Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima önerisi lütfen *Baymak Alındı*

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadmandu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Kullanılacak odanın büyüklüğü, cam yoğunluğu, yalıtım durumu, cephesi varsa odanın krokisi gibi bilgileride yazarsanız daha net bir cevap alabilirsiniz diye düşünüyorum.

merhaba.
2+1 daire için klima önerisi rica ediyorum. bütçe 25 bin civarı.
istanbul/fatih/molla gürani
@PoineMaia dostumuz iyi noktalara değinmiş zira size nokta atışı marka ve model önerebilmek için bu detayları bilmemiz gerekiyor.
Baymak da olur, LG de olur, sizin koşullarınıza hangisi uygunsa o olur ama önce koşulları bir yatırlaım masaya :ok

Şöyle bir kroki hazırladım :)
bumu.png

Klimayı 1 nolu odada kırmızı kutunun oraya konumlandırsak salon ve yatak odası için de yeterli olur mu?
@Adem Helvacı
@PoineMaia

Teşekkür ederim.

Şöyle bir kroki hazırladım :)
Ekli dosyayı görüntüle 15295

Klimayı 1 nolu odada kırmızı kutunun oraya konumlandırsak salon ve yatak odası için de yeterli olur mu?
@Adem Helvacı
@PoineMaia

Teşekkür ederim.
Elinizden gelen en iyisi bu olacaktır. hafif bir ferahlık olur, oda kapıları tam karşıda olmadığı için duvara çarpacaktır. Eğer salon ve yatak odası da oturma odası ile karşı karşıya olsaydı kapıyı açıp diğer odalara da direkt hava girerdi. Bzim ev de aynı şekilde. Klimayı iyi açınca daire girişinden soğuk hissediliyor. Antre ile arada tül gibi bir şey olsaydı baya daha iyi soğurdu aslında diğer odalar.

Son düzenleme:
Eğer ölçüler beni yanıltmıyorsa 40-45m2 bir alandan bahsediyoruz toplamda.
hadi 43m2 desek 43/2.2x1000=19545BTU ya ihtiyacınız var demektir. yani mevcut bütçe ile 18000btu bir Airfel klima satın almanız sizin beklentilerinizi karşılamaya yeter diye düşünebiliriz fakat biz kroki üzerinden farazi yorumlamış durumdayız, Airfel dedim zira aslınd abu bile bütçenizin takribi 2000tl üstünde. Baymak için bütçe yetmez, Midea için hiç yetmez. Bence siz kesin karar vermeden önce buradaki istişarelerimize daha somut verilerle de ilerleyebilmemiz adına dilerseniz önce aşağıda size verdiğim numarayı arayın, durumu izah edip kendilerinden de bir görüş alın akabinde 18.000btu airfel klima için de teklif alın bakalım ne diyecekler.
Sonrasında burada neticeyi yazın ki gerekirse yeni yol haritası çizelim kendimize :ok

+90 (216) 315 00 62 - 42 Yeni Oluşum Mühendislik

fırsat olursa dh taki inceleme konumun yenisini ve windsor un da konusuzu açarım abi bende.
Çok mutlu olurum kardeşim çünkü senin de bildiğin üzere gerçek kullanıcı deneyimi içeren doyurucu konu yok sosyal mecrada,
Genel itibari ile iki satır yazı ile ''şunu al'' ve ''Bunu aldım'' temalı mesajlar hakim ki bize bunlar lazım değil malum bizler detaycı kitleyiz :D

Çok mutlu olurum kardeşim çünkü senin de bildiğin üzere gerçek kullanıcı deneyimi içeren doyurucu konu yok sosyal mecrada,
Genel itibari ile iki satır yazı ile ''şunu al'' ve ''Bunu aldım'' temalı mesajlar hakim ki bize bunlar lazım değil malum bizler detaycı kitleyiz :D
Valla abi ben bu detaylar içinde boğulacaktım. Detayı herkes sevmeyebilir. Direk sonuca ulaşmak istedim. Klimayı aldığım abi "Sen baymak al geç" dedi, ben de öyle yaptım :D
İnşaallah memnun kalırız.

Valla abi ben bu detaylar içinde boğulacaktım. Detayı herkes sevmeyebilir. Direk sonuca ulaşmak istedim. Klimayı aldığım abi "Sen baymak al geç" dedi, ben de öyle yaptım :D
Baymak Elegant Plus 18.000 Btü 3 sene kullandım beni ne kışın nede yazın üzdü. Memnun kalacağından eminim. Hayırlı Uğurlu olsun.

Bazen detaysızlık gerçekten iyidir :D
Her zaman ne diyoruz?
Güzel günlerde mutlu mesut kullanmanızı dileriz :ok

Bazen detaysızlık gerçekten iyidir :D
Her zaman ne diyoruz?
Güzel günlerde mutlu mesut kullanmanızı dileriz :ok
tamamen merak konusu, merakı olanlar için keyif verici olabilir. Saygı duyarım :)

Dün servis geldi kurulumunu yaptı. Benim değil kendi istediği yere taktı. :D işçilik fena değildi. Vakum filan yaptı, yapmamız zaten zorunlu dedi. Hatta vakum yaparken fotosunu çekip merkeze gönderdi. Yoksa ceza yiyorlarmış.

Bu arada klimayı ben çok uyguna almışım. Nereden satın aldığımı soranlar oluyor. Aldığım yer tanıdıktı. O nedenle uyguna verdi biraz. Şimdi 30.000 lira civarında.

tamamen merak konusu, merakı olanlar için keyif verici olabilir. Saygı duyarım :)

Dün servis geldi kurulumunu yaptı. Benim değil kendi istediği yere taktı. :D işçilik fena değildi. Vakum filan yaptı, yapmamız zaten zorunlu dedi. Hatta vakum yaparken fotosunu çekip merkeze gönderdi. Yoksa ceza yiyorlarmış.

Bu arada klimayı ben çok uyguna almışım. Nereden satın aldığımı soranlar oluyor. Aldığım yer tanıdıktı. O nedenle uyguna verdi biraz. Şimdi 30.000 lira civarında.
Montaj görüntüleri paylaşabilirseniz çok mutlu oluruz :)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri