellik olarak çok boş bir klima. Auto clean gibi bir sürü özellikten mahrum kalmış. Baymak bu konuda daha iyi gibi siz ne dersiniz?
Klimanın üretici aux firması çinli ve kötü bir firma baymak klimada sıkıntı yaşarsınız bi sıkıntı yaşadığınızda size pek yardım etmiyeceklerdir. 2sene sonra kliması değişmiş tüketici bile var. Klimada en büyük problemlerden biri müşteri dönüşlerine göre sensör tolerans değerinin 4ile5 arası olması normalde klimalarda 1,5 sensör tolerans değeri var 29 klimayı ayarlasanız bile klima 23 24 yapmaya çalışıyor odayı diğerisi klima koku yapıyor çoğu kişi bundan şikayetçi ve diğer mesajınız için ise klima kompresörlerinin garantisi önemli değil çünkü yeni klimaların kompresörleri çok fazla testlerden geçiyor kompresörün patlaması çok zor ondan normal garantiye bakmanızı tavsiye ederim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri