Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima Önerisi *Midea Xtreme Alındı Takıldı*

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Bunyas

Meraklı
Meraklı
Bütçe
Max 30000
Marka Model Bilgisi
Sigma- Midea- Gree
Merhaba Antalya'da ikamet ediyorum. Evimin salonu içim klima almayı planlıyorum. Salon 25 m2 ara katta(5. kat) yer alıyor. Mevcut 12 lik Arçelik Ne plazma var hem eski hem de kalabalıkta yetersiz geliyor. Antalya'nın sıcakları malum. Daire kaloriferli olduğu için çoğunlukla soğutma için kullanılacak. 2 ay yoğun olmak üzere en az 3-4 ay klima kullanılır. Tasarruflu bir model olsun istiyorum. baktığım ürünler ve fiyatlarını aşağıya ekledim. Binamız izolasyonlu kat planını ekte yer alıyor. Ben multi sistem alıp salonun yanındaki odada da kullanırım diye düşünüyordum Toshiba hariç baktığım hiç bir bayi önermedi hepsi gerekirse ayrı ayrı takmamı istedi.

Sigma 12000 Btu 24 bin tl
Sigma Plus 12000 Btu 28 bin tl
Midea xtreme save 12000 Btu 26 bin tl
Gree 12000 Btu fairy 26 bin tl
Gree Pular 12000 Btu 25 bin tl

mitsubishi ve toshibaya da baktım ama ürünleri 30 binin üzerine çıkıyor. Tavsiyelere açığım.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    190.5 KB · Görüntüleme: 26
Midea sevdamda ekonomik koşullar sebebi ile pes etmiş bulunmaktayım. İstdaki Midea bayileri burnundan kıl aldırmıyor. 12btu Gree Fairy aldım 27bine montaj için bu cuma gelinecek bakalım..
Eline koluna sağlık hocam hayırlı olsun sanki ucuza altın satıyorlar
Satası yoksa bizde almayız yakın fiyat bandında zaten alternatifler var piyasada bolbol
Midea olmazsa gree olur Fujitsu olur sigma olur dünya kadar alternatif var.

Eline koluna sağlık hocam hayırlı olsun sanki ucuza altın satıyorlar
Satası yoksa bizde almayız yakın fiyat bandında zaten alternatifler var piyasada bolbol
Midea olmazsa gree olur Fujitsu olur sigma olur dünya kadar alternatif var.
Aynen zaten şu sıralar İklimsa 3 modelde kampanya yapmış ama nasıl cihazlar bilemiyorum tabi. Fiyat avantajı olmasaydı bende tercihi gree veya sigma olarak yapacaktım.
Midea xtreme save sigma ve gree ile kıyaslar isek hangisi daha tasarruflu olur?

Aynen zaten şu sıralar İklimsa 3 modelde kampanya yapmış ama nasıl cihazlar bilemiyorum tabi. Fiyat avantajı olmasaydı bende tercihi gree veya sigma olarak yapacaktım.
Midea xtreme save sigma ve gree ile kıyaslar isek hangisi daha tasarruflu olur?
Hocam iklimsa bünyesinde watmetre ile ölçüm yapıp tecrübe ettiğimiz tek ürün Fujitsu oldu oda tıpkı midea gibi tasarruflu ve güzel bir ürün @Ali Kemal Eyvaz abimiz birebir kullanıp testlerini yapıp yayınladı huyu husu gayet güzel bana göre.

Forumda sigma kullanıp memnun olan arkadaşlarımız var ama daha watmetre takıp ölçme şansımız olmadı sigma hakkında ne desem yanlış olabilir onun yorumunu @münzevi1940 kardeşime bırakayım şuan kullanıyor.

Yine gree nin ana modellerinden fairy var onuda daha watmetre takıp soğutmada uzun soluklu test eden olmadı fikrim yok desem yeridir
Karadeniz tarafında havalar ısınırsa gree fairy modeli birebir kullanan @Engraulis ustamız test edecek.

Orta seviye bütçelerle test etme şansımız olan Çalışma prensibi düzgün gayet verimli şuana kadar iki marka radara girdi biri midea biri Fujitsu bunlar hem tasarruflu hemde güzel ürünler.
Kendi evimde de midea var çok çok memnunum.

Son düzenleme:
Hocam iklimsa bünyesinde watmetre ile ölçüm yapıp tecrübe ettiğimiz tek ürün Fujitsu oldu oda tıpkı midea gibi tasarrufu güzel ve güzel bir ürün @Ali Kemal Eyvaz abimiz birebir kullanıp testlerini yapıp yayınladı huyu husu gayet güzel bana göre.

Forumda sigma kullanıp memnun olan arkadaşlarımız var ama daha watmetre takıp ölçme şansımız olmadı sigma hakkında ne desem yanlış olabilir onun yorumunu @münzevi1940 kardeşime bırakayım şuan kullanıyor.

Yine gree nin ana modellerinden fairy var onuda daha watmetre takıp soğutmada uzun soluklu test eden olmadı fikrim yok desem yeridir
Karadeniz tarafında havalar ısınırsa gree fairy modeli birebir kullanan @Engraulis ustamız test edecek.

Orta seviye bütçelerle test etme şansımız olan Çalışma prensibi düzgün gayet verimli şuana kadar iki marka radara girdi biri midea biri Fujitsu bunlar hem tasarruflu hemde güzel ürünler.
Kendi evimde de midea var çok çok memnunum.
Ürün güzel hem kendim konu açtım hemde birçok açılan konularda bahsettim. Tekrar tekrar yazmaktan yoruldum kusura bakmayın. Ürün gayet verimli stabil çalışıyor. Yenidoğan bebeğim var. Böyle söyleyşm hassasiyet ve stabilizasyon konusundaki hassasiyet ve memnuniyet oranımı anlamış olursunuz.

Tüketim verisi takip edecek ne gücüm ne zamanım var. Yukarıdaki cümlelerde sebebim açık yan. 7/24açık vaziyette 45 gün kullandım. Sıcak modu test ettik yaklaşık 10 gündürde soğutma modundayız. İlk ay yaklaşık 200tl fark etti faturada. Bunu etkileyen çok faktör var bina yalıtımı pencere izolasyonu VS vs bu ayki faturayı bende merak ediyorum. Çünkü arada nem alma veya sağlık modunu açıp temizleme tekrar iç ortam sıcaklığını dengelemeye almaya uğraşıyor cihaz.

Çok sessiz bir alet üstelik sessiz moda alınca varlığından bir haberiz. Fiyat performans ürünü. Kompresör güçlü nominal değerleri yakalıyor. Bariz hissediyorum. Bakır boru...

Bakın ben ürünün güzel taraflarını bu kadar yazdım. Çok güzel. Bir nokta var ki bu kadar okunan yazıyı hiç eder. Ne mi?

Montaja gelen ekibin işi bilmesi. Montaj prosedürünü harfiyen işletmesi.

Örnek daikşn veya me grup legendra veya Midea aep alsam gelen montaj ekibi eksik işler yapsa eve ürüne her şeye zarar verir affedersiniz Ferrari gibi klimayı tofaşa çevirir.

Keza doğru montaj yapılan her klima uygun btu seçimi ve uygun konumlandormayla her türlü güzel performans verir. Yoksa x veya y marka klima tavsiye etmemizdeki etken bakır boru iyi kompresör kondenser yüzey genişliği vs bildiğimiz tüketicinin olumlu dönüşler yaptığı ürün. Uzman olduğumuzdan değilde biraz merak biraz araştırma ve tecrübeyle bilgi edinmemizden.

Vesselam

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri