Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Klima Önerisi | 24.000 BTU

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Samsung müşteri temsilcisi ile uzun görüşmeler yaparak WindFree™ Premium Plus – Yapay Zekâ Destekli Split Klima bu klimayı önerdiler. Diğer model olan WindFree™ Premium Plus Duvar Tipi Split Klima (Wi-Fi Özellikli) - AR24BXCAAWK/SK klima ile aynı ama Yapay Zeka ile donatılmış 2025 model üretimi olduğunu söylediler. 63.500 TL Peşin fiyatına 9 Taksit var. Söylediğiniz gibi alan biraz daha geniş olabilir ve kişi sayısı değişikli gösterebilir. Bu yüzden Gree Airy 18 - Gree Fairy 24 ve bu yapay zekalı Samsung arasında kaldım şuan. Son 3 ürün içinden eleme yapabilirsem alacağım hayırlısı ile.

Güncelleme:

Yapay Zeka modelinde diğer modelden farklı olarak sanırım "Tri Care Filtre bulunmuyor." Detaylı bir bilgi bulamadım. Online müşteri temsilcisine sordum. O da bilmediği için kayıt açtı. Bilgi verecekler bekliyorum. Halen kararsız olsam da şuan %70 Yapay Zekalı Model Samsung %30 Gree Fairy 24 gibi. Keşif için gelecekler. 18.000BTU yeterli görülürse Fairy 24 yerine Airy 18 de olabilir.

Güncelleme:

Yapay Zeka modelinde diğer modelden farklı olarak sanırım "Tri Care Filtre bulunmuyor." Detaylı bir bilgi bulamadım. Online müşteri temsilcisine sordum. O da bilmediği için kayıt açtı. Bilgi verecekler bekliyorum. Halen kararsız olsam da şuan %70 Yapay Zekalı Model Samsung %30 Gree Fairy 24 gibi. Keşif için gelecekler. 18.000BTU yeterli görülürse Fairy 24 yerine Airy 18 de olabilir.
Servis avantajıyla samsung daha cazip bence

Servis avantajıyla samsung daha cazip bence
Samsung'a yönelme sebeplerimden biride tam olarak bu. Özellikle serviste tanıdık olduğu için muhatap bulması ve çözüm süreci de kolaylaşıyor. Özellik olarak da oldukça dolu ve indirimde olduğu içinde gayet makul fiyatlı. Yapay zeka ve varlık sensoru cihazın kullanımını üst seviyeye çekecek gibi duruyor.

Samsung'a yönelme sebeplerimden biride tam olarak bu. Özellikle serviste tanıdık olduğu için muhatap bulması ve çözüm süreci de kolaylaşıyor. Özellik olarak da oldukça dolu ve indirimde olduğu içinde gayet makul fiyatlı. Yapay zeka ve varlık sensoru cihazın kullanımını üst seviyeye çekecek gibi duruyor.
Fiyat ne aldınız ?

Keşif için gelmediler henüz ama yüksek ihtimal ile şube yüksek fiyat verecek. O yüzden ben direk WindFree™ Premium Plus – Yapay Zekâ Destekli Split Klima bağlantı üzerinden alacağım. 63.449 TL ve Peşin fiyatına 9 taksit var.
1000133000.webp
1000132997.webp

İhtiyacınız olan btu

Mitsubishi de peşin fiyatına 10 taksit kampanyası var Mitsubishi de nem alma çok hassas rahat ettirir
4447500 den ücretsiz keşif ve teklif isteyebilirsiniz

Güncelleme:

Bir süredir yoğunluktan giremediğim için şimdi bir güncelleme yapmak durumunda kaldım.
Keşif için geldiler. 24.000 BTU önerildi. Borulama planları falan yapıldı. Bayii fiyat teklifi çıkardı.
Gree Fairy 24K BTU ve Samsung WindFree 24K BTU arasında seçim yapmam gerekiyordu. Ekonomik olarak gücüm bu modellere yetiyordu.
Bu iki model arasından teknolojik açıdan daha dolu olması, 10 yıl kompresör, 6 yıl normal garantisi olması, servis ağının daha geniş olması vb. sebeplerden tercihimi Samsung modelinden yana kullandım.
Tüm bu avantajların yanında fiyat olarak da Samsung Modeli, Gree Modelinden ortalama 5.000 TL daha uygundu.

Tüm süreç boyunca yorum yapan, yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

Ayrıca teslimat sonrası kurulum için randevu alacağım. Kurulum sırasında forumdan bildiğim kadarı ile vakum konusuna özellikle dikkat edeceğim. Önereceğiniz başka bir nokta var mı kurulum sırasında dikkat etmem gereken?

18.000 btu gree aldım ama ne yapacağımda kararsınızım iade edebilirim ama yeri alacağım cihaz modli yok kafamda böyle birşey yapmalımıyıım emin de olamadım :)

gree airy 18000btu
Hayırlı olsun öncelikle doğru kurulum yaparlarsa performans memnun kalıcağınız bir ürün olucaktır,bende 18 ve 12 cihazlar var soğutma performansı çok iyi bu gün bir test yaptım 30c odayı 1 saate 18c düşürdü ( 35m2 oda 18 btu )
performans olarak çok memnunum,tüketim olarak üzmezse 10 numara 5 yıldız olur
Güle güle kullanın 🤝

Hayırlı olsun öncelikle doğru kurulum yaparlarsa performans memnun kalıcağınız bir ürün olucaktır,bende 18 ve 12 cihazlar var soğutma performansı çok iyi bu gün bir test yaptım 30c odayı 1 saate 18c düşürdü ( 35m2 oda 18 btu )
Güle güle kullanın 🤝

Ekli dosyalar

• IMG_20250607_141937_Original.webp
    IMG_20250607_141937_Original.webp
    171.5 KB · Görüntüleme: 10
Güle güle kullanın 🤝
Teknik olarak baktığımda iyi duruyordu o yüzden seçtim , sanırım sizde de aynı model mi var airy , kış sorunsalı var oda sıcaktığı ulaştığında kapatıyor tekrar açması ve ısıtması uzun sürdüğü için konforu azaltıyormuş ve böyle olunca elektrik faturasınada yansıyormuş, alt tarafı bir yazılım ama tüm ürünlerinde bu durum mevcutsa sorun yaşatabilir gibi. keşke kış testi yapmış biri olsa bu medel için.

Teknik olarak baktığımda iyi duruyordu o yüzden seçtim , sanırım sizde de aynı model mi var airy , kış sorunsalı var oda sıcaktığı ulaştığında kapatıyor tekrar açması ve ısıtması uzun sürdüğü için konforu azaltıyormuş ve böyle olunca elektrik faturasınada yansıyormuş, alt tarafı bir yazılım ama tüm ürünlerinde bu durum mevcutsa sorun yaşatabilir gibi. keşke kış testi yapmış biri olsa bu medel için.
Evet bendede 12 ve 18 var kışın soğuk havada kullanmadım,internet üzerinde 250 watt kadar kistigini gördüm 12 BTU olanı.
Sıcak modda açma kapama olayına gelince onu ustaya sordum bütün cihazlar onu yapıyor dedi ama ben deneyimlemedim yapma sebebi tüketimi azaltmak için falan dedi deneyip gorucez bakalım gerçekten kapatiyormu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri