- Bütçe
- 70000
- Marka Model Bilgisi
- Baymak, Midea-TLC- Airfel ,Arçelik , Lg
Merhaba yeni evim için 3 klima ihtiyacım var, forumda baya bir başlık ve mesaj okudum kafam daha da karıştı.
Ev Bodrum Turgutreis'te ,2 katlı binanın üst katı, 4 cephe ,çatı yok dış üniteler buraya konacak , klimalar ısıtma (sadece klima) ve soğutma için kullanılacak . Salon ve 1 yatak odasının tesisatı hazır var , bir oda için delik açılacak
Salon(18000btu) ve 2 yatak odasına(9000btu) toplam 3 klima alacağım
Salon ve 1 yatak odasının
Salon (amerikan mutfaklı) 25m² + 9m² isicamli cam balkon Total 35m² civari
Yatak odaları 10 ve 15 m²
3 klima aynı marka olsun istiyorum.
Bütçe 60-70 bin arası toplam 3 klima için
Ofisimde baymak elegent plus 12 BTU var, 13m² bir oda ısıtma ve sogutmasindan çok memnunun hatta fazla geliyor en kısık halinde bile, 7 yıldır kullanıyorum hiç bakım görmedi sıkıntısız maşallah, baymak elegant primelari gördüm daha uygun fiyatlı
Bir ara gree düşündüm , midea çok konuşulmuş ama ses sıkıntıları bahsedilmiş ve bir tık pahalı sanırım , Airfel yan markası sanirim ve TLC
Arçelik ekolojik gördüm fiyat uygun , hem yerli daha ulaşılır servis ve yedek parça , kafam çok karıştı bunu alıp geçsem mi diyorum
Bir de UV özellik konusunda ne dersiniz 8 aylık bebegim var , olsun mu mutlaka yoksa saçma gereksiz mi
Şimdiden bilgileriniz ve fikirleriniz için teşekkür ederim
Ev Bodrum Turgutreis'te ,2 katlı binanın üst katı, 4 cephe ,çatı yok dış üniteler buraya konacak , klimalar ısıtma (sadece klima) ve soğutma için kullanılacak . Salon ve 1 yatak odasının tesisatı hazır var , bir oda için delik açılacak
Salon(18000btu) ve 2 yatak odasına(9000btu) toplam 3 klima alacağım
Salon ve 1 yatak odasının
Salon (amerikan mutfaklı) 25m² + 9m² isicamli cam balkon Total 35m² civari
Yatak odaları 10 ve 15 m²
3 klima aynı marka olsun istiyorum.
Bütçe 60-70 bin arası toplam 3 klima için
Ofisimde baymak elegent plus 12 BTU var, 13m² bir oda ısıtma ve sogutmasindan çok memnunun hatta fazla geliyor en kısık halinde bile, 7 yıldır kullanıyorum hiç bakım görmedi sıkıntısız maşallah, baymak elegant primelari gördüm daha uygun fiyatlı
Bir ara gree düşündüm , midea çok konuşulmuş ama ses sıkıntıları bahsedilmiş ve bir tık pahalı sanırım , Airfel yan markası sanirim ve TLC
Arçelik ekolojik gördüm fiyat uygun , hem yerli daha ulaşılır servis ve yedek parça , kafam çok karıştı bunu alıp geçsem mi diyorum
Bir de UV özellik konusunda ne dersiniz 8 aylık bebegim var , olsun mu mutlaka yoksa saçma gereksiz mi
Şimdiden bilgileriniz ve fikirleriniz için teşekkür ederim