Ali kardeşim günaydın. Köyceğizde olman demek, klima ile ilgili en ufak sorun yaşadığında firma sorununu çözmezse şikayet dosyana da bizzat ben bakacağım demektir o nedenle yakın çevremde ürün önerirken daha rahat oluyorum açıkçası

(Dalaman, ortaca, Köyceğiz dosyalarına da biz bakıyoruz)
Yazdıklarını okudum, evladınızla mutlu mesut ve sağlıklı bir hayat dilerim sizlere öncelikle.
Yalnız minik bir detay var ki klimalar havayı temizlemez. O konuya dikkatini çekmek isterim.
Haaa Daikin Ururu Sarara modeli var temizlemese dahi içeriye taze hava verebilen ancak araba parasıdır yani pencereyi açıp arada havalandırmakla çözebileceğin bir sorun için bu bedeller bence gereksiz.
Diğer yandan o kadar yüksek bütçelere çıkmadan yine de Taze Hava teknolojisine sahip ürün istersen TCL den C-Fresh ve Midea grubunda GAIA modeli olduğunu da hatırlatmak isterim. Senin Bölgeye TCL grubunda kimin baktığını bilmiyorum ama Midea grubunda Vectus klima bakıyordu ki kendileri mükemmel işlere imza atan bir ekiptir.
Seçeneklerinin içerisinde LG Artcool olduğunu gördüm, eğer LG klima tercih ediyorsanız eğer, Teknosa vs dilediğiniz yerden satın alıp sonrasında (veya dilerseniz fikir almak için öncesinde) 0539 204 50 96 Akın Teknik ile irtibat kurup Furkan usta ile görüşebilirsiniz.
Fethiye servisi Muzaffer ustanın ve benim selamımızı iletebilrisiniz
Alternatif görüşler isterseniz o konuda da elimden geldiğince yardımcı olurum