Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi klima önerisi tcl mi hantech klimamı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

doganay2834

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
mak 35000-40000
Marka Model Bilgisi
tcl u fresh 12000 btu ve hantech u fresh 12000 btu
merhaba 30 metrekare bir salonum var.istanbul çatı piyasli dairenin çatı katı için kullanacağım.12 bin btu klima yeterli olur mu.Tcl u fresh ile hantech u fresh klimaların birebir aynı olduğunu gördüm.Hantech de bayide aradım 33 bin tl gibi bir rakama montaj dahil takıyorla. Verimlilik soğutmada 8,5 görünüyor ne yapmalıyım.

Bu sorunun cevabı için ben sizin yerinizde olsam önce bölgenizdeki servislerini öğrenir gider adamlarla tanışır işyerlerine bakardım.

Servisleri aradım kimse malım kötü demiyor ki firmalar .Sizin fikriniz ne olurdu adem bey yada başka marka mı bakmalıyım

Son düzenleme:
Benim fikrimi alacak olursanız iki markayı da boşverin derim. 35-40 bin tl arasında Xtreme Save 12K BTU ve indirim yaptırabilirseniz All Easy Pro almak varken neden başınızı yakasınız ki? Tamam TCL üretimi klimalara lafım yok ama duvara astıktan sonra sürekli çalışmayacaklar arıza verecekler sonra çekecek olan yine siz olacaksınız.

Bunun seer değeri 8,5 o cezbetti fiyatı midea ya göre uygun.Bende midea almak isterim.Bu grupta tecrübeli kişilerin fikirlerini almak istiyorum.Salonum 25 metrekare adem abi 12 bin btu aslında yeter diyor yeni nesil klimalarda..Karasız kaldım

merhaba tekraradan kaira 18000 btu klima gördüm 32500 tl ve midea extrem save 18000 btu klima 40000 tl hangisi alınmalı öneriniz ne olur çatı katı 25 metrekare salonda kullanılacak ama genel de salonun kapısı hep açık koridora

merhaba tekraradan kaira 18000 btu klima gördüm 32500 tl ve midea extrem save 18000 btu klima 40000 tl hangisi alınmalı öneriniz ne olur çatı katı 25 metrekare salonda kullanılacak ama genel de salonun kapısı hep açık koridora
Ben tcl ciyim o yüzden tcl u fresh 12000 derin 😅😅

Benim fikrimi alacak olursanız iki markayı da boşverin derim. 35-40 bin tl arasında Xtreme Save 12K BTU ve indirim yaptırabilirseniz All Easy Pro almak varken neden başınızı yakasınız ki? Tamam TCL üretimi klimalara lafım yok ama duvara astıktan sonra sürekli çalışmayacaklar arıza verecekler sonra çekecek olan yine siz olacaksınız.
Tcl duvara astiktan son calismiyacak fikri nasil olusuyor acaba 😅😅 5 kullaniciyiz totalde ayni model birisi 3 kullaniyor digerlerimiz yeni hic bir sorun da yok 😅

Tcl duvara astiktan son calismiyacak fikri nasil olusuyor acaba 😅😅 5 kullaniciyiz totalde ayni model birisi 3 kullaniyor digerlerimiz yeni hic bir sorun da yok 😅
İleri dönük demiş mesela yaz sezonunda açık kışın kapalı
Hani olacak ya diğer sezon bir bakmışsın gaz uçmuş tamda sezonda servis bulamıyorsun ve o şekilde sezon bitmek üzere
Tabi bunlar ihtimal kimsenin başına gelsin istemeyiz.
sadece gaz değil her türlü arıza durumunda servisin ulaşılabilir olması konusunu demek istiyoruz.
Diğer Örnek olarak lg Türkiye @Ripple arkadaşımız iş bilmez kişilere derdini anlatamıyor.

İleri dönük demiş mesela yaz sezonunda açık kışın kapalı
Hani olacak ya diğer sezon bir bakmışsın gaz uçmuş tamda sezonda servis bulamıyorsun ve o şekilde sezon bitmek üzere
Tabi bunlar ihtimal kimsenin başına gelsin istemeyiz.
sadece gaz değil her türlü arıza durumunda servisin ulaşılabilir olması konusunu demek istiyoruz.
Diğer Örnek olarak lg Türkiye @Ripple arkadaşımız iş bilmez kişilere derdini anlatamıyor.
Valla eski kullanici tcl de var etrafimda o yüzden yaşasın TCL 😅😅 midea fiyatlarini düşürsun o kadarda uçurmasın bir şeye talep olunca fiyatlar direk uçuyor nalet ülkede 😅😅

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri