- Bütçe
- 21 22 max 24
- Marka Model Bilgisi
- Samsung AR35 AR18TXHQASI/SK A++ 18.000 BTU , LG Dual Plus S3-M18KL2FA 18K Wi-Fi A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima
Arkadaşlar merhaba klima önerisine ihtiyacım var. Evim yaklaşık 65 m2 18 btu tüm evi soğutabilir miyim. Bir de marka önerisine ihtiyacım var bu klimada bilgiler çok karışık. Adem hoca samsungun alüminyumu özel bi şikayet almadık diyor. Kimisi samsung almam lg bakır diyor. Lg bana pahalı geliyor yerli arçelik alasım geliyor. Şöyle kafamı biri derleyip toplasa şahane olur.
@Adem Helvacı @Pitbull
ty.gl
ty.gl
21 bin 22 bin üstüne çok çıkmak istemiyorum ama uzun yıllar kullancaksam 24 e kadar zorlayabilirim bütçeyi. Şimdiden teşekkürler.

Samsung Ar35 Silver Ar18bxhqası/sk 18000 Btu A++ Inverter Duvar Tipi Klima - Fiyatı, Yorumları
Samsung Ar35 Silver Ar18bxhqası/sk 18000 Btu A++ Inverter Duvar Tipi Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

LG Dual Plus S3-M18KL2FA A++ 18000 Btu Inverter Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LG Dualcool Plus Pc18sq 18000 Btu A Inverter Duvar Tipi Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
21 bin 22 bin üstüne çok çıkmak istemiyorum ama uzun yıllar kullancaksam 24 e kadar zorlayabilirim bütçeyi. Şimdiden teşekkürler.