- Bütçe
- <33000
- Marka Model Bilgisi
- Klima
.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Samsung klimalar alüminyum kondanserli olduğu için ömür açısından bakır kondanser gibi güven veremiyor. Kaira, Airfel gibi markalar tercih edilebilir gibime geliyor.
Hayır. Alüminyum malzemeyi korozyondan korumak için dışına kaplama yapılmış.![]()
WindFree™ Premium Plus Duvar Tipi Split Klima (Wi-Fi Özellikli) | Samsung Türkiye
WindFree™ Premium Plus Duvar Tipi Split Klima (Wi-Fi Özellikli) (AR24BXCAAWK/SK) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Klima Sistemleri ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
DuraFin™ ve DuraFin™ Plus diye iki şeyden bahsedilmiş DuraFin Plus Bakır renkli alüminyum kondanserli mi?
Bilemedim ya sonuçta fazla suyla buluşmayacak motor ancak nemden etkilenebilir, Airfel de 2 yıl normal 3 yıl motor garantisi veriyor bana az geldi fiyat olarak da 2 bin tl ucuzHayır. Alüminyum malzemeyi korozyondan korumak için dışına kaplama yapılmış.
Piyasada para karşılığı ürün güzellemesi yapan o kadar çok alan ve kişi var ki toplumun genel kanısı da zaten ''birisi bir ürünü övüyor ise kesin parayı yemiştir'' şeklinde oluyor.Şeffaflık yok bazı firmalarda LG yazmış mesela bakır diye samsung da o yok mesela o konuda sanki gizli saklı bir şey yapıyormuş gibi yazmamışlar, bence de ben kendim evde yapıp satan butik bir firma dahi olsam forumlarda iyisiyle kötüsüyle konuşulsun eleştirilsin diye ürün yollardım, samsung kocaman firma 1 klima koymaz herhalde,bu şeffaflıktan başımız dertte zaten buzdolabını alırken de buradan tavsiye almıştım o zaman da harıl harıl mağazada ürün arkasına bakmaya çalışıyordum ki motorun markasını göreyim, hadi ürün sayfasına yazmayın ama detaylı pdf kitapçık yükleyin ki ilgilisi en azından oradan baksın, ne hangi malzemeden yapılmış, hayrına almıyoruz para ödüyoruz
@Adem Helvacı merhabalar abi tam buz dolabı arayışına girmisken senin YouTube rt46 Samsung aldığın videonu gördüm ondan öncede epeyce bir araştırma yaptim Profilo düşünüyordum baktım teknoloji ilerlemesi göremedim onda kompresör vsvs geri gittim bayiden rt62 Samsung aldım geldi kuruldu faal şuan merak ettim etikete baktım versiyon.07 imiş ,Allah inşallah sanada banada alan herkesede hayırlı eylesin pişman etmesin,bu arada inceleriz deki rt46 görselleri çalışmıyor mu bendemi sorun var bilemedim merak etmiştim baktım açmadı resimleri pc dede açmadıPiyasada para karşılığı ürün güzellemesi yapan o kadar çok alan ve kişi var ki toplumun genel kanısı da zaten ''birisi bir ürünü övüyor ise kesin parayı yemiştir'' şeklinde oluyor.
Şu Midea markasına geçmiş yıllarda benim kadar muhalefet eden yoktur, belki arasam bulurum o dönem yazdıkarımı. Muhalefet ediyordum çünkü şu an görüşmesek de bir kardeşimiz de bu konuda Mideanın eski distribütörüne karşı çok mücadele vermişti hatalı politikaları nedeniyle. Sonra adamlar o kardeşimizin öngördüğü üzere iflas bayrağını çekti, O gruba bağlı servisler tüketicilere hizmet vermedi, yedek parçalar bulunamamaya başladı insanlar mağdur oldu vs vs. Sonra Distribütör değişti, başka bir grup aldı ve adamlar kendileri benimle irtibat kurup test amaçlı ürün göndermek istediklerini belirttiler.
Hay hay dedim, klima geldi, söktük parçaladık dağıttık, tüm kodlarına ve tüketim verilerine, içinde kullanılan kompresörün koduna kadar halka paylaştık.
Beni şaşırtan ise, adamların ''Korkacak bir şeyimiz yok, malımıza da hizmetimize de güveniyoruz'' demeleri oldu.
Biz paronayaklar güvenmedik tabi, ben adamlara dedim ki ''Bak kardeş, bu model yemleme olabilir, önce iyi malı gösterip arkasından kötüyü çakmaya kalkabilisiniz millete, bakın önümüzdeki sene gelecek olan malın bunun aynısı olacağının garantisini verebilecekmisiniz?'' dedim. İnanırmısınız ''HAYIR'' dediler.
''HAYIR Çünkü daha iyisi gelecek'' dediler
Hakikaten bir sonraki sene samimiyetle yazıyorum çok daha iyi ürünleri geldi, onu da aynı şekilde söküp parçaladık ve yayınladık.
Yetmedi abi DAHA DA İYİSİ geldi onu da söküp parçaladık yayınladık.
Bu yaza girmeden önce davet ettikleri toplantılarında baktım iki yeni model daha sahaya girmeye hazırlanıyor, dedim ki ''Sökerim''
Diyeceğim o ki 3 yıldır bu adamlar benden, ben onlardan tek bir kuruş ama tek bir kuruş dahi bir çıkar beklemeksizin karşılıklı bu şekilde ilerliyoruz güven esasına dayalı şekilde.
Yani istenirse yapılabilir, bakın siz ne dediniz ''Samsung'a bir klima koymaz herhalde'' yahu adamlar 3 klima yollamış 3 ü de halen bizde senelerdir bu mantıkla ilerliyoruz, daha geride incelenmeye devam edilecek modeller var.
Yıllar önce yaptığımız anlaşmada olduğu gibi yeni modeller geldiğinde en eskinin ''testleri bitti'' diye karar verdiğimizde ise bunu firma adına (benim gönlümden öyle geçti), bir Devlet Hastanesinin ihtiyacı olan bir odasına taktırtırız diye de düşünüyorum.
Bizde işler böyle karşılıklı güvenerek, inanarak, iyi niyetli şekilde ilerliyor. Bazı firmalarla gönül bağı üzerinden, bazıları ile ticari yuvarlanıp gidiyoruz.![]()
Çözecez fotoğrafların yüklenmeme sorununu.@Adem Helvacı merhabalar abi tam buz dolabı arayışına girmisken senin YouTube rt46 Samsung aldığın videonu gördüm ondan öncede epeyce bir araştırma yaptim Profilo düşünüyordum baktım teknoloji ilerlemesi göremedim onda kompresör vsvs geri gittim bayiden rt62 Samsung aldım geldi kuruldu faal şuan merak ettim etikete baktım versiyon.07 imiş ,Allah inşallah sanada banada alan herkesede hayırlı eylesin pişman etmesin,bu arada inceleriz deki rt46 görselleri çalışmıyor mu bendemi sorun var bilemedim merak etmiştim baktım açmadı resimleri pc dede açmadı
Babacan seninle sadece klimadaş değil bir de buzdolabıdaş olduk desene@Adem Helvacı merhabalar abi tam buz dolabı arayışına girmisken senin YouTube rt46 Samsung aldığın videonu gördüm ondan öncede epeyce bir araştırma yaptim Profilo düşünüyordum baktım teknoloji ilerlemesi göremedim onda kompresör vsvs geri gittim bayiden rt62 Samsung aldım geldi kuruldu faal şuan merak ettim etikete baktım versiyon.07 imiş ,Allah inşallah sanada banada alan herkesede hayırlı eylesin pişman etmesin,bu arada inceleriz deki rt46 görselleri çalışmıyor mu bendemi sorun var bilemedim merak etmiştim baktım açmadı resimleri pc dede açmadı
@Adem Helvacı ?aynen abi öyle oldu valla, ek Garanti sordum 2bin dediler sıcaklar vs derken çıkıpta servise ugrayamadim e garanti aklımda ama akıllı wi-fi merak ettim ??Babacan seninle sadece klimadaş değil bir de buzdolabıdaş olduk desene
Aman abi bak buzdolabını egaranti.com sitesine kayıt etmeyi ve ek garanti yaptırmayı unutma lütfen.
Ayrıca sana yakın zamanda benim buzdolabında kullandığım akıllı wifi prizi ile ilgili de bilgileri atarım.
Model kodunu yollayıp servis arkadaştan bilgi istedim bakalım ne diyecek.Selamlar abilerim @Adem Helvacı @Murat ALA Samsung Windfree Elite Pm1.0 aldık, klimayı 2 haftadır kullanıyorum, performansı soğutması çok güzel, dış ünite görsellerini atıcam aklıma birkaç şey takıldı sormak istiyorum, dış kondanserler bakır galiba görünüşü kaplama gibi değil ilk geldiğinde parlak sarı kaplama gibiydi ama şuan tam bakır rengi denecek gibi, bakırsa sevinirim ama o kadar koruma katmanı falan demişler borularda siyah siyah nokta nokta lekeler oluşmuş, normal bir süreç mi bu.
Ekli dosyayı görüntüle 6225Ekli dosyayı görüntüle 6226
Abi son durum nedir? @Adem HelvacıModel kodunu yollayıp servis arkadaştan bilgi istedim bakalım ne diyecek.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.