- Bütçe
- 35.000 TL
- Marka Model Bilgisi
- Gree Fairy 12000btu - Midea All East Pro 12000btu - Tcl Freshinn 12000btu - Haier Expert 12000btu - Panasonic Uf Fz İnverter 12000btu
Selamlar herkese,
Geçen yaz yaşanan sıcaklar ve evden çalışmanın sonucu klima almak farz oldu
hazır sezon açılmadan bu sorunumu çözmek istiyorum. 35K bütçem var ve nispeten bir tık daha kaliteli, uzun ömürlü ve kullanıcı dostu bir klima almak istiyorum. Kendi araştırmalarım sonucu 12btu uygun olur diye düşündüm.
Kullanılacak alan/büyüklük: Salon / 22m2
Cephe: Batı
Bölge: İst/Sarıyer
Yalıtım: Dış cephede 2 parmak kalınlığında yalıtım mevcut. Yani baya kalın bi yalıtım var.
Pencere: 1.50x1.75 çapında tek kanatlı pimapen pencere mevcut.
Yaz günleri öğlen 2'den batana kadar güneş cam'ın olduğu cephede oluyor ve perdeyi çekmeme rağmen çok bir faydası olmuyor gerçekten çok bunaltıcı oluyor içerisi. Araştırmalarım sonucu aşağıdaki şu modellerin mantıklı olduğunu düşünüyorum ama hangisi daha nokta atışı olur, daha doğru bir karar olur sizlerinde düşüncelerinizi almak istiyorum.
Gree / Fairy 12btu
Midea / All Easy Pro 12btu
Haier / Expert 12btu
Tcl / Freshinn 12btu
Panasonic / Uz Fz İnverter 12btu
Not: Aslında 25K bandında klimalarda var işimi görecek ama hem kiracı olmam belki daha sonra daha büyük salonu olan bir eve gecebilirim hemde almışken bir tık daha fazla verip daha iyi bir ürün almak istememden dolayı bu modeller arasında kaldım.
Geçen yaz yaşanan sıcaklar ve evden çalışmanın sonucu klima almak farz oldu

Kullanılacak alan/büyüklük: Salon / 22m2
Cephe: Batı
Bölge: İst/Sarıyer
Yalıtım: Dış cephede 2 parmak kalınlığında yalıtım mevcut. Yani baya kalın bi yalıtım var.
Pencere: 1.50x1.75 çapında tek kanatlı pimapen pencere mevcut.
Yaz günleri öğlen 2'den batana kadar güneş cam'ın olduğu cephede oluyor ve perdeyi çekmeme rağmen çok bir faydası olmuyor gerçekten çok bunaltıcı oluyor içerisi. Araştırmalarım sonucu aşağıdaki şu modellerin mantıklı olduğunu düşünüyorum ama hangisi daha nokta atışı olur, daha doğru bir karar olur sizlerinde düşüncelerinizi almak istiyorum.
Gree / Fairy 12btu
Midea / All Easy Pro 12btu
Haier / Expert 12btu
Tcl / Freshinn 12btu
Panasonic / Uz Fz İnverter 12btu
Not: Aslında 25K bandında klimalarda var işimi görecek ama hem kiracı olmam belki daha sonra daha büyük salonu olan bir eve gecebilirim hemde almışken bir tık daha fazla verip daha iyi bir ürün almak istememden dolayı bu modeller arasında kaldım.