Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima Önerisi Yaz Kış 7/24 *midea alındı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayhanbas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ayhanbas

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
24000-30000
Marka Model Bilgisi
Midea Gree LG Daikin
Arkadaşlar merhaba,

23m2 salonum mevcut yaz kış 7/24 genelinde kullanmayı planlıyorum 12000 BTU 4 adet klima arasında kaldım fiyat ve model bilgileri aşağıdaki gibidir. Enerji tüketimi ve dayanıklılık olarak hangi modelleri önerebilir siniz yada bu fiyat skalasında başka modellerde var önerilere açığım.

Midea xtream save 29.000TL

Gree fairy 26.500TL

LG PC12SQ DUALCOOL+ 24.000TL

Daikin Siesta Sensira 28.000TL

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,

23m2 salonum mevcut yaz kış 7/24 genelinde kullanmayı planlıyorum 12000 BTU 4 adet klima arasında kaldım fiyat ve model bilgileri aşağıdaki gibidir. Enerji tüketimi ve dayanıklılık olarak hangi modelleri önerebilir siniz yada bu fiyat skalasında başka modellerde var önerilere açığım.

Midea xtream save 29.000TL

Gree fairy 26.500TL

LG PC12SQ DUALCOOL+ 24.000TL

Daikin Siesta Sensira 28.000TL
Merhaba
Şu ürünede göz atabilirnisiniz iç dış ünite kg ları midea ile hemen hemen aynı ama kompresör kalorisi olarak ısıtmada bir tık daha yüksek btu yalnız wi-fi yok bunda

Merhaba
Şu ürünede göz atabilirnisiniz iç dış ünite kg ları midea ile hemen hemen aynı ama kompresör kalorisi olarak ısıtmada bir tık daha yüksek btu yalnız wi-fi yok bunda
Muhammet hocam dönüşün için teşekkürler benim belirttiğim modellere göre Fujitsu bu cihazlar arasında daha mı iyidir. Özellikle benim için enerji tüketimi önemlidir Fujitsu hakkında daha önceden bilgi sahibi değilim.

Muhammet hocam dönüşün için teşekkürler benim belirttiğim modellere göre Fujitsu bu cihazlar arasında daha mı iyidir. Özellikle benim için enerji tüketimi önemlidir Fujitsu hakkında daha önceden bilgi sahibi değilim.
Forumda bir arkadaş viessmann klima montajı paylaşmıştı. Çok hoşuma gitti. Fiyatına göre bayağıda güzel özellikler sunuyor.

Sigma comfort veya Sigma plus incelemenizi tavsiye ederim. Resmi satış rakamlarının altına düştüklerini hem kendim hem de yakın dönemde satın alanlardan gördük. İklimsa güvencesi tabii ekstra güzel oluyor.

Sigma comfort kullanıyorum 27metrekare salonu buz yapıyor. Aşırı sıcak değil havalar benim klima nadiren devreye giriyor. Genelde bekleme odunda :) bu da tasarruf demektir. Belirtmekte fayda var konut yalıtımı gayet iyi ve de pencerelerde plise var haliyle cama yansıyan sıcak olmadığı için bendeki tasarruf bir başkasına göre değişiklik gösterir. Ayrıca gayet sessiz ürün.

Rica ederim hocam

Kompresör kapasitesi olarak gree midea Fujitsu çok güzel lg hakkında bilgim yok Daikinin de değerleri benmi yanlış gördüm bilemedim bana düşük geldi.

Enerji tasarrufu kullanımı ve yazılım stabilesi olarak ta midea ve Fujitsu önde gelir
Daikin de çok süper tabi ki ama işte pahalı modelleri güzeldir sonuçta oda japon yapımı.

Midea da alsanız memnun kalırsınız Fujitsu da Fujitsu önerme sebebim hem japon segmenti hemde ısıtmada daha yüksek kompresör değeri vermiş.
ve şuan soğutmada hali hazırda @Ali Kemal Eyvaz arkadaşımız adana yada Kadirlide olması lazım Fujitsu kullanıyor enerji tasarrufu anlamında çok çok memnun
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Gree iyi hoş soğutmada kısıyor ama ısıtmada yeterince kısamıyor.

Siz kışında kullanım yapacağınız için stabil ve güçlü klima bence iyi olur ister midea ister Fujitsu sizi üzmez.

yalnız btu konusunda doğru karar vermeye çalışın hocam 23m2 odaya 9 luk ta gider peki yalıtım durumu nedir evinizin?
@Adem Helvacı abi sen ne dersin işin içinde ısıtmada var Fujitsu mu midea mı?

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri